çok acil fikirlerinize ihtiyacım var hamileyim parça düşürdüm şimdi

bu kadar rahatsan sen düşük yaparken eşinnin uykusunu düşünüosan nie çocuk yaptın ki şaşılacak bi rahatlık ya şaka yapıosun ya da bilemedim..

bu kadar rahatsan sen düşük yaparken eşinnin uykusunu düşünüosan nie çocuk yaptın ki şaşılacak bi rahatlık ya şaka yapıosun ya da bilemedim..

sonucu yazdım bu yorum niye canınmı sıkılıyo senin anlamadım

hem çocuk yapmak için sendenmi izin alıcam

o an morla olarak baya çökmüştüm destek almak için yazdım suçmu

hem ilk kez düşük yapmıyorumki 4. düşüğümdü

sonuçta zaten doktor kontrolündeydim
1 gün öncesi zaten hastanedeydim
düşeceğini biliyodum önceki düşüklerimde olduğu gibi hastanelerde sürünmek istemedim
bebeğimin kalbi zaten atmıyodu ve büyümemişti evde doğum nasıl oluyosa düşükte oluyo canım sonuçta sabah hastaneye gittim gerekeni yaptımki
zaten kendimi kötü hissetsem hastane hemen dibimde kendimde giderdim
benim istediğim öncekiler gibi hastanelerde gezerek sokakta acılar içinde nöbetçi hiç bişey bilmeyen doktorlarla uğraşarak düşük yapacağıma
evde yapmayı tercih ettim

şu anda gayet sağlıklıyım
demekki insan kendi vücudunu tanımalı ve ona göre davranmalı

ayrıca benim eşim zaten rahatsız 3 saat uykuyla gidip saatlerce çalışıyo
tabiki eşimi düşünücem ben zaten kendimi kötü hissetsem eşim bi dakka bile beni evde tutmaz istemesemde zorla götürürdü hastaneye

ayrıca doktorum bile endişe etmememi söyle evde düşük yapabileceğimi kendimde bi sorun hissedersem acile gitmemi söylemişti öncesinde
yani neymiş evde düşük yapacağımı biliyodum ve kendimi düşündüğüm için hastaneye o an gitmeim
sabah erkenden zaten çok iyi bir şekilde gittim hastaneye

bu yorumuda seni tatmin etmek için değil merak edenler ve senin yorumunun ne kadar gereksiz olduğunu anlatmak için yazdım

Back
X