çok acil cevap! yine aynı kız!!

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar günaydın
beni hatırlarsınız eski konumu da http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/573633-sevgilimin-yalani.html
aynı kız hakkında bişeyler oldu. dün sevgilimle nöbetçilerdi ben de okulda ders çalışıyordum arada yanına gittim. bu kız aradı sevgilim telefonu aynen "efendim esracım" diye açtı sonra biraz konuştular kız benim yemek yemeyeceğimi sordu sanırım ki sevgilim bana sordu "yemek yicek misin" diye. ben hayır diyince "yemicekmiş" dedi çünkü. yani kız akıl ediyor bana sormayı. ben de sandım ki yemek söylicek öyle sordu sevgilim de hayır dedi. sonra işte "çok acıktım yemek gelse de işlerimi yapsam" dedi. ben de "yemek söyledin mi ki" dedim. o da "esra söyledi işte" dedi. yani birlikte oturup yemek yiyecekler bi de şaka gibi. güya dikkat edicekti, güya benim güvenimi kazanıcaktı yaptığına bak. ben de sinir olup kalktım yanından "afiyet olsun sana" dedim kötü ayrıldım yani konuşmadım yüzüne bakmadım o da "boşuna kızıyorsun" gibi bir surat ifadesiyle yolladı beni. o zamandan beri telefonumu kapattım ve saat 10a kadar kütüphanedeydim istese yanıma gelirdi 1 kat var onun bölümüyle arada. bir de bizim evde tadilat var ondan anahtarı almıştım onda kalıcaktım. şimdi de gelmek üzere nöbetten o gelmeden gitsem mi bilmiyorum. suratını göresim yok. uğruna yalan söylediği bir kıza hala böyle davranması sinirimi tepe taklak etti, artık sevgisine inanmıyorum. akıl verin kızlar bana kafa kalmadı ben de ne yapsam bilemedim. çok sinirliyimm!! vaktim de kısıtlı yarım saate gelicek

Son düzenleme:
adamdaki yüzsüzlüge bakarmısınız senin yerinde olsam direk yaptıgın gibi kalkar birdahada yanına gitmem tavrımı koyarım haa baktın hatasını anladı o kızdan uzaklaştımı tamam.. ama devam ediyosa yol vericeksin...normal degil o kızla böyle yakın olmaları seninleyken seni sallayıp onunla yemek yemesi felan afedersin ama adam seni salak yerine koymaya çalışıyor yakında sevgilim benden ayrıldı diye konu açmazsın umarım :)

madem acıkmış yemek yicek veya yicekler sende yanında gidebilirsin..açıktım yaa esra yemek söylemiş onunla yicezde ne :)

madem acıkmış yemek yicek veya yicekler sende yanında gidebilirsin..açıktım yaa esra yemek söylemiş onunla yicezde ne :)

aynen bence de
yani normal arkdsi olsa bile abes bi de ustune sorunlarimizin sebebi olan bi kiz icin boyle demesi bilmiyorum

daha gelmedi nobetten beklesem mi gitsem mi evinden kizlar ne dersiniz?

bir yüzsüzlük sezdim.

eğer sevgilini istiyorsan aranı açmamaya dikkat edeceksin. ha kendisi gelsin dersen ben sevgilinde öyle bir ışık görmedim.

sevgilinle aranı bozmadan o kızdan tatlı tatlı uzaklaştıracaksın. sevgilin anlamayacak bile.

mesela ''yemek nerede kaldı'' mı diyor; sen hemen ''ya onlar ne zaman gelir belli de olmaz bak süper bir yer açılmış bahsediyorlardı gel gidelim'' de, yola çıkar yeri de unutmuş gibi ''aaa sanki şuradaydı öyle anlatmışlardı tühh neyse bari şurada yiyelim'' diye başbaşa yiyebileceğiniz bir yere gidin.

erkeklerden incelik bekleme. çok yıpranırsın.

ama birşey daha var söylemek isterim; nereye kadar böyle sevgiline kırılacaksın, durumu kurtarmasını/kurtarmayı bekleyeceksin.

bir yüzsüzlük sezdim.

eğer sevgilini istiyorsan aranı açmamaya dikkat edeceksin. ha kendisi gelsin dersen ben sevgilinde öyle bir ışık görmedim.

sevgilinle aranı bozmadan o kızdan tatlı tatlı uzaklaştıracaksın. sevgilin anlamayacak bile.

