• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cogunuz annesiniz.. Zor.

Düşüncenin temeli doğru olsa da kullandığın kelimeler, betimlemelerin, örneklerin yanlış olmuş..

Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez, bunlar eleştiri konusu yapılamaz.

18 yaşından önce yaşanan cinselliğe tamamen karşı olan bir insan olarak söylüyorum bunları.

Kadını "kullanılmış" olarak görmen yanlış..

Biz mal, eşya falan değiliz..

Kendin cinselliğe karşıysan yaşamazsın olur biter.

Son düzenleme:
Cinselliği evlenmemiş birisine özelliklede bir bayana az bir şey yaşatıldığında artık uyuşturcu gibi onun müptelası olduğunu düşünüyorum.
Artık o bayanın onu kendisine yaşatan insandan kolay kolay uzaklaşması beklenmemeli...

-kullanılmış- -kullanmak- kelımesınden nefret ederım.
Ben evlılık öncesı cınsellığe karşı değılım mesela
yaşadım da ama kımse benı kullanmadı.
herkesın aklı var bırakalımda herkes o aklını kullansın.

Bence 17 yaşında bızlerın yatak odasını değılde başka şeylerı düşünmelısın
Zaten sen karşıymışsın böyle şeylere onun ıçın senlık bı durum yok kı dert edebılceğın bı konu yok

Bu arada ne yazdgma emun olamayinca tam savunamadim kendimi. Ben zaten kullanilmisliktan bahsetmedim. Gordugum biseyi aktardim. Yani ufak yasta sirf sevgilisi istiyo diye bu islere kalkipta ayrildiklarinda benle isi bitti tabi seklinde tavirlar duydugum icin.
anlatabildim umarim

Canım kendini savunmana gerek yok ki, senle aynı kafadanız :) Sadece kullanma olayına biraz yorum yaptım, problem yok :)

herkes kendi hayatından sorumludur, isteyen evlenmeden önce yaşar isteyen kendisini evliliğe saklar. kullanmak kullandırmak değildir, cinselliği iki kişi yaşıyor neticede insan. evlilik öncesi insanın cinsel ilişkide bulunması kimseyi edepsiz yapmaz

Ben burda asla genelleme yapmadm. benm 17 yasndaki arkadasim sevgilisyle iliskiye girip her ayrilmalarindada bu kadardi iste isi bitti diyip atar yapiyodu. Bunu kastettim
Evlere gitme konusuna gelince bi konuda okudum burda, kiz erkek arkadasinin evine gtmis o sonra zorla opmus resimlerini cekmis tehtit etmis iliskiye zorlamis falan filan.
Yani niye bu kadar taktin ki diye bisey yok yazarim yazmam kimseyi ilgilendirmez :) ha yorumunuzdur saygi duyarim
ben gidip 25 26 yasindaki bekar insanlarin cinsel hayatina karismiyorum.
Fakat 17sinde bunlar normal degil, ha beni ilgilendirmez ama rahatsiz oldum yazmak istedim.
Tabiki herkes onaylamak zorunda degildir :)

Ben sana yazma mı dedim allah askina ? Sinirini bozan bir durum mu oldu o anlamda demiştim, evet kimseyi ilgilendirmez senin ne yazdığın. Ay herkes bir atar yapma derdinde, kime ne yazıyosam forumda atar yapıyo arkadaş. Tövbe tövbe

Bir bayan ya da bir erkek yani eşler evlilik hayatında mutlu olmak istiyorsa cinselliği ilk gecede öğrenmeye başlamalılar.
Bu kesin kuşku götürmez bir şart olduğıuna inanıyorum.
Vajinusmus vb. bir durum olmadığı müddetçe hiç kimseden bilgi ve yardım almalarına da gerek yoktur.
Eşi tecrübesiz Erkek ise çok tecrübeli diyelim ya da tam tersi o cinsellikten ancak zulüm çıkar uyum ve istek çıkmaz.
İnsan eşiyle zaten doğal olana yavaş yavaş kendi bularak keşfederek ulaşıyor.
Bu ilerleme yavaş oluyor ancak doğal olan bu
Kaldıki vücutlarda buna bu zaman zarfında alışıyor.
Mutlulukta burada başlıyor.
Kendilerinin oluşturmuş olduğu bir dünya insanın kendi emeğiyle oluşturduğundan daha tatlı ne var ki bu dünya da?

düşüncelerine tamamen katılıyorum kardeşim olgunluğundan dolayı ayrıca tebrik ederim böyle gençleri gördükçe daha bi umutla bakıyorum hayata...

