cok acil. bosanma

beyazzmelekk

Umut'la~
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
63
45
3
31
Merhaba arkadaslar
Ben gece paylasmistim icinde bulundugum durumu. Bosanmayi zamana biraktim derken bu sabah cikti ortaya yine bi kavga sonucu tamam dedik anlasmali bosancaz ama ben bebegim icin ne kadar nafaka talep etmeliyim baska bisey talep ediliyormu bide benim facem var diye bana beni aldatiyosun diyor ama vallahide billahide yok oyle birsey lutfen acil yardim edin ne yapmam gerek mahkemede neyi ne kadar istemeliyimm cocugum icin. Bu arada hic uzgun degilim cok huzurluyum ama iftirasi cok acitiyor. Tskler.

Esinin maasini biliyorsun, maasindan cocugun ihtiyaclarina yetecek kadarini istemelisin.aylik zaten 1000 tl den az sakin nafakaya evet deme. Tabi maasina gore. Ayrica aldatmayi kanitlamasi lazim merak etme. Anlasmali bosanmada sana iftira atamaz. Çekişmeli bosanmada oyle seyler olur

İyi bir avukata gidersen sana ışık tutar. ancak eşinin maddi durumunu bilirsin ona göre bir şey kafanda belirlemen lazım.

Benim eşimde aynı şekilde iftira atıcakmış boşver hiç takma kafana olmayan şeyi kanıtlayamazlar mahkemede rezil olduklarıyla kalırlar

Tesekkurler sagolun 3 arabasi 1 evi aylik 50bin geliri var ama eline 7 8 bin kaliyor bazen daha az

Benim avukat tuttma gitme durumum cok zor suan kendisi gorusmeye gitti ne gerekio ogrencem ben dedi gitti ailelerimize soylemicez dedi benim ailem uzakta ama yanima gelicek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…