daha önce de paylaşmıstım 5 yıllık yogun ve uzun bir ilişkiden cıktıktan snra bu duruma geldim.. çok acı çekiyorum..zamana bırakalım dedi onu da beceremedım tek çarem ortadan tamamen kaybolmak onun hesabına baktıkca bıle umutlanıp acı cekıyorum tamamen kaybolup gitsem..... istediği bu degilmiydi ayrılık bu degilmidir zaten.. onu görmeye dayanamıyorum sessizliği bozup ya msj atıyrm ya da bir sekılde başa dönuyor hersey.. sosyal paylasm hsplarmı bıle tamamen kapatmak ıstıyorum ..kendimi dinlemek istiyorum.. beni hiç biryerde göremesin istiyorum.. bu umut içimde büyüdükçe bana zarar verıyor.. sadece geri dönsün istiyorum bu yaptıgım benim için iyi olucak belki ama onun uzerınde nasıl bir etki yaratacak bilmıyorum fikirlerinizi paylaşırmısınız.. sevgiliniz bir anda ortadan kaybolsa ne yapardınız veya böyle yapan varmıydı aranızda.. ??? ( bosver hayatına bak ne kapatacaksın dik dur devam et yola değer mi hiç diyecekler olabılır ama bu bana zarar verıyor kendi pskoljm icin yapıyorum ) tek bildiğim onsuz bir hayat istemıyorum hala hayatımdaymıs gibi hissediyorum bu duygu igrenc bişey.. 2014 yılı benim yılım degil buna emınım..
(

Son düzenleme: