evet verdiğim karardan çok memnunum.
bugün sevgilimin yanına gittim,
o kızla nöbetçiydi, ama hiç gerilmedim ve sinirlenmedim.
bi ara konuştuk, "sanırım biraz abarttım, böyle gereksiz şeylerle kendimizi yıpratmamız çok saçma gerçekten enerjimizi daha güzel şeylere harcamalıyız" dedim.
o zaten konuşturtmadı bile böyle derken alttan almama bile izin vermedi "haklısın, düşünme böyle şeyleri" dedi ve özür diledi tekrardan. ama öyle rahatladı ve sakinledi ki, zaten ben de sakinlemiştim, çok güzel vakit geçirdik yani, benle vakit geçirmek için işlerini erteledi paso fln.
bu arada bi ara sevgilim bir iş için 2 dk ayrılmıştı yanımdan
odada tektim ben esra geldi o sırada "ay ben yanlış odaya girmişim" fln gibi bişey dedi, sonra beni görünce "hoşgeldin" dedi ben de tüm sevimliliğimle "hoşbulduuuk"

yaptım

işin özü sakinledim, gereksiz biri için sevgilimin aldatmayacağını bile bile niye ona işkence yapıyorum ki dedim kendi kendime, yani yeni olan ters bişey de yok, o kızın varlığının huzursuzluğuyla işkence ediyorum hem kendime de. e kızın varlığını yok edemeyeceğime göre, bunda sevgilimin de bir suçu olmadığına göre, ters bişey de yapmadığına göre gerçekten uzatmak ve hatta kıskanmak gereksiz. sanırım deli bir dönemden geçmişim gözüme perde inmiş ama toparladım şimdi kk sağolsun

bir de sevgilimin benim huzura erdiğimi görünce onun da mutluluktan uçması ve gözlerinden aşkını görebilmek paha biçilemezdi

gerçekten biraz haksızlık yapmışım sanırım ona