Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaçok acil!!!! bir günlüğüne kızıldan kahveye geçmek
Nasıl bi kızıl ki. Bana kalsa bu tarz şeylere bakilmamali ancak mulakati yapacak kişilerin objektif olup olmayacağını bilemeyiz. Bi kuaforden peruk falan kiralasan olmaz mı
Geçici boyayı artık bulamıyorsun rossmanda vardı önceden kızılın kırmızı gibiyse kapatmak için bildiğin koyu kahveye boyamalısın siyah gibi durur ama bi iki güne akar diye düşünüyorum
Kırmızı veya turuncu bir saçın var diye düşünüyorum. Benim önerim fon çektir, saçlarını ortadan ayırıp ensenden topuz yap. Saçın turuncu da olsa kırmızı da olsa garip durmaz. Zaten bu ara kızıllar, bakırlar çok moda. Saçın pembe olur mavi olur anlarım ama kızıl için boyaya gerek yok bence.
kizil sac cok iddiali görünür.Basvurulan isin niteligine göre degisir.bazi isyerleri belirli pozisyonlar icin dis görünümün cok dikkat cekici olmasini istemez.