Doğuma Hazırlık çok acil cevap:((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

iLkNuRRRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
213
0
96
İstanbul
kızlar 38+2 haftalık hamileyim. 2 gün önce kontroldeydim. doktorumuz 1cm. açılman var dedi.nst de ağrım da çıktı. birdahaki kontrol bu kontrolden 6 gün sonra. odadan çıkarken doktorum birdahaki kontrol salı günü ama ondan öncede gelebilirsin haberin olsun dedi. bugün cuma aradan 2 gün geçti açılmam fazlalaşmışdır , yani açılma başladıktan sonra 10 gün sonra doğum yapan yoktur herhalde :1no2: açılma başladıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşir.çok soru sordum sanırım , bi an önce gelsin istiyorum artık . bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :ecrin_bebek:

bebeğin kızmı canım,kız bebekler erkekn gelir derler.
açılma başladıysa sanırım bir kaç olsa gerek doğumun başlaması.
hayırlı doğumlar canım.

canım bende kontrolümde 1cm açılma vardı iki gün sonra doğuma gittim hayırlısıyla al bebişini kucağına inş:Saruboceq:

evet hayatım heyecan hat safhada eyvahedigeldismile . bebeğim 3.500 gr. herşey gayet yolunda gelmesinde bi sakınca yok dedi doktor. 40. haftamın dolmasına12 gün var. doktor öyle deyince heveslendim bende biran önce gelsin istiyorum. dememiş olsaydı bu kadar heyecan yapmazdım 12 gün sonrayı beklerdim sakin sakin kaydirigubbakcemile3

Back
X