Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alcidan dolayı böyle inik duruyor olabilir mi belki orayi törpüleyip kalkiklik elde etmiştir diye düşünüyorumKalkıklığı bantlıyken dahi istediğiniz gibi değilse üzgünüm daha kalkmaz hatta iner. AlçıBenim bantlıyken kalkıklığı böyleydi şimdi burnum kalkık değil. Ama genişlik geçici olabilir.
Size özelden göndereyim isterseniz burnumun alçılı halini ve şimdiki halini. Ama benim anladığım sizin bahsettiğiniz kalkıklık değil de kavis.Alcidan dolayı böyle inik duruyor olabilir mi belki orayi törpüleyip kalkiklik elde etmiştir diye düşünüyorum![]()
Gönderebilir misinizSize özelden göndereyim isterseniz burnumun alçılı halini ve şimdiki halini. Ama benim anladığım sizin bahsettiğiniz kalkıklık değil de kavis.
Evet düşüktüBurnunuzun ucu önceden düşük müydü bana kalkıklığı değil de uzunluğunu çok kısaltmış gibi geldi
Böyle kalırsa psikolojim alt üst olurSon fotoğraf çok ilginç görünüyor ya burun ucu . Sanki burnunuz kısaltılmış gibi . Tabi bandajdan dolayı da öyle görünüyor olabilir
Evet yanlış anlaşılma var burdaAlcidan dolayı böyle inik duruyor olabilir mi belki orayi törpüleyip kalkiklik elde etmiştir diye düşünüyorum![]()