Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler çok acil lütfen cevap bekliyorum..

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
118
Ankara
kızlar 2 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğünü var ancak benim hala kıyafetim yok üstelik bulunduğun yerde alışveriş yapacak mağaza yok internetten alışveriş yapmak istiyorum ama doğru dürüst aradığım kıyafeti bulamadım internetten satış yapan abiye kıyafet satan markalar varsa isim vermekte sakınca yoksa bana tavsiye edebilir misiniz ya da özelden gönderirseniz sevinirim ben hem şık ama hem de modern çok da abartı olmayan düğünde giyebileceğim bir kıyafet istiyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim

trendyol ve markafoni güvenilir, üstelik para iadesi de var, ben çok alışveriş yaptım, tavsiye ederim..

canım günlerdir takip ediyorum ama istediğim gibi birşey kampanyalarda yk acaba onların dışında marka olarak internetten satış yapan mağazalar biliyor musun ipekyola falan baktım bulamadım birşey

canım trendyol yada markafoni den bakabilirrsin özellikle elfe yi takip edebilirsin hem çok güzel şeyler var hemde çok ucuz gerçektenn

biraz önce yine baktım beğendiim kıyafetler tükenmiş aslında sabah erken saatte bakmaya başlamak gerekio ne çabuk tükeniyor anlamıyorm

trendyol'da güzel kıyafetler bulabilirsin ama sabah çok erken bakmanı tavsiye ederim çünkü çok çabul tükeniyorlar.

kızlar aklınıza gelen başka mağazalar var mıııı yani trendyol markafoni limango ve clubboon dışında of bu hafta sipariş etsem 10 güne anca gelir zaten ne yapıcam ben

canım trendyol yada markafoni den bakabilirrsin özellikle elfe yi takip edebilirsin hem çok güzel şeyler var hemde çok ucuz gerçektenn
tatlım elfe'nin kendi sitesinden bugün 2 tane elbise sipariş ettim ne olur ne olmaz diye:) gerçekten güzel şeyler varmış yani hiç yoktan iyidir denilecek şeyler buldum tavsiyen için sana özellikle teşekkür etmek istedim günlerdir çaresizce girmediğim site bakmadığın kıyafet kalmamıştı:)

kızlar aklınıza gelen başka mağazalar var mıııı yani trendyol markafoni limango ve clubboon dışında of bu hafta sipariş etsem 10 güne anca gelir zaten ne yapıcam ben

10 günden uzun sürer gelmesi en az bir ay öncesinden sipariş vermeliydin bence riske girmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…