çok acı çekiyorum..görüşlerinize ihtiyacım var

Dini görüşleriniz nedir bilmiyorum ama maneviyatınızı güçlendirin arkadaşlar...
Hemen herkes büyük acılar yaşamıştır kendince.
Ben her dibi bulduğumda en iyi ilacım dualarımdı...

Dibi bulmak, evet dibi buldum... Dua etmez miyim, hergün ediyorum. Allah kabul etsın...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ben de kesinlikle hatırlamak dahi istemiyorum. Ne berbat bir yıl benim için, 2014 beynime, kalbime darbe vurdu... Hepimize güç diliyorum... Mayıs ayından beri azap dolu günler yaşadım, yaşıyorum. Artık bıktım bu halden...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

gun olur devran doner insan hep mutsuz olamaz oyle degil mi......

Gibi gibi evet... Sonucta numara belli sehir belli gelen gelir napalim.. biraz kafa dinlemek kaybolmak lazim madem yalniz kalmak istiyorsun al iste tek basinasin demek istiyorum...

tamma böyle yapın işte mantıklı bu :34: biz konuyu ilk okudugumuzda ıssız bi adaya hiç bi iletişim cihazı almadan gideceksiniz sandık da :1:

Tabi o da dogru bi dusunce ama ne yaptgmi merak edip.sesimi duyup ici rahatliyip tekrar gidicegni sanmiyorm o zaman oyle olursa aşk sevgi bitmis demektir... Bazen gercekleri de gormek gerekmez mi eger oyle olursa dedgnz gibi olursa onu unutmam sogumam belki nefret etmem kolaylasir sadece...

merak etmez aramaz, üzülürsünüz..

merak eder aramaz, yine üzülürsünüz..

merak eder arar soğuk davranır, yine üzülürsünüz..

merak eder arar ve yeniden bir araya gelirsiniz....... çok ufak bir ihtimal gibi..

o kadar kolay olsa çoktan aramaz mıydı?

bence son bir şansa ihtiyacınız varsa bunu konuşun onunla.. içinizi dökün o da net cevabını verir.. ondan sonra kafanızda soru işareti olmadan acınıza hayatınıza bakabilirsiniz..

bencede en iyisi tüm iletişim araçlarını kapatmak. bende yaşadım aynısını. unutamıyordum bi türlü tüm iletişim araçlarını onun numarasını ortak tanıdıklarımızın numaralarını bile sildimki arayıp onlardan bilgi almayayım. sonra bi tatile çıktım. geldiğimde çok iyiydim. bu arada ben numaramı değiştirdim bizim ilişkimiz bitmişti. asla arayacak biride değildi ama bana ulaşamayınca kıymetli oldum bana ulaşamayınca ablamı aramış oda senin yüzünden numarasını değiştirdi demiş. resmen it gibi süründü

bencede en iyisi tüm iletişim araçlarını kapatmak. bende yaşadım aynısını. unutamıyordum bi türlü tüm iletişim araçlarını onun numarasını ortak tanıdıklarımızın numaralarını bile sildimki arayıp onlardan bilgi almayayım. sonra bi tatile çıktım. geldiğimde çok iyiydim. bu arada ben numaramı değiştirdim bizim ilişkimiz bitmişti. asla arayacak biride değildi ama bana ulaşamayınca kıymetli oldum bana ulaşamayınca ablamı aramış oda senin yüzünden numarasını değiştirdi demiş. resmen it gibi süründü

peki şimdi ne durumdasınız..

merak etmez aramaz, üzülürsünüz..

merak eder aramaz, yine üzülürsünüz..

merak eder arar soğuk davranır, yine üzülürsünüz..

merak eder arar ve yeniden bir araya gelirsiniz....... çok ufak bir ihtimal gibi..

o kadar kolay olsa çoktan aramaz mıydı?

bence son bir şansa ihtiyacınız varsa bunu konuşun onunla.. içinizi dökün o da net cevabını verir.. ondan sonra kafanızda soru işareti olmadan acınıza hayatınıza bakabilirsiniz..

evet konusmustuk herseyı zamana bıraktık işte yoluma bakmaya çalışıyorum umutlanmadan..

uzun ilişkiden çıkınca nasıl ayakta duruyo bu kadınlar akıl sır erdiremiyorum.. güçlü kadınlara imreniyorum
1.5 senelik ilişkim oldu ayrılınca üstümden tır geçmiş gibi hissettim ayaga kalkamadım kaç ay.. :ssz:
bu yüzden yardımcı olamıcam bu konuda size umarım herşey gönlünüze göre olur diyeyim :31:

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Insanlar bana o kadar büyük büyük konuşup nasil unutamiyosun diyo. Ben de merak ediyorum artik nasil unutamiyorum diye. Nedeni cok da belli aslında. Ondan daha iyi biri olmadigi icin hayatımda

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Insanlar bana o kadar büyük büyük konuşup nasil unutamiyosun diyo. Ben de merak ediyorum artik nasil unutamiyorum diye. Nedeni cok da belli aslında. Ondan daha iyi biri olmadigi icin hayatımda

aynen arkadaşım aynen.. onu unutturcak biri çıkmıyor.. gelen gideni aratıyor ne yazıkki :50: hakkımızda hayırlısı olsun :31:

o geri döndü ama bu sefer ben kabul etmedim, uzaklaşınca bu işin olmayacağını anladım bitirdim. şimdi başka biriyle evliyim ve çok mutluyum

haklısınız bunun cevabı çivi çiviyi her zaman söker.. o zamana kadar bu kalp böyle acı ceker her zaman üzülmesen de hep içinde kalır.

Back
X