çok acil akla,mantığa ihtiyacım var..

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
35
İstanbul
7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.

çingene soyundan gelmek nedir ya? aileler cocukları için ne durumları, ne farklılıkları göze alıyorlar.. pes

Soyu cingene olunca ne oluyormus anlamadim? irkcilik mi yapiyorlar?
Ailenin tavrinda ters birsey mi oldu veya aile yapilari mi uyumlu degil?

bence bu aksam gitmeyin zaten, birseyler uydur iptal et bana kalirsa,
moraller bozukken gidilirse hersey dahada kötü olur.

7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.

çevremde hiç cingene tanımadım, bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem
ama deden soyağacını nasıl tahmin etmiş merak ettim
ya da madem izin vermeyeceklerdi neden 7 sene ses etmediler

sakinleştirici iğne yapılcak kadar seni yıprattı madem bu durum yinede ailen nasıl ayak diriyor onuda anlamadım

Son düzenleme:
7 yıldır bi yamuklarını görmedin, çingene soyundan geldiklerini öğrenince ne değişecekmiş Allah aşkına .. sorsana bu soruyu ailene :47:

Soyu cingene olunca ne oluyormus anlamadim? irkcilik mi yapiyorlar?
Ailenin tavrinda ters birsey mi oldu veya aile yapilari mi uyumlu degil?

bence bu aksam gitmeyin zaten, birseyler uydur iptal et bana kalirsa,
moraller bozukken gidilirse hersey dahada kötü olur.

hayır.hatta ilk bize geldikleri akşam aileler çok iyi anlaştı.birbirlerini sevmişler..erkek arkadaşımıda sevmişler.dede onlar gttikten sonra bu lafı ortaya atana kadar hiç bir sorun yoktu.babam ısrarla olmıycak bu iş diyor.ailemide silemem 7 yıllık ilişkimide

hayır.hatta ilk bize geldikleri akşam aileler çok iyi anlaştı.birbirlerini sevmişler..erkek arkadaşımıda sevmişler.dede onlar gttikten sonra bu lafı ortaya atana kadar hiç bir sorun yoktu.babam ısrarla olmıycak bu iş diyor.ailemide silemem 7 yıllık ilişkimide

nasil mantiksiz birsey bu ya, soyu ne olursa olsun ne fark eder aileler anlastiktan sonra...
ALLAH yardimcin olsun tatlim, kötü bi durum :26:

Sımdı deden tarafından dusundugugumuzde ıkı farklı kısıyle aslında aılelerde evlendıgını unutma

Yarın bı gun sorun cıkıcagını oda bılıyor cunku

Bızım bı tanıdık vardı oda bole ıyımguzel hos bes kızla ewlendıler kızı sımdı temızlıge gonderıyor aılesı kocası desen aılesının sozum
Nden cıkmıyo

Ben aılenın sozunden cıkma derım ondandırkı onlar senden once hayatı yasamıs gormus gecırmısler

Her ılıskı bı gun bıtmıyomu ne olursa olsun bı erkek ıcın cok sewsende aılenı karsına alma derım

Çingene soyu nedir ki?
Nereden anlaşılıyor ki?
Ne zararı var ki?

nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.

nasılmı böyle şey olur.hayırdır. bu nasıl bir cümle. sanki okuyanda sanacakki,aile terörist,aile hırsız,aile kadın taciri..neyin şokundasınız anlamadım ki. ırkçılığa gerek yok.çingene olsalar ne. bir ırkımı yeriyoruz burada.
onlarda insan biliyormusunuz... babanıza hatırlatın bunu. almanyadski dazlaklardan farkımız olsun değilmi. bizleri sırf türk olduğumuz için yakan o kafatasçılardan:ssz:

Son düzenleme:
aylar önce bir tanıdığımız 18 yaşında kocaya kaçtı...
bizim köyde pek bir adettir kaçmak zaten...

neyse sonra ailesi oğlanın bahsettiğiniz soydan geldiğini görünce, açmadığı dava kalmadı...

ırkı tanımak lazım....

kız tüm ailesinin çabasına rağmen evine dönmedi, şu an ki haliyse içler acısı ... :50:

konu fazla kalmaz sanırım,ırk dolayısıyla kapanır..
kapanmadan tavsiyem ailenizi dinlemeniz yönünde.
aile onayı olmadan iş rast gitmiyor..

yani ırka lafım tabi ki yok, saygım sonsuz ama aile hayır diyorsa bir bildiği olmalı ...
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum..

Son düzenleme:
Ne başlıktan birşey anladım ne içerikten
Çingene soyundan geliyorlar ne demek ?
Her neyse artık 7 yıldır evlerine girip çıkmışsın bi tuhaflık görmemişsin demek ki ailenle tanıştırıyorsun
Belki senin kökenin de onlara terstir
Ama sevgi, saygı ve insanlık bakımından uyuşuyorsunuzdur

7Yıldır bugünü mü beklemişler araştırma yapmak için?

7yıldır akılları nerdeymiş de birden bire gideceğiniz günü bulmuş ...

niye ailen böyle dediginde erkek arkadasına söylemedim sen tek başına anca ağlar ağlar oturursun canım. ara ailem böyle böyle diyor de bence onlar tekrar gelsinler size bir oturup konuşulsun bu tipten bile anlaşılır siz nasıl anlamadınız. deden çok zeki adanmış masaallah

Çok acil akla mantığa sabrım var da ne demek.Bunu düşünüyorum :44:

Akla mantığa ihtiyacım var tamam da sabır ne alaka...

bu tip durumda hemen kestirip atılmamalı
akşam sizin gelmenzi bekleyecekler
aile biraraya gelsin konuşun, aranızda bir sonuca varın
böyle baştan savma gibi olmuş..

herkesin kökeni bir araştırılıp soy ağaçları çıkarılsa kimbilir neler çıkardı..salt kişiliğe ,tavırlara,davranışlara bakılmadı da
köküne mi bakıldı?

ha bir de 7 yıl çok uzun bir zaman tanımak için..gönlünün rahat olması gerekmez mi?
evleneceğin insana ailen mi karar veriyor ki...onlar olmaz diyince bu kadar panik yaptın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X