çok acil fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
kızlar daha önce ki konumu okuyanlar bilir . şu an hayatımda biri var . onu seviyorum ama aşık değilim . sadece cok iyi biri cok da iyi anlaşıyoruz o kadar . ve eski sevgilim . aşık oldugum insan . bi kaç gündür beni arıyo mesaj atıyo . hata yapmamak için hiç birine cevap vermiyorum çünkü bana karşı cok yanlışları oldu . ama kalbim o kadar huzursuz ki . bi anda geldi ve allak bullak oldum . cevap vermek şu an hayatımda olan kişiye haksızlık ama şu an hayatımda olan kişi evlenmek istediğim insan değil bi sonumuz yok biliyorum . çıkmazdayım sizce en azından ne oldugunu sormak için cevap atmalı mıyım ?

hayatındaki insanla bir gelecek düşünmüyorsan mesaj at. en azından için rahat olur. ilerde keşke demezsin. ama seni kırdığı için tekrar güvenme bi kere yapan yine yapar. sadece içinin rahat etmesi için yaz. ama hayatındaki insanla gelecek düşünüyorum deseydin sakın mesaj atma derdim

belki de şuanda hayatında olan insan ile güzel bir gelecek hayal ediyordun yada onun yanında kendini güvende çok farklı hissediyordun ama şu eski sevgili zımbırtısı çıkınca kafanı karıştı bence ne olursa olsun dönme. CCevp bile verme hatta ona cevap vermemekle çok iyi yapmışsın bence eski sevgililer ne olursa olsun 2. şansı hak etmiyorlar kime 2. Şans verdiysm bin pişman oldum yine de sen bilirsin tatlım ama mutlu bir ilişkin varsa çok iyi düşün derim sevgilerimle

aynı seyleri bende yasadım.. ona dönmediğim için hiç pişman değilim. aklıma geliyordu hep .yeni biriyle çıktığımda ynede mesaj atıyodu 1 yıl peşimi bırakmadı. bi ara ayrıldım şimdiki sevgilimden ona dönebilirdim ama o bi oyun oynamıştı bana bin pişman olmuştum şmdiki sevgilimi kaybettim sanmıştım. ama smdiki svgilim yanıma geldi ve bliyorum onu sevdin o sana birçok kötü şey yasattı biliyorum ama izin ver beraber atlatalım dedi elimi tuttu beni çok sevdiğinni söyledi. şok olmuştum.! hangi erkek yaparki bunu. o bni sevmişti ama beni aldattı da bende kafamda bitirmiştim. kalpten atmak zordu tabi. ama ben guvenimi kaybettikten sonra aşk mühim değil bnim için. nyse smdiki svgilimin o davranışı bni çok etkilemişti onu çok seviyorum kmse bana onun kadar sadık kalamaz byle bi çocuk olamaz! ama o eskisi yuzunden körü körüne güvenmeye öyle korkuyorumki. smdki svgilim kendi halinde gözü dışarda olmayan asosyal olmayı sven biri guven verende biri.. ama içimde ya bi gun o da aldatırsa korkusu ?

nedense hep yandaki erkekler sevilen ama aşık olunmayanlar olur sevmiyorsan çocuğu üzme bence ayrıl git aşık olduğun adamla ol yok onun sana yanlışları olduysa o zaman yanındaki adamı daha çok sevmeye çalış zira yarın o da seni bırakırsa bu sefer uzun bir yalnız seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…