çok acı çekiyorum..görüşlerinize ihtiyacım var

ozlemsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
126
15
33
İzmir
daha önce de paylaşmıstım 5 yıllık yogun ve uzun bir ilişkiden cıktıktan snra bu duruma geldim.. çok acı çekiyorum..zamana bırakalım dedi onu da beceremedım tek çarem ortadan tamamen kaybolmak onun hesabına baktıkca bıle umutlanıp acı cekıyorum tamamen kaybolup gitsem..... istediği bu degilmiydi ayrılık bu degilmidir zaten.. onu görmeye dayanamıyorum sessizliği bozup ya msj atıyrm ya da bir sekılde başa dönuyor hersey.. sosyal paylasm hsplarmı bıle tamamen kapatmak ıstıyorum ..kendimi dinlemek istiyorum.. beni hiç biryerde göremesin istiyorum.. bu umut içimde büyüdükçe bana zarar verıyor.. sadece geri dönsün istiyorum bu yaptıgım benim için iyi olucak belki ama onun uzerınde nasıl bir etki yaratacak bilmıyorum fikirlerinizi paylaşırmısınız.. sevgiliniz bir anda ortadan kaybolsa ne yapardınız veya böyle yapan varmıydı aranızda.. ??? ( bosver hayatına bak ne kapatacaksın dik dur devam et yola değer mi hiç diyecekler olabılır ama bu bana zarar verıyor kendi pskoljm icin yapıyorum ) tek bildiğim onsuz bir hayat istemıyorum hala hayatımdaymıs gibi hissediyorum bu duygu igrenc bişey.. 2014 yılı benim yılım degil buna emınım.. :((

Son düzenleme:
daha önce de paylaşmıstım 5 yıllık yogun ve uzun bir ilişkiden cıktıktan snra bu duruma geldim.. çok acı çekiyorum..zamana bırakalım dedi onu da beceremedım tek çarem ortadan tamamen kaybolmak onun hesabına baktıkca bıle umutlanıp acı cekıyorum tamamen kaybolup gitsem..... istediği bu degilmiydi ayrılık bu degilmidir zaten.. onu görmeye dayanamıyorum sessizliği bozup ya msj atıyrm ya da bir sekılde başa dönuyor hersey.. sosyal paylasm hsplarmı bıle tamamen kapatmak ıstıyorum ..kendimi dinlemek istiyorum.. beni hiç biryerde göremesin istiyorum.. bu umut içimde büyüdükçe bana zarar verıyor.. sadece geri dönsün istiyorum bu yaptıgım benim için iyi olucak belki ama onun uzerınde nasıl bir etki yaratacak bilmıyorum fikirlerinizi paylaşırmısınız.. sevgiliniz bir anda ortadan kaybolsa ne yapardınız veya böyle yapan varmıydı aranızda.. ??? ( bosver hayatına bak ne kapatacaksın dik dur devam et yola değer mi hiç diyecekler olabılır ama bu bana zarar verıyor kendi pskoljm icin yapıyorum ) tek bildiğim onsuz bir hayat istemıyorum hala hayatımdaymıs gibi hissediyorum bu duygu igrenc bişey.. 2014 yılı benim yılım degil buna emınım.. :((

2014 benim de yılım değil, ortadan yokolmayı ben de isterdim. Herşeyden, üzüntü ve acıları yaşadığım ve onun olduğu bu ülkeden kaybolmak.
Benım ıçın pek mümkün değil siz yaparsanız yaIn buraya:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

uzun ilişkiden çıkınca nasıl ayakta duruyo bu kadınlar akıl sır erdiremiyorum.. güçlü kadınlara imreniyorum
1.5 senelik ilişkim oldu ayrılınca üstümden tır geçmiş gibi hissettim ayaga kalkamadım kaç ay.. :ssz:
bu yüzden yardımcı olamıcam bu konuda size umarım herşey gönlünüze göre olur diyeyim :31:

2014 gerçekten berbat bir yil hic yasamamis olmayi yeğlerdim..

