Çok acil boşanma avukatı arıyorum...

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Sevgili arkadaşlarım çok acil istanbul bayrampaşa, gaziosmanpaşa, esenler ve bu civarlara yakın semtlerden boşanma avukatı arıyorum. Avukat olan, avukat tanıdığı olan yada bana tavsiye edebileceğiniz avukatlar varsa lütfen yardımmm...

Arkadaşlarım, ben de aynı durumdayım. Konuyu açan arkadaşın bahsettiği semtler civarında kendisi, eşi veya bir tanıdığı avukat olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Özel mesajla ulaşabilirsiniz isterseniz. Lütfen, çok acil avukata ihtiyacım var boşanmak için. Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa dışında Bahçelievler, Bakırköy civarı da olabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazılarınızı okudum Daha önce benimde böyle bir durumda yardımıma koşan medeni kanunu yemiş içmiş diyebileceğim genç ama konusunda çok iyi bir avukat arkadaşım var dilersiniz kendisine ulaşmanız için yardımcı olabilirim...

merhaba
boşanma avukatı aradığınızı yazmışsınız
bana merve@mervegurcan.av.tr den ulaşabilirsiniz
Av.Merve Gurcan

Merhabalar, İstanbul-Kartal'da Anadolu Adliyesi'ne yakın konumda bir büro tavsiye edebilirim. Kendileri çok ilgili ve mesleklerini severek yapıyorlar. Sorularınızı sıkılmadan ve anlayabileceğiniz şekilde cevaplıyorlar. Sizin için ama en çok da boşanma nedeniyle zarar görebilecek çocuklarınız için dava açısından en doğru yolu öneriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…