mesela ''yemek nerede kaldı'' mı diyor; sen hemen ''ya onlar ne zaman gelir belli de olmaz bak süper bir yer açılmış bahsediyorlardı gel gidelim'' de, yola çıkar yeri de unutmuş gibi ''aaa sanki şuradaydı öyle anlatmışlardı tühh neyse bari şurada yiyelim'' diye başbaşa yiyebileceğiniz bir yere gidin.

erkeklerden incelik bekleme. çok yıpranırsın.

ama birşey daha var söylemek isterim; nereye kadar böyle sevgiline kırılacaksın, durumu kurtarmasını/kurtarmayı bekleyeceksin.

dogru diyorsun cnm da ben ne pahasina olursa olsun benle olsun diye istemiyorum. onu yonlendirmek de istemiyorum. baska bi kiz arkadasiyla da benzer bisiler olmustu bu konuda ona guvenmiyorum ve bana kanitlamasi lazim bazi seyleri ki devam edebileyim 5 yildir cikiyoruz yani artik bazi seylere emin olmam lazim ki devam edebileyim.
normalde boyle bir insan degildi o yuzden dunku bi olaylar icin soklardayim. acaba ozellikle beni kiskandirmak icin mi yapiyor anlamadim. bu kadar bariz bi sekilde. ayrilmayi dusunmeye basladim:(

hala gelmedi bu arada. eve ugradim evin hali rezalet tadilat fln mecbur geri dondum sevgilime

Diğer konunu okumuş yorum da yapmıştım ama sevgilinin bu kadar geniş olduğunu bilsem başka yorumlar yapardım.. Varsa kız arkadaşlarından birinde kalmanı öneririm bu adam akıllanacağa benzemiyor hiç kendini düzelteceğine iyice batırmış..

sende iyi sabır varmş
ben olsaydım ya o kızla bir daha görüşmeyeceksin yada beni kaybedeceksin derdim bu kadar.

kizlar isi dolayisiyla gorusmek zorunda o kizla gorusmemesinin imkani yok. ama minumum samimiyette olsun istiyorum.
konustuk bugun fln telefonu esracim diye acmadim diyor "buyur esra" diye actim diyor acikcasi emin degilim oyle olmus olabilir cunku telefonu ilk actiginda sinirlenmemistim eskiden telefonu oyle acardi kafamdan yazmis da olabilirim ya da o da o da kiviriyor olavilir %50 ihtimal var bilmiyorum
yemek olayiniysa orda nobetci herkese soylemis yemege vakti bile olmamis cok kotu gecmis nobeti sabaha kadar uyumamis fln bedduam tutmus heralde
konu simdilik kapansa da iki elim yakasinda bu konuda.bugun baya estik gurledik. ben de pms im biraz bazen bakinca ona cok sinirleniyorum bazen de abarttim galiba fln diyorum bilmiyorum benim de kafam karisik biraz. konu kapandi gibi simdilik. ama takipte olucam.

canım şu uyarı çıkıyor

Lullaby isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Lullaby isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.:2:

Bence sen abartıyosun biraz olayları
Sebebide şu ki kadın normalden çok çok güzel anladığım kadarıyla
Kimse sevgilisinin yanında böyle güzel bir kadın olsun istemez ama aynı zamanda kadın evli yani :S

Abarttığını düşündüm ben ve böyle devam edersen sevgilin senden soğur benden söylemesi
Bu rahat ol anlamına gelmiyor tabi ama sende ağırlığını koy ...

Zaten kötü bişey varsa bir gün çıkar karşına ama böyle didiklemeye devam edersen huzurun kalmaz

Kimse sevgilisinin yanında böyle güzel bir kadın olsun istemez ama aynı zamanda kadın evli yani :S

Abarttığını düşündüm ben ve böyle devam edersen sevgilin senden soğur benden söylemesi

Zaten kötü bişey varsa bir gün çıkar karşına ama böyle didiklemeye devam edersen huzurun kalmaz

kızı bilen biri olarak çok objektif biri olarak kızın çirkin olduğunu söyleyebilirim :)
hani hiç kıskanılacak bi tip deil