Sevgiliniz ara mi verelim dedi yani bu ara ne kadarlik bir ara bu suskunlugu kim bozacak bunlar konusulmadan hadi biraktik gitti mi dediniz

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

ben tam olarak anlamadım ama o geri dönmek isteyip sizi bulamazsa , bulamadıgı için baskasıyla bi hayat kurarsa ve siz bunu dönünce öğrenirseniz ne hissedersiniz bunu düşündünüz mü :31:

Ben yıllık sevgililikten sonra 5 yıl suren evliligimi 6.5 ay once bitirdim.dile kolay 8 senedir hayatimdaydi ama olmadı.acı cekmekse dibine kadar yasadim.ama insan belli bi zaman sonra alismaya basliyor.sende alisicaksin.herseyde bi hayir var diyip..simdi canin elbet acicak ama yasadigin aci seni guclu yapicak.buna inan sadece

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

2014 gerçekten berbat bir yil hic yasamamis olmayi yeğlerdim..

Sevgiliniz ara mi verelim dedi yani bu ara ne kadarlik bir ara bu suskunlugu kim bozacak bunlar konusulmadan hadi biraktik gitti mi dediniz

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

yani konustuk bana olan sevgısı bitmedi bunu hıssedıyorum haal oyle dedı zaten olmuyordu yapamıyorduk işte zarar verıyorduk artık .. yalnız kalmak ıstedgnı cok yorgun ve mutsuz oldgnu soylemşti.. ben anca hafta susabıldım atlatamadım zamana bıle bırakamadım.. ve sımdı kendım icin belki de sosyal hesaplrmı dahi kapatsam hiç görmesem diyorum madem ayrıldık ayrılık hiç sesini duymamak görmemek ne yaptgnı bilememektir....... bilemıyorum ne yapcgmı

ben tam olarak anlamadım ama o geri dönmek isteyip sizi bulamazsa , bulamadıgı için baskasıyla bi hayat kurarsa ve siz bunu dönünce öğrenirseniz ne hissedersiniz bunu düşündünüz mü :31:

telefon var sonucta.. aramak ısteyen aramaz mı .. sadece sosyal hesplarmı kapatıp ne onun beni görmesini kendim için toz olmak istiyorum nasıl yapıcam ama olması gerekk degilmi

Zamana bırak yapabilicegin tek sey bu unut desem biliyorum pat diye unutamassın 5 sene bu ama zaman herseyin ilacı onun oldugu sosyal paylasım sitelerine girme ona ait ne varsa kaldır gözünün önünden hayatına girmemis gibi ve zamana bırak hersey senin elinde insan oglu bu alısamıycagı hic bisey yok evlat acısına bile yeri geliyo katlanıyosun bu arada ibadet et dua oku namaz kıl Allah yardım eder elbet onun yapamıycagı hiç bisey yok biliyosun dimi

Seker kissss

Ben yıllık sevgililikten sonra 5 yıl suren evliligimi 6.5 ay once bitirdim.dile kolay 8 senedir hayatimdaydi ama olmadı.acı cekmekse dibine kadar yasadim.ama insan belli bi zaman sonra alismaya basliyor.sende alisicaksin.herseyde bi hayir var diyip..simdi canin elbet acicak ama yasadigin aci seni guclu yapicak.buna inan sadece

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

o yüzden sadece kendimle basbasa kalmayı tercıh edıyorum .. bu illet duygu atlatılacak ama unutmayacagım unutulmaz ki.. sizin gibi insanlara hayranım ne olursa olsun evlılıgnız bıtmıs ama guclu duruyorsunuz sanırım.. bir de dedgnz gibi yasanmıslıklar önemli hani daha önce yasamadgm için ve yasım genc oldgu için kaldırmak zor oluyor..yasadklarmdan ders alan biriyim ama kolay atlatamıyorum ıste..

