çok acil progestan kullanan var mı

aralid81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
234
69
13
merhabalar lekelenmem üzerine progestan 200 mg ilaç verdiler ama alttan kullanıyorum fitil gibi...bugün başladım kullanmaya ne önerirsiniz bu ilaçla ilgili kimisi kullanma diyo kimsi yara apıyo diyo kimisi bebeğe zararlı diyo bileemedim

Doktorunuz onerdiyse kesinlikle kullanın. Bnde kullandım,ablamda. Ablamın bildiğin adet gibi kanaması oldu , alttqn fitil gibi kullandı kaç ay. Şimdi bebeğini doğurdu bile çok şukur

Doktorunuz onerdiyse kesinlikle kullanın. Bnde kullandım,ablamda. Ablamın bildiğin adet gibi kanaması oldu , alttqn fitil gibi kullandı kaç ay. Şimdi bebeğini doğurdu bile çok şukur
doktorum önerdi evet kullan önlem alalım dedi bnmde kahverengi akıntım oluyodu parçalı lekelenmem bnde alttan kullanıyorum ama çok zor oluyor..

doktorum önerdi evet kullan önlem alalım dedi bnmde kahverengi akıntım oluyodu parçalı lekelenmem bnde alttan kullanıyorum ama çok zor oluyor..
kesinlikle kullanmaya devamet. Bebeğin için hayati bi değeri var. Bn şuan bile kullanıorum

bnmde şu an 7.haftam 3 gündür kullanıyorum ama alttan kullanamıyorum ..:( doktorlardan biri alttan biri üsttn kullan dedi ikilemde kaldım sen nasıl kullanıyosun

Merhaba arkadaşlar ben de gebeliğimde yiğun bir kanama yaşadım ve inşallah bebeğim düşmez diyerek gittim hastaneye bebeğin eşi aşağıdaydı ayakta çok durduğumda veye yorulduğumda kanamam oluyordu o yüzden doktorum progestan vermişti ama ben alttan kullanmadım içiyordum ve onu kullandıktan sonra çok rahatlamıştım sen doktorunu dinle ve nasıl kullan diyorsa o şekilde kullanmaya devam et

bnmde şu an 7.haftam 3 gündür kullanıyorum ama alttan kullanamıyorum ..:KK43: doktorlardan biri alttan biri üsttn kullan dedi ikilemde kaldım sen nasıl kullanıyosun
Canım bende geçen haftaya kadar kullanıyodum progestanı.ben ağızdan alıyodum doktor herhangi bi yönlendirme yapmamıştı ama ben vajinal alttan kullandığında yan etkilerini daha az gösteriyomuş hep öyle okudum.telaşlanma lütfen bunlar cok normal süreç.

Canım bende geçen haftaya kadar kullanıyodum progestanı.ben ağızdan alıyodum doktor herhangi bi yönlendirme yapmamıştı ama ben vajinal alttan kullandığında yan etkilerini daha az gösteriyomuş hep öyle okudum.telaşlanma lütfen bunlar cok normal süreç.
lekelenmem bitti ama hala ağrılarım var ve sanki baloncuklar oluymuş gibi oluyo arada karnımda korkuyorum o yüzden..bugün doktora sordum ağızdan da kullanabilirmişim gece yatmadan 30 dk önce iç dedi dene hangisi kolaysa öyle kullan dedi bakalım bnde bugün akşam denicem.alttan çok zor oluyo kaşıntım filan oluyo çnkü..Allah büyük yapacağım başka bieşy yok

bende kullandım.hatta internetten zararlı diye okuyup panik yapıp ,gidip doktoruma sormuştum.zararı olur mu falan diye.bana amaaaaaaaan ne zararı ya.bütün dünya kullanıyo artık.takma , geç bunları falan demişti doktorum.bende alttan kullanamıyorum.doktora dedim o zaman ağızdan al.hiç bir farkı yok demişti.ama o zaman da baş dönmesi falan yapyo yan etki olarak

bana
bende kullandım.hatta internetten zararlı diye okuyup panik yapıp ,gidip doktoruma sormuştum.zararı olur mu falan diye.bana amaaaaaaaan ne zararı ya.bütün dünya kullanıyo artık.takma , geç bunları falan demişti doktorum.bende alttan kullanamıyorum.doktora dedim o zaman ağızdan al.hiç bir farkı yok demişti.ama o zaman da baş dönmesi falan yapyo yan etki