Çok acil fikir ....

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Kizlar
Adet gunum geçen ayın 14u idi.14.07.2020
Esimle 07.08 itibariyle korunmasız ilişkimiz oldu.
Bu ay itibariyle çocuk istediğimiz için de gittim.
Dr rahim yatağı hastalanacakmissin gibi hazır dedi.
Sadece 1 yumurta görüyorum burda dedi ve pazartesi test yaptır görelim dedi.
Ben pek anlayamadım.
Yardımci olurmusunuz?
Beraber olduğumuzda yumurtlsma bitmiş zaten.neden test istediki

Kizlar
Adet gunum geçen ayın 14u idi.14.07.2020
Esimle 07.08 itibariyle korunmasız ilişkimiz oldu.
Bu ay itibariyle çocuk istediğimiz için de gittim.
Dr rahim yatağı hastalanacakmissin gibi hazır dedi.
Sadece 1 yumurta görüyorum burda dedi ve pazartesi test yaptır görelim dedi.
Ben pek anlayamadım.
Yardımci olurmusunuz?
Beraber olduğumuzda yumurtlsma bitmiş zaten.neden test istediki
Rahim duvariniz kalinlasmis onu soyledi sanirim. Adet zamani rahim duvari kalinlasir eger gebelik olusursa bu kalinlasan doku bebegin yerlesip gelismesi icin uygun ortami saglar. Gebelik olusmazsa bu doku adet kanamasi ile dokulur. Bir sonraki ay yine ayni dongu baslar gebelik icin rahim kendini hazirlar kalinlasir bebek olursa yerlesir olmazsa adet kanamasi ile dokulur gbi gbi canim kisir dongu. İnsallah vardir bebis

Regl dersek şu işe daha doğru olur. Rahim gebelik olduğunda da kalınlaşır, regl yaklaştığında da. Regl gecikmesi yaşadığınızda gebelik testi yapabilirsiniz.

Rahim duvariniz kalinlasmis onu soyledi sanirim. Adet zamani rahim duvari kalinlasir eger gebelik olusursa bu kalinlasan doku bebegin yerlesip gelismesi icin uygun ortami saglar. Gebelik olusmazsa bu doku adet kanamasi ile dokulur. Bir sonraki ay yine ayni dongu baslar gebelik icin rahim kendini hazirlar kalinlasir bebek olursa yerlesir olmazsa adet kanamasi ile dokulur gbi gbi canim kisir dongu. İnsallah vardir bebis
İnşallah.okadar korkuyorum ki ilk bebeğimi doğumda kaybettim 2 gün yaşadı.mucixemi bekliyorum.

Rahim hem gebelikte hem de regli zamanları kalınlaşır doktorunuz ondan dolayı sizden test istemiş

Back
X