Dini görüşleriniz nedir bilmiyorum ama maneviyatınızı güçlendirin arkadaşlar...
Hemen herkes büyük acılar yaşamıştır kendince.
Ben her dibi bulduğumda en iyi ilacım dualarımdı...

telefon var sonucta.. aramak ısteyen aramaz mı .. sadece sosyal hesplarmı kapatıp ne onun beni görmesini kendim için toz olmak istiyorum nasıl yapıcam ama olması gerekk degilmi

olması gerek mi değil mi ona sizin kalbiniz karar verir :34: ama madem numaranızı değişmeyeceksiniz, ortadan kaybolma olarak değil de bi tatile çıkıyo olarak kendinize zaman verin

Bence de kapat hesaplarını, alışman daha kolay olur. Artık gelmicekmiş gibi devam etmeye çalış , hakkında hayırlısı neyse o olsun.

2014 benim de yılım değil, ortadan yokolmayı ben de isterdim. Herşeyden, üzüntü ve acıları yaşadığım ve onun olduğu bu ülkeden kaybolmak.
Benım ıçın pek mümkün değil siz yaparsanız yaIn buraya:)

Olur.:))) bu seneyi hatirlamak istemiyorum gercekten....

Bence de kapat hesaplarını, alışman daha kolay olur. Artık gelmicekmiş gibi devam etmeye çalış , hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Oyle yapmaya calisiyorum umut insani tuketiyor ... Aci paylasildikca azalirmis bende bunu yapiyorum.. sadece ayrilik olacaksa tamamen olmali yok oyle proflini gormek cevrmici gormek whatsapta bile son gorulme diye bisey var bunlar sayesinde bile haber almamak lazim... Bu intrnet erisimi bile bence ok etkiliyor insani .. Yarani desmekten baska biseye yaramiyor bilemiyorum birsekildr yoluma bakicam..

sessizliğe gömülünce sizi merak edip arasa.. ne değişecek bunu düşünün? bi şekil merak etti size ulaştı iyi olduğunuzu öğrendi ve yine gitti.. o zaman çok daha kötü hissedersiniz.. siz ondan tepki almak istiyorsunuz sadece kendinizi dinlemek bu durumun kılıfı olmuş sizin için.. sadece yapacak herşey tükenince başvurulan "yok olma" "merakta bırakma" isteği.. bence yapmayın.. ne kaybolun ne gözüne batın.. acınızı içinizde yaşayın.. eğer olacağı varsa ancak o şekilde olur gibi.. allah kalbinize göre verir üzülmeyin..

olması gerek mi değil mi ona sizin kalbiniz karar verir :34: ama madem numaranızı değişmeyeceksiniz, ortadan kaybolma olarak değil de bi tatile çıkıyo olarak kendinize zaman verin

Gibi gibi evet... Sonucta numara belli sehir belli gelen gelir napalim.. biraz kafa dinlemek kaybolmak lazim madem yalniz kalmak istiyorsun al iste tek basinasin demek istiyorum...

Olur.:))) bu seneyi hatirlamak istemiyorum gercekten....

Ben de kesinlikle hatırlamak dahi istemiyorum. Ne berbat bir yıl benim için, 2014 beynime, kalbime darbe vurdu... Hepimize güç diliyorum... Mayıs ayından beri azap dolu günler yaşadım, yaşıyorum. Artık bıktım bu halden...

sessizliğe gömülünce sizi merak edip arasa.. ne değişecek bunu düşünün? bi şekil merak etti size ulaştı iyi olduğunuzu öğrendi ve yine gitti.. o zaman çok daha kötü hissedersiniz.. siz ondan tepki almak istiyorsunuz sadece kendinizi dinlemek bu durumun kılıfı olmuş sizin için.. sadece yapacak herşey tükenince başvurulan "yok olma" "merakta bırakma" isteği.. bence yapmayın.. ne kaybolun ne gözüne batın.. acınızı içinizde yaşayın.. eğer olacağı varsa ancak o şekilde olur gibi.. allah kalbinize göre verir üzülmeyin..

Tabi o da dogru bi dusunce ama ne yaptgmi merak edip.sesimi duyup ici rahatliyip tekrar gidicegni sanmiyorm o zaman oyle olursa aşk sevgi bitmis demektir... Bazen gercekleri de gormek gerekmez mi eger oyle olursa dedgnz gibi olursa onu unutmam sogumam belki nefret etmem kolaylasir sadece...

Back
X