çok acil bilgi istiyorum...lütfen

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
hocam.cm dan sevgilime mail gelmiş...üye mi ne olmak için başvuru yapmış...netten bi baktım sohbet amaçlı yazıor sevgiliminle tartıştım bu ne demek diye o da saçmalama ne sohbeti üni etkinliği için dedi...normalde üni etkinliğine çok mu katılırdın diyorum yemin ediyor kız için falan değil diye...nedir bu site ya bilen var mı

canım ben biliyorum bu siteyi. burası sıradan bi facebook gibi bişi diil ne yazık ki. sanırım seni aldatıyo olabilir. ama hemen de tepki gösterme benim eski erkek arkadaşıma da üye olmadığı sitelerden msj geliyodu belki öle bişeydir.

rubinacım nedir senin bu erkek arkadaşından çektiğin son zamanlarda..
zaten sıkıntılıydınız, buda iyice kafanı karıştırmıştır senin..
ama hemen aklına başka şeyler getirme, ben tam bilmiyorum sitenin içeriğini ama bildiğim, yonja gibi fln saçma bi site değil,
daha çok ünv öğrencilerinin genel olarak takıldığı bi site yani buraya üye olması, kızlarla tanışmak istiyo olması anlamına gelmez..

canım ben biliyorum bu siteyi. burası sıradan bi facebook gibi bişi diil ne yazık ki. sanırım seni aldatıyo olabilir. ama hemen de tepki gösterme benim eski erkek arkadaşıma da üye olmadığı sitelerden msj geliyodu belki öle bişeydir.

ya üye olmuş zaten Allahm ya :5: ama içeriğini bilmiyodum üniversitelerle ilgili sanıyodum dedi yemin etti ama şu var sanırım buraya üyelik hemen kabul edilmiyormuş başvuruyu 3 yıl önce yapmış bunu kendim gördüm o siteye onun adresiyle girip baktım..3yıl öncede biz birlikte değildik

rubinacım nedir senin bu erkek arkadaşından çektiğin son zamanlarda..
zaten sıkıntılıydınız, buda iyice kafanı karıştırmıştır senin..
ama hemen aklına başka şeyler getirme, ben tam bilmiyorum sitenin içeriğini ama bildiğim, yonja gibi fln saçma bi site değil,
daha çok ünv öğrencilerinin genel olarak takıldığı bi site yani buraya üye olması, kızlarla tanışmak istiyo olması anlamına gelmez..

allahm ya nedir çektiğim gerçekten...dün o an ilk sinirle gördüğümde tercihini yaptın sen bitti koş netteki bayanlara dedim...o da diyoki çoğu sitede forum var sohbet alanı var diye bi yere bakmıcammı ben diyor

Canım ordan mail geliyo çünkü arkadaşlarını davet edince hp yani puan kazanıyosun o yüzden üye olan arkdaşları göndermiştir.Ayrıca sadece üniversite okuyanlar ya da üniversite mezunları üye olabiliyo.

ya üye olmuş zaten Allahm ya :5: ama içeriğini bilmiyodum üniversitelerle ilgili sanıyodum dedi yemin etti ama şu var sanırım buraya üyelik hemen kabul edilmiyormuş başvuruyu 3 yıl önce yapmış bunu kendim gördüm o siteye onun adresiyle girip baktım..3yıl öncede biz birlikte değildik

e o zaman çok da üstüne gitmeye gerek yok bence :) 3 yıl önce meraktan bakmıştır heralde ama bence sen yine de ara ara kontrol etmeye devam et canım bu erkek milletine güven olmaz :)

Siz de üye olun, hem kızlar daha kolay üye olabiliyor (:

Üye değilim, ama sıkıntılı bir yer değil.

sağolun kızlar ya ne gereksiz siteler var... kavga ettim valla üye olmamalıydın falan dedim o da kızdı ister inan ister inanma umrumda değil.. kız aramak istesem gözüne sokmam yeter artık dedi..bende artık umrumda değilsin kıskanmıcam ama anlayacaksın o zaman kıskanılmanın değerini yazdım....çok komiğiz yaaa :27: herşeysen kavga edebişlioruz böyle

Ben de yaklaşık 1 yıl önce o siteye üye olmuştum ama ben o zamanlar sadece üniversite öğrencilerine açık bir ağ diye düşündüğüm üçün üye olmuştum, erkek arkadaşın da o yüzden üye olmuş olabilir. :44: Ama 2 dakikada üye olabiliyorsun, öyle 3 ay 5 yol falan sürdüğü yok. 2 hafta girdim çıktım, bir daha da takılmadım. En son yaklaşık 1 ay önce girdim, o da konulan resmin arama motorunda çıktığını farkettiğim, rahatsız olduğum ve hesabımı kapatmak içindi ki o zaman farkettim oranın biraz da sohbetli muhabbetli kız tavlamalı bir yer olduğunu. Erkek arkadaşın da farketmiş olmayabilir, çünkü hakikaten ben de hiç anlamamıştım, daha doğrusu öyle bir düşünce gelmemişti aklıma, nasıl baktığına bağlı biraz da sanırım, o tarz başlıklar var ama takılmamıştır oralara belki... :26:

Ben de yaklaşık 1 yıl önce o siteye üye olmuştum ama ben o zamanlar sadece üniversite öğrencilerine açık bir ağ diye düşündüğüm üçün üye olmuştum, erkek arkadaşın da o yüzden üye olmuş olabilir. :44: Ama 2 dakikada üye olabiliyorsun, öyle 3 ay 5 yol falan sürdüğü yok. 2 hafta girdim çıktım, bir daha da takılmadım. En son yaklaşık 1 ay önce girdim, o da konulan resmin arama motorunda çıktığını farkettiğim, rahatsız olduğum ve hesabımı kapatmak içindi ki o zaman farkettim oranın biraz da sohbetli muhabbetli kız tavlamalı bir yer olduğunu. Erkek arkadaşın da farketmiş olmayabilir, çünkü hakikaten ben de hiç anlamamıştım, daha doğrusu öyle bir düşünce gelmemişti aklıma, nasıl baktığına bağlı biraz da sanırım, o tarz başlıklar var ama takılmamıştır oralara belki... :26:

canm kızların üye olması kolaymış ama erkeklerinki öyle değilmiş araştırdım ben... şifresini tahmin ettim genelde aynı şifreyi kullanır girdim baktım üyeliğinizin aktifleşmesi için önünüzde bilmemkaçbin kişi var yazıyordu işte buraya ne amaçla üye olmaya çalıştığı önemli olan

canm kızların üye olması kolaymış ama erkeklerinki öyle değilmiş araştırdım ben... şifresini tahmin ettim genelde aynı şifreyi kullanır girdim baktım üyeliğinizin aktifleşmesi için önünüzde bilmemkaçbin kişi var yazıyordu işte buraya ne amaçla üye olmaya çalıştığı önemli olan

A evet bak şimdi sen deyince hatırladım, erkeklerin üye olması zordu. Kızlara musallat olmayacak adam gibi tipler girsin diye mi yapıyorlar ne yapıyorlar anlamadım ama... Belki o da öyle network düşüncesiyle üye olmuştur, gerçekten nasıl kullandığına bağlı, ona kaldıysa Facebook'u da çok affedersin karı-kız tavlama yeri olarak gören bir çok kişi var. Bunun için erkek arkadaşının niyetini anlamaya çalış derim...

A evet bak şimdi sen deyince hatırladım, erkeklerin üye olması zordu. Kızlara musallat olmayacak adam gibi tipler girsin diye mi yapıyorlar ne yapıyorlar anlamadım ama... Belki o da öyle network düşüncesiyle üye olmuştur, gerçekten nasıl kullandığına bağlı, ona kaldıysa Facebook'u da çok affedersin karı-kız tavlama yeri olarak gören bir çok kişi var. Bunun için erkek arkadaşının niyetini anlamaya çalış derim...
valla cnm dünden bei öyle amacım yok diye yemin etti bugünde hep sordum yeter artık ister inan , ister inanma dedi...
aynı şeyi sen yapsan bu kadar abartmazdım dedi
bilmiyorum inandım sanki bende yumuşadm o kızınca niyeyse

valla cnm dünden bei öyle amacım yok diye yemin etti bugünde hep sordum yeter artık ister inan , ister inanma dedi...
aynı şeyi sen yapsan bu kadar abartmazdım dedi
bilmiyorum inandım sanki bende yumuşadm o kızınca niyeyse

Erkek arkadaşının bu zamana kadar bir yanlışını gördün mü bu anlamda?
Sana olan ilgisinde bir değişiklik sezdin mi?

Anladığım kadarıyla biraz zor bir ilişkin olmuş ki ben de açtığın başlıkların bir kaçını okumuştum nitekim. 3 yıl önce oraya başvurmuşsa hakikaten ve üyeliği henüz aktifleştirilmemişse bile, niyeti öyle bir şey dahi olmuş olsa bile o zaman sen yokmuşsun ve erkek arkadaşın oranın varlığını bile unutmuştur muhtemelen. Ama yine de en iyi sen bilirsin erkek arkadaşını. :34:

Neden bu kadar çok sorguladınız ki?
Altı üstü bir site, daha çok forum amaçlı kullanılan üstelik.
Üye olsa ne olur, olmasa ne olur.
Güvensizlik oluşturacak ne var ortada..

sağolun kızlar sitenin tek amacı sohbet değilmiş..artık bu konuya takılmamın anlamı yok sağolun bilgiler için:21:

Back
X