açıkçası ben kızı çok çok güzel bulmuyorum. kısa boylu eli yüzü düzgün kahverengi gözlü bir kız saçlarını yeni baya koyu kızıl yapmış. sevgilimin de bulduğunu sanmıyorum çünkü tipi olmadığına eminim. eski sevgililerini fln da biliyorum çünkü
ama önceki konumda yazmıştım bi erkek arkadaşım kız için "aurası çok çekici, güzel değil ama elektiriği çok iyi" fln gibi konuşmuştu sanırım bu konuşmadan çok etkilendim.
yani sanki her erkek o kıza bakınca öyle çok etkilenicekmiş gibi hissediyorum.
ben de kendimce güzel bir kızım ama her zaman kendimi çok dizginlerim çok erkek arkadaşım vardır ama aramızda garip bir elektrik dahi olmasın diye kendimi çok kasarım. çünkü arkadaş olarak gördüğüm birinin hatta sevgilim dışında herangi birinin bana o gözle bakma düşüncesi bile beni huzursuz ediyor.
belki de kızın bu konuda kendini kasmaması ve herkese aşırı sıcak kanlı olması beni kızdırıyordur bilemiyorum. ama gerçekten itiraf ediyorum o kıza taktım. sadece öyle olsa yine de umursamazdım ama sevgilime de öyle davranınca sanırım benim şalterlerim attı.
ama belki de abarttığım konusunda haklı olabilirsiniz. ben de sonradan bakınca belki de biraz abarttım diye düşündüm. ama şu var ki ben maksimum özen isterim ilişkimde özellikle sadakat vs konularında. dolayısıyla bu durumdan sıkılacaksa da sıkılsın açıkçası kendi bilir. çünkü daha önce belki sevgilim bu gıcıklığımı hissettiğinden olsa gerek bu kızla ilgili yalan söyledi durduk yere. telefonda konuştum diye bir erkek ismi söylemişti, çok sonra ben kayıtlardan aslında bu kızla konuştuğunu öğrendim. belki aklım takılı kalmasın diye yalan söylemişti bilmiyorum ama artık bu konuda hata yapma şansı yok. ortada yalan vs olmasa zaten asla bu kadar abartmazdım ben de. birlikte yemek yesinler ne olacak derdim ki bu yalan olayını öğrenene kadar da içten içe kıza sinir olsam da sevgilime hiç baskı yapmamıştım.

Genelde böyle sorun olan kızlarla ilgili gerçekten birşeyler çıkabiliyor.
Sürekli bu durum olması gerçekten sinir bozucu .
Ben sana hak veriyorum.
Bu konudan rahatsız olmakta son derece haklısın . İnşallah başına iş açmaz bu kız.

canım bende haklı buluyorum seni. hem o iişler pek bellide olmuyor öyle bekar evliye bakmıyo yani. canım sen ufaktan kendi tarafına çekmeyi başar bence ki yemek değil konuşacak zamanları bile olmasın hem:)

Genelde böyle sorun olan kızlarla ilgili gerçekten birşeyler çıkabiliyor.
Sürekli bu durum olması gerçekten sinir bozucu .
Ben sana hak veriyorum.
Bu konudan rahatsız olmakta son derece haklısın . İnşallah başına iş açmaz bu kız.

evet ben de hissettiklerimin bi nedeni olduğuna eminim.
yani sevgilimin gerçekten aşırı güzel arkadaşları da vardı ama onları hiç kıskanmadım hatta kimileriyle çok yakın arkadaş oldum fln.
bu işin güzellikle değil tavırla hisle alakası var.
bugün çok kötüydü. yine nöbetçiydi sevgilim yanına çağırdı biraz uğradım yine bu kızla nöbetçiydi. of o kadar gıcık oldum ki artık.
önceden kıskanmıyordum artık gerçekten kıskanıyorum hem de deli gibi bugün bunu fark ettim.
bir de görseniz, ya çok yoğun bir yerde nöbetçisin altında cerrahi kıyafet var üstünde zaten saçları kıpkırmızı, öyle bir makyaj yapmış ki.
kıpkırmızı dudaklar, al al yanaklar, pandadan hallice bir koyu göz kalemi.
bir de kendime baktım, ders çalışıyorum kütüphanede hastayım bir de üstümde eşofmanlar, sıfır makyaj, gözlüklerim fln.
ilk defa kendimi çirkin hissettim ya, özgüvenim gidiyor elimden resmen hissediyorum.
bana hoşgeldin fln yaptı böyle şirin modda ki doğru dürüst muhabbetimiz yoktur, yalandan bir hoşbulduk :)) fln yaptım sonra sallamadım.
ama aramız gerildi sevgilimle de o da nasıl davrancağını şaşırdı, yani sarılıyordu fln bana zaten ters bi hareket yapmadı uzaklaşmadı ama ne konuşcağını şaşırdı fln
işte bir gerildi yani hissettim.
bir de ben bazı saçma salak laflar etmeye başladım kız hakkında o yokken, hem kendi adıma endişeleniyorum hem de sevgilimin kafasına daha mı çok sokuyorum diye düşünmeye başladım açıkçası.
yani mesela işte "aynı odada mı yatıyorsunuz nöbette", "işte o makyaj neydi öyle düğün makyajı gibi" fln gibi şeyler dedim telefonda. gereksizdi ama elimden gelmedi.
bir de tuvalete girmişti kız, sonra ben de girecektim işte sevgilim baktı temiz mi diye "ay çok kötü kokuyor aşkım sen giremezsin buraya" fln dedi, ben de dedim "en son esra girdi ama":1:

