çok acil istanbulda iyi bir boşanma avukatı arıyorum

KIND ANGEL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
13
3
1
48
Merhabalar,
çok acil boşanma avukatı arıyorum Atamer hukuk bürosunun iyi olduğunu duydum yalnız ben pendikte oturuyorum 8 aylık hamileyim onların yerleri şişli de ama ilgilenecekse yine bir görüşmek isterdim ne olur bana iyi ve tanıdık en kısa sürede çekişmeli boşanmayı kısa sürede bitirecek bir avukat ve gerçekten para yemeyen dürüst bir avukat arıyorum

Anlaşmaya neden yanasmiyorsunuz acaba ?
çünkü kendisi bana sormadan hasta bipolar kızkardeşini bizimle yaşaması için getirdi kızkardeşinin evini eşyalarla birlikte sattı bende neden sattın diye sorunca önce beni hamile hamile evden kovdu sonra burhaniyeye kızkardeşiyle gitti ne arayıp ne soruyor bütün hamileliğim boyunca hep yalnızdım barışmayı asla ve asla düşünmüyorum onunla da anlaşmaşlı boşanmaya varamam ben çekişmeli olsun mahkeme bana ne verirse razıyım

çünkü kendisi bana sormadan hasta bipolar kızkardeşini bizimle yaşaması için getirdi kızkardeşinin evini eşyalarla birlikte sattı bende neden sattın diye sorunca önce beni hamile hamile evden kovdu sonra burhaniyeye kızkardeşiyle gitti ne arayıp ne soruyor bütün hamileliğim boyunca hep yalnızdım barışmayı asla ve asla düşünmüyorum onunla da anlaşmaşlı boşanmaya varamam ben çekişmeli olsun mahkeme bana ne verirse razıyım
Üzüldüm durumumuza. Bundan sonra herşey güzel olur insallah

amin inş.eşim evlendik 3 ay sonra işten çıktı kızkardeşi kayseride yaşıyor aşırı derecede kızkardeşine bağlı biri ben eylül 2016 da evlendim evliliğim süresince hep yalnızdım çalışmayı sevmeyen tembel biri sadece düşük yapmam için uzağa gitti 50 yaşına gelmiş bir adam ilk kez baba olupta sevinmiyorsa zaten bu normal biri değildir bana hakkım olan herşeyi söke söke alacak bir avukat arıyorum

Merhabalar,
çok acil boşanma avukatı arıyorum Atamer hukuk bürosunun iyi olduğunu duydum yalnız ben pendikte oturuyorum 8 aylık hamileyim onların yerleri şişli de ama ilgilenecekse yine bir görüşmek isterdim ne olur bana iyi ve tanıdık en kısa sürede çekişmeli boşanmayı kısa sürede bitirecek bir avukat ve gerçekten para yemeyen dürüst bir avukat arıyorum
Çekismeli bosanmada 1 yila hallederiz diyen avukat zaten paranizi yiyecektir.davalarin uzamasinin sebebi avukat degil prosedür.

Bu tür durumlarda bizlerin elinden gelecek bir yöntem olmuyor. Avukatın işi uzatma veya kısa tutma gibi bir durumu değil. Usule bağlı olarak hareket ediliyor. Mahkemenin delilleri tarafların tanıdıkların dinlenmesi . Hatta adli tatile denk gelme durumu , bilirkişi raporunda süre istenmesi vb. Durumlar avukatın hukuku süreçte elini kolunu bağlıyor. İstanbul’da yaka gözetmeyin . Şişli De olan bir avukat Çağlayan adliyesinde Pendik’te olan Anadolu adalet Saray’ında hızlı ilerler gibi bir durum olmuyor.

Back
X