Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok acil kızlar. Yatisim yapıldı sancim kesildi yardimmm
Allah analo babali buyutsun bacim. Cok gecmis olsun darisi dogumu bekleyen hamislere ve bebek isteyen tüm kadinlara olsun. Süreci anlatir misin? Nasil oldu?
büyük bir kesimi yoksa ufak bir kesimi atıldı?en çok korkttuğum şey oDoğum anında bebeğin kafası ve bütün bedeni ordan çıkacak kadar nasıl genişliyor onu hiç anlamıyorum
büyük bir kesimi yoksa ufak bir kesimi atıldı?en çok korkttuğum şey oDoğum anında bebeğin kafası ve bütün bedeni ordan çıkacak kadar nasıl genişliyor onu hiç anlamıyorum
İzlediğim bi videoda detaylı anlatıyor yanlış hatırlamıyorsam 8cm bebeğin bası 10 cm açılma olunca çıkıyor video Banu Çiftçi normal doğum onun sayesinde sezeryan istiyorum diye diretmem azaldı
İzlediğim bi videoda detaylı anlatıyor yanlış hatırlamıyorsam 8cm bebeğin bası 10 cm açılma olunca çıkıyor video Banu Çiftçi normal doğum onun sayesinde sezeryan istiyorum diye diretmem azaldı