canım bende haklı buluyorum seni. hem o iişler pek bellide olmuyor öyle bekar evliye bakmıyo yani. canım sen ufaktan kendi tarafına çekmeyi başar bence ki yemek değil konuşacak zamanları bile olmasın hem:)

teşekkür ederim desteğiniz için, her zaman biraz kıskanç bir kızdım ama bazen abartıyorum mu diyordum, erkekler de bilirsiniz hemen abartıyorsun yaftası yapıştırırlar insana.
istesem çok kolay çekerim zatenb, enim derdim bu değil aslında, sevgilim hep ona farklı amaçlarla yaklaşanların olduğunu ve onlara izin vermediğini söyler ama bu yaklaşanlar yakınlarından arkadaşlarından biri olunca ya anlamıyor ya da anlamamazlığa geliyor. bu konuda onu deniyorum açıkçası. telefonda bugün yemek yedin mi kimle yedin fln dedim o kızla yememiş fln öyle dedi. dedim ki "bana bir daha yalan söyleme lüksün yok, ne olursa olsun yalan yerine doğruyu söyle yoksa gerçekten iyi olmayacak" dedim. belki gereksiz bir çıkıştı bilmiyorum ama bu ara psikolojim iyi değil zaten, sabredip kendimi tutamıyorum.

ayrıca demişsin ya bekar evliye bakmıyor diye, düşünüyorum ben yeni evli olsam nöbette olsam bu kadar sürüp sürüştürür müyüm diye, üşenirdim açıkçası, sonuçta yoğunsun bazen uyuyamıyorsun bile o halde bir de kırmızı rujumu tazeleyip duracak mıyım yani kocamın olmadığı bir yer için bu kadar kendimi kasmazdım açıkçası, kızın facebook fotoları fln da az makyajlı yani anlayamadım açıkçası illa bişeye yormak istemiyorum ama günlük hayatında az makyajlı olup da nöbette küçük çocukların annesinin makyaj malzemelerine dadanması gibi bir makyajla ortalıkta dolanmasına etrafa şu modda :34::16: olmasına gıcık oldum.
şimdi anlıyorum o erkek arkadaşımın bu kız için neden aurası çekici dediğini, ben de baya bildiğin kız akıllı zeki espiritüel kendine güvenli fln sanmıştım, meğer bildik yöntemlerle makyaj süs püs kikiri mikiri modda herkese mavi boncuk dağıtıyormuş.

bir an önce hamile fln kalsa da çocuğu olsa belki durulur o zaman. gerçi bu durulmaz üstelik daha da abartır bu sefer evli çocuklu bayanı kıskanıyorum diye abes olan ben olurum..

of bilmiyorum sizce abartıyor muyum? bir de acaba eşeğin aklına karpuz kabuğu mu sokuyorum bugünkü yaptıklarımla? normalde böyle kızlar hakkında yok sayarım onları ve haklarında hiç konuşmam sevgilime, böyle aklına mı giriyor acaba?

bir de söylemezsem çatlarım, geçen yabancı bir ünlünün saç rengi çok hoştu sarı-bakır gibi strawberry blonde tarzı ve hoşuma gitti nasıl bana yakışır mı sence ne renk bu fln diyordum, sevgilim direk bilinç altından redhead dedi!!!:52::52: şimdi ben de bir başladı paranoya acaba adamda kızıl saç fetişti vardı da ben bilmiyordum bu kızı da içten içe beğeniyor mu acaba kızıl saç full makyaj femme fatale mod dolaşıyor hatun ortalıkta ne de olsa. oooooooof

Son düzenleme:
Kocasıda normal değil yani ben onu hissettim.
Kızın aurası cidden yüksek demek ki :D
Kocayı bile elinde böyle tutuyorsa :d

bu kız evlimiydi yani :53: cok fazla takıntı yapmıssın sen onu ya oda farkediyorsa bu durumu kendini dunyalar guzeli sanıyordur sevgilinin ego suan tavanda erkekler boyle durumları sever sen boyle deyince kızın ona olan ilgisini farketmese bile simdi daha cok dikkat ediyordur begenilmek gururunu oksuyordur bosver gitsin konusunu bile acma bence bi sure izle gor nasıl devam ediycek soyle yaarım boyle ederim deme baktın hala devam direkt kestirip at

Son düzenleme:
Back
X