kızlar 2 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğünü var ancak benim hala kıyafetim yok üstelik bulunduğun yerde alışveriş yapacak mağaza yok internetten alışveriş yapmak istiyorum ama doğru dürüst aradığım kıyafeti bulamadım internetten satış yapan abiye kıyafet satan markalar varsa isim vermekte sakınca yoksa bana tavsiye edebilir misiniz ya da özelden gönderirseniz sevinirim ben hem şık ama hem de modern çok da abartı olmayan düğünde giyebileceğim bir kıyafet istiyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim
canım günlerdir takip ediyorum ama istediğim gibi birşey kampanyalarda yk acaba onların dışında marka olarak internetten satış yapan mağazalar biliyor musun ipekyola falan baktım bulamadım birşey
kızlar aklınıza gelen başka mağazalar var mıııı yani trendyol markafoni limango ve clubboon dışında of bu hafta sipariş etsem 10 güne anca gelir zaten ne yapıcam ben
tatlım elfe'nin kendi sitesinden bugün 2 tane elbise sipariş ettim ne olur ne olmaz diye:) gerçekten güzel şeyler varmış yani hiç yoktan iyidir denilecek şeyler buldum tavsiyen için sana özellikle teşekkür etmek istedim günlerdir çaresizce girmediğim site bakmadığın kıyafet kalmamıştı:)
kızlar aklınıza gelen başka mağazalar var mıııı yani trendyol markafoni limango ve clubboon dışında of bu hafta sipariş etsem 10 güne anca gelir zaten ne yapıcam ben