şak şak şak şak ıııııı şey burda alkışlıyorduk herhalde :51: Herkesin yaşam tarzı kendi tercihi kız çocuğu öyledir böyledir yok eleştirdiğin insanların hayatlarının senle bir bağlantısı var mı? O halde yorum yapmak bile düşmez..ŞU toplumda kadınları kalıpta kalıba sokmayın yahuu!! Dinimizce ayıp örtmek makbul. şu böyle o şöyle ''aaa ama ben ben böyleyim canımm''

kiz daha 17 yasinda!! bir girmissiniz ki yok insanlarin hayati yok kadinlarin kaliplastirilmasi peh! birseye illa muhalefet olacaklar bu yasta iyiyi kotuyu bir sekilde ayirmissin kendini korumanin yolunuda bulmussun ya bosver milletin ne dedigini erkek yegenim lisede okurken duyduklarim karsisinda senin gibi bende igreniyordum bazi seylerin yasi cok assagilara inmis ki bu lise oyle gelişi guzel bir okul degildi .. boyle seylerden kendini uzak tutmayi ogrenmis bir gence laf sokma yarisi baslatmislar.. bende bir kiz evlada sahibim hep dilimde allahim akil fikir versin iyi insanlarla karsilastirsin butun evlatlari.. aynen boyle devam et

Konu sahibi arkadaşa katılıyorum..
Ama sen yine de yapmam diyerek büyük konuşma canım..
Şeytan asla yapmam diyeni,yaptırana kadar uğraşırmış..:42:

bende senin yaşlarındayken bu tür ilişkilere erkeklerin kızları kullanması gözüyle bakıyordum :) bu yaşlarda çok normal bu bakışın şöyle bir gerçekte var o yaşlarda erkeklerde bu işe kullanıyorum gözüyle bakıyor :) sen bu düşüncede olan insanlara sakın kendini kullandırma. bu gibi şeyler bir bayan için çok özel şeyler ve özel olduğunu düşündüğün kişiyle yaşamalısın, seninde dediğin gibi bazı arkadaşlar bunu isteyerek yapıyor buda karşılıklı olarak kullanma deniliyor yani o arkadaşların için üzülmemelisin. Kadınlar akıllıdır bunu unutma sakın:) onlar istemeden kimse birşey yapmaz... Bende bir anneyim umarım benim kızımda senin yaşlarına geldiğinde senin gibi düşüncelere sahip olur ama yaşamaması anlamında demiyorum sadece birşeyler yaşanıcak ise farkında olarak yaşamak çok önemli kimin kendisine zarar vereceğinin kimin ona değer verdiğinin farkına vararak yaşanmalı ama haddinde ve sınırında... belli bir zamana uulaştığında zaten sınırlar kalkıcak umarım buna karar verdiğin kişide doğru kişi olması dileğiyle....

Bu Türk filmlerinin eseri bence. Eve gitme kızım, içeceğine uyku hapı katar tecavüz ederler.
Bara diskoya gitme kızım, uyuşturucuya alıştırırlar.
Erkeklerle aynı ortamda çok bulunma kızım, kötü yola düşürürler...
İnsan, çocuğunu kız olsun erkek olsun bilinçli yetiştirirse hiçbir şey olmaz.
Yeter ki tedbiri elden bırakmasın o anne baba.
Bakın anne baba dedim, sırf anneye ait değil bu sorumluluk.:34:

Bu Türk filmlerinin eseri bence. Eve gitme kızım, içeceğine uyku hapı katar tecavüz ederler.
Bara diskoya gitme kızım, uyuşturucuya alıştırırlar.
Erkeklerle aynı ortamda çok bulunma kızım, kötü yola düşürürler...
İnsan, çocuğunu kız olsun erkek olsun bilinçli yetiştirirse hiçbir şey olmaz.
Yeter ki tedbiri elden bırakmasın o anne baba.
Bakın anne baba dedim, sırf anneye ait değil bu sorumluluk.:34:

Gerçekten Türk filmlerinin özeti :1:

buyuk konusmamak lazım.... bencede yasın daha küçük böle düşünmen cok ama cok güzel ama sen cok dıllendırme.... uygula ama vaaz verme ... eger bıgun bunları yaparsan umarımkı yapmassın bu kelımelrın sana alay konusu olarak gerı döner... unutmakı insan kınadıgı şeyi yasamadan ölmez... buyuk lokma ye buyuk laf söyleme....:50:

Back
X