Saç Rengi ve Saç Boyama çok acil!!!! bir günlüğüne kızıldan kahveye geçmek

Nasıl bi kızıl ki. Bana kalsa bu tarz şeylere bakilmamali ancak mulakati yapacak kişilerin objektif olup olmayacağını bilemeyiz. Bi kuaforden peruk falan kiralasan olmaz mı

Saçını sımsıkı topuz yap ve güzel siyah bir bandana tak birde siyah takım etek ceket giyersin. Şık ve asil durursun. Bence yeterli

Geçici boyayı artık bulamıyorsun rossmanda vardı önceden kızılın kırmızı gibiyse kapatmak için bildiğin koyu kahveye boyamalısın siyah gibi durur ama bi iki güne akar diye düşünüyorum

Kırmızı veya turuncu bir saçın var diye düşünüyorum. Benim önerim fon çektir, saçlarını ortadan ayırıp ensenden topuz yap. Saçın turuncu da olsa kırmızı da olsa garip durmaz. Zaten bu ara kızıllar, bakırlar çok moda. Saçın pembe olur mavi olur anlarım ama kızıl için boyaya gerek yok bence.

Geçici boyalarla ilgili bilgim yok. Kuaföre gitsen daha iyi olur.

kizil sac cok iddiali görünür.Basvurulan isin niteligine göre degisir.bazi isyerleri belirli pozisyonlar icin dis görünümün cok dikkat cekici olmasini istemez.

Benim çalıştığım şirket gibi. Sarışın ve kızıllara tahammülü olmayan bir genel müdür yardımcımız var. :KK48:

Back
X