Nerden başlasam bilmiyorum 1bucuk yıllık evliyim 1 yıl kaynana kayinpeder birlikte yaşadık .Birsürü sıkıntılar yaşadım neyseki şimdi sağlık sorunlarım nedeniyle (MOL gebelik gecirdim) evi ayırdık güven sorunu eşimle işyerinde ki bayanlarla ilgili bu konudaki fikirleriniz belki yardimci olur bana bi akıl alırım sizden kızlar 1.ci Olay eşimin çalıştığı yere gittim 2 bayan var 1 çay temizlik yapıyo 23 yaşlarında 2 meslektaşı oda ayni yaslarda onlarla tanıştık falan 2 numara yani meslektaşı çok soğuk davrandı tek kelime etmedi yanyana oturuyorduk patron eşim başka bay bi çalışan daha eşim başka odada faks göndericem geliyorum dedi tam o sırada kızdan bende gelicem ya deyip beraber çıktılar kalakaldim yabancı olan bunu yapması gereken benim sonra bi sabah msj attı eşime bugün işe var mı tatil mi (enişteside aynı yerde çalışıyo meslektaşı) eşim dershaneye kayıt için gitmiş buda onla beraber kayıt yaptırmış tesadüf öğrendim eşim 1 gün babasını Dr götürdü hemen aramış geçmiş olsun demek için sanki sürekli fırsat kolluyo eşime rahatsız olduğumu söyledim sen yüz vermesen bole yapmaz dedim bana iftira atiyon dedi bağırdı onu savundu yıkıldı.2ci Olay tasindigimiz yerde ise başladı normalde tek çalışıyo bi kadın var dul ofisten aylık rut hazırlıyor acil durumlarda msjla bilgi verir ama bizimkiyle sürekli arayıp konuşuyor bigece 11 de aradı eşim uyuyordu ben açtım yüzüme kapattı tekrar aradı şey ben is icin msj aticaktim da onu haber vermek için aradım dedi nealaka ? En ufak bişey olsa gerekli gereksiz konuşuyorlar pazar günü Akşam işten sonra yine rahatsız olduğumu izah ettim eşime fakat aynı tepki bide böyle durumlardan önce dikkatimi çeken aramızda bi sorun yokken saçma bahaneler le bana trip atmasi şimdi kütük ne yapacağımı ve davranacagimi bilmiyorum empati yapmasını istiyorum ama boş şeytan diyor ise gir aynısını ona yap :26: