Çok acil bakar mısınız çizgi kaymış mı?

grbpink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
241
463
103
Ankara
Konu silinebilir

Son düzenleme:
Test bozuk olabilir yada idrarı fazla damlatmışsınızdır

Bu kadar arası ayrık olmuyor sanki. Bilemedim
Canım ilk damladan bi kaç saniye sonra damlattım iki damlayı. Bu şekilde koyuluk çıktı acaba ondan mı kaydı bilemedim ben de telaş yaptım teşekkürler yorumun için

C çizgisi kaymamişsa T çizgisi de kaymaz. Bu testte de C çizgisi tam yerinde görünüyor.

Kızlar 2. Testim bu şekilde çıktı bende mi sorun var anlamadım bu da farklı bir marka

Himm aslında normal diye biliyorum teste bir sorun yok ama bunu söylemek beni üzer ama gebelik olduğunu. Sanmıyorum Allah inşallah en kısa sürede nasip eder insallah

Himm aslında normal diye biliyorum teste bir sorun yok ama bunu söylemek beni üzer ama gebelik olduğunu. Sanmıyorum Allah inşallah en kısa sürede nasip eder insallah
Teşekkür ederim iyi dileklerin için hayırlısı olsun

İdrarı fazla damlatiginizdan kaynaklı olabilir ama kendinizi lütfen üzmeyin inaninki her şey nasibini bekler Allah çok büyüktür. O isterse herşey bir anda olabilir az daha sabir

İdrarı fazla damlatiginizdan kaynaklı olabilir ama kendinizi lütfen üzmeyin inaninki her şey nasibini bekler Allah çok büyüktür. O isterse herşey bir anda olabilir az daha sabir
3 damla damlattım canım ama bana da negatif geldi hayırlısı artık allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…