Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk damladan bi kaç saniye sonra damlattım iki damlayı. Bu şekilde koyuluk çıktı acaba ondan mı kaydı bilemedim ben de telaş yaptım teşekkürler yorumun içinBu kadar arası ayrık olmuyor sanki. Bilemedim
Merhaba arkadaşlar t nin sağ tarafında bariz bi koyuluk var çizgi kaymış olabilir mi yorumunuz nedir?Eki Görüntüle 3102443
Bu testi yaptıktan kaç dekika sonraki bir fotoğraf uzun süre bekleyincede böyle oluyorEki Görüntüle 3102493 Kızlar 2. Testim bu şekilde çıktı bende mi sorun var anlamadım bu da farklı bir marka
Canım 10 dk bekledim maksimumBu testi yaptıktan kaç dekika sonraki bir fotoğraf uzun süre bekleyincede böyle oluyor
Teşekkür ederim iyi dileklerin için hayırlısı olsunHimm aslında normal diye biliyorum teste bir sorun yok ama bunu söylemek beni üzer ama gebelik olduğunu. Sanmıyorum Allah inşallah en kısa sürede nasip eder insallah
3 damla damlattım canım ama bana da negatif geldi hayırlısı artık allah isteyen herkese nasip etsinİdrarı fazla damlatiginizdan kaynaklı olabilir ama kendinizi lütfen üzmeyin inaninki her şey nasibini bekler Allah çok büyüktür. O isterse herşey bir anda olabilir az daha sabir