Çok acil bakar mısınız çok kötüyüm

ebruuuuau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
6
4
1
24
IMG_20220921_154731.webp
IMG_20220921_154815.webp
burun estetiği 4. Günüdeyim ama burnum kocaman ve düşük ben kalkık baby nose burnu istemiştim bu düzelir mi bayağı zenci burnu gibi geniş ucunu hiç küçültmmis ve burnum aşağı doğru yassı çok mutsuzum o kadar para biriktirip olmuştum çok kötüyüm
IMG_20220922_105205.webp

Kalkıklığı bantlıyken dahi istediğiniz gibi değilse üzgünüm daha kalkmaz hatta iner. Benim bantlıyken kalkıklığı böyleydi şimdi burnum kalkık değil. Ama genişlik geçici olabilir.

Kalkıklığı bantlıyken dahi istediğiniz gibi değilse üzgünüm daha kalkmaz hatta iner. AlçıBenim bantlıyken kalkıklığı böyleydi şimdi burnum kalkık değil. Ama genişlik geçici olabilir.
Alcidan dolayı böyle inik duruyor olabilir mi belki orayi törpüleyip kalkiklik elde etmiştir diye düşünüyorum:(

Son fotoğraf çok ilginç görünüyor ya burun ucu . Sanki burnunuz kısaltılmış gibi . Tabi bandajdan dolayı da öyle görünüyor olabilir

Öncelikle geçmiş olsun hemen stres yapmayın iyilesin bantlarıniz çıksın bende ameliyat oldum aynadan bakınca kötü duruyordu iyileşince güzelliği ortaya çıktı

Daha atel çıkmamış, yani ilk günlerdesiniz. Atel çıktıktan sonra burnunuz biraz düşer büyük ihtimalle, kalkmaz. Tekrar bantlandıktan sonra ve bantlar tamamen çıktıktan sonra burnunuz daha da şişebilir. Ödem bu. Burnumun son hali bu diye düşünmeyin. Gözünüze büyük gözüküyorsa, bilin ki ilerleyen aylarda küçülecek.

Burun sırtınızı, orayı ne kadar aldığını, kavisi göremiyorsunuz şu an. Bu burun düşük filan değil, normal bir kalkıklık. Bundan daha kalkığı zaten yapay duruyor. Atel çıktıktan sonra kavisi gördüğünüzde hoşunuza gidebilir.

Alcidan dolayı böyle inik duruyor olabilir mi belki orayi törpüleyip kalkiklik elde etmiştir diye düşünüyorum:KK43:
Evet yanlış anlaşılma var burda 😂 Kalkıklık burun ucuyla philtrum arasındaki açıya deniyor. Kavis burun sırtındaki, şu an atelle kapalı olan yerde. Kütük gibi bir plastik var orda, tabii ki kalın duracak. Ne kadar kavis olduğunu ancak o çıkınca görebilirsiniz.

Daha atel bile çıkmamış neden kendinize bu psikolojik eziyeti yapıyorsunuz. Şu an burnunuz bir nevi alçıda ve şeklini koruyacak şekilde sarıp materyal yerleştiriyorlar. Şimdiden böyle yapmayın o atel çıktıktan sonra da sağlan bir psikolojiniz olsun 1 yıllık bir süreç sizi bekliyor

Back
X