• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acı çekiyorum

Glcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
11
0
36
Kocaeli
bnim adı gülçay 18 yaşındayım ve 6 senedir sevdiğim birisi var. şunu belirtmek istiyorum onu çok seviyorum ve hiç bırakamıyacam gibi geliyor bana çünkü o bnm ilk aşkım onu çok özlüyorum ama o bnm yanımda değil şuan askerde başkasını seviyor ben onunla evlilik hayalleri bile kurmuştum üstelik kiminle çıkarsam çıkayım bir türlü unutamıyorum ne yapacam onu çok özlüyorum :/

sizce onu zamanı gelince unutur muyum ? yada ne yapmam gerekiyor

Son düzenleme:
hıckımse ıcın uzulmene degmez emın ol :50:

karsına ıyı bırı cıkarsa unutursun bence acele etme neden ayrıldınız

karsına ıyı bırı cıkarsa unutursun bence acele etme neden ayrıldınız

ayrılmayı kendi istedi 1-5 sene oluyor ayrılalı ama unutamadım unutamıyorum en son sil baştan yapmak istedim beceremedim ne yapacam ben sevmekten zerrede pişman olmadığım bir insandı.

hiç unutamam gibi geliyor bana .s

canim günaydin .bence ilk oldugu icin unutamayacakmissin gibi geliyo..kendini hic hirpalama ve unutacagini da aklindan cikarma..kimler neyi unutmuyorki..emin ol ilerleyen zamanlarda cok daha iyileri olacak ve ne icin üzülmüsümki diyeceksin..

ben de senden aman aman buyuk sayilmam ama 18li yaslar duygularin daha yogun oldugu bi dönem ve mantikli dusunemedigimiz zamanlar oluyor..ama suna emin ol bigün gercekten bulacaksin dogru insani ve o aklindaki tüüüm insanlari sildirecek sana...

ayrılmayı kendi istedi 1-5 sene oluyor ayrılalı ama unutamadım unutamıyorum en son sil baştan yapmak istedim beceremedim ne yapacam ben sevmekten zerrede pişman olmadığım bir insandı.

hiç unutamam gibi geliyor bana .s

ayrılma nedenı ne pekı sevmıyorum mu dedı sıkıldım mı dedı ?

evet dogru düsünüyorsun ilk asklar unutlumaz ama sunu bil ki zamanla ona karsi olan hislerin biticek ama hicbir zaman ilk askin kim oldugunu unutmicaksin.
bende ilk askimdan ayrildim 3 sene sonra tekrar beraber olduk. simdi evlenemeyi düsünüyoruz..

canim günaydin .bence ilk oldugu icin unutamayacakmissin gibi geliyo..kendini hic hirpalama ve unutacagini da aklindan cikarma..kimler neyi unutmuyorki..emin ol ilerleyen zamanlarda cok daha iyileri olacak ve ne icin üzülmüsümki diyeceksin..

ben de senden aman aman buyuk sayilmam ama 18li yaslar duygularin daha yogun oldugu bi dönem ve mantikli dusunemedigimiz zamanlar oluyor..ama suna emin ol bigün gercekten bulacaksin dogru insani ve o aklindaki tüüüm insanlari sildirecek sana...

Bilmiyorum inş öle olur ama onsuz asla yapamam,kimse ile evlenemem gibi geliyor bana .s

ayrılma nedenı ne pekı sevmıyorum mu dedı sıkıldım mı dedı ?

hiçbirşey demedi sanırım sıkılmıştı sadece ''kendine iyi bak '' dedi.
evet dogru düsünüyorsun ilk asklar unutlumaz ama sunu bil ki zamanla ona karsi olan hislerin biticek ama hicbir zaman ilk askin kim oldugunu unutmicaksin.
bende ilk askimdan ayrildim 3 sene sonra tekrar beraber olduk. simdi evlenemeyi düsünüyoruz..

inş mutlu olursun senin kısmetin gerçekten çok açık bnm kdr şanssız değilsin..(:

ama dedim ya şu an çok zor bir dönemdeyim ve çok acı çekiyorum

canım benım unutacaksın emın ol bıraz daha zaman ver kendıne karsına ıyı bırı cıksında gor bakalım o heyecanı yenıden yasa nasıl unutuluyormus goreceksın :34:

umarım dediğiniz gibi olur ama şuan askerde ve ben onu çok çok özlüyorum öte yandan ne zaman biter bu mrk ediyorum.

gerçekten senin adına sevindim (:

peki nasıl oldu bu merk ettim doğrusu ?

ilklerin yeri unutulmaz ki bayadır da seviyomuşun, yani onu hiç unutacağını bekleme, ama hayatına da o şekilde devam etme insanın içinde elbet iz bırakan kişiler vardır ana daha çok gençsin yeni birlikte olduğun çıktığın birini onunla kıyaslarsan tabi mutlu olamazsn. Onun svdiği biri varmış zaten ondan hiç bi şekilde sana yar olmaz unut bırak gitsin onun yasını mı tutucaksın zorlanıcaksın ama bundan sonra karşına çıkan birini, seni seven birini sevmeye çalış sende emin ol ona ısınırsın yavaştan

ilklerin yeri unutulmaz ki bayadır da seviyomuşun, yani onu hiç unutacağını bekleme, ama hayatına da o şekilde devam etme insanın içinde elbet iz bırakan kişiler vardır ana daha çok gençsin yeni birlikte olduğun çıktığın birini onunla kıyaslarsan tabi mutlu olamazsn. Onun svdiği biri varmış zaten ondan hiç bi şekilde sana yar olmaz unut bırak gitsin onun yasını mı tutucaksın zorlanıcaksın ama bundan sonra karşına çıkan birini, seni seven birini sevmeye çalış sende emin ol ona ısınırsın yavaştan

yani onu hiç unutamıyacak mıyım ? Konuyu biraz daha açarsan sevinirim.. (:

Bende 18 yaşındayım canım. bugün ayrıldım erkek arkadaşımdan.
Çok acı çekiyorum...sanki yaşamıyorum.

neden ayrıldınız :(

Çok uzun hikaye... Ona karşı güvensizliğim vardı. Tabii onun sayesinde eski kız arkadaşıyla gizlice konuşuyordu filan.
En son faceine girdim ve çok edepsiz mesajlar vardı. Yakıştıramadım ona. Çok koydu :(

Çok uzun hikaye... Ona karşı güvensizliğim vardı. Tabii onun sayesinde eski kız arkadaşıyla gizlice konuşuyordu filan.
En son faceine girdim ve çok edepsiz mesajlar vardı. Yakıştıramadım ona. Çok koydu :(

ay inanamıyorum terbiyesizler daha neler geçiriyorum içimden bir bilsen..Ayıp yahu.Kendi kaybetmiş boşver canım ya takma sen kafana..Şükret ki erken kurtuldun..Hayırlısı böyleymş demekki..

Back
X