çok acele yorum istiyorum lütfen....

lale34

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
104
1
316
42
İstanbul
arkadaşlar cumartesi gunu gebe oldugumu ögrendım 3.5 senelik büyük bi özlemden sonra su anda o kadar tedırgın ve streslıyım kı anlatamam sudan nem kapıyorum her an korku içindeyım bişey olacak dıyebugun konserve kapagını acarken parmagımı kestım cok buyuk degıl ama kesık ıste korkuyorum bebegıme bısey olursa dıye tetanoz aşısı vurulmalımıyım karar veremedım 20.haftadan sonra yapıyorlar gebelerde oncesınde pek önerılmıyor sızce ne yapmalıyım

hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. çok abartıyosun ama tetanoz aşısına hiç ama hiç gerek yok paslı mıydı ki tetanoz aşısı düşünüyosun bu kadar fazla panik yapma bence. sen ne kadar sakin olursan o kadar iyi çünkü anne karnındaki bebek annenin ruh durumuna bağlı olarak gelişir belli bi haftadan sonra anne ağlıyosa bebekte ağlarmış anne stres yaparsa bebekte stres yaparmış

bu kadar panik olma boşuna dememişler sakınan göze cop batar diye rahatla ve hamileliğinin keyfini çıkar hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

panik olmana gerek yok cnm..allah onu senin rahmine emniyetli bir şekilde gelişmesi için yerleştirdi......anne karnı 7 katlıdır bunu biliyo muydun, hemencecik ve kolay kolay birşey olmaz ona :) sıkma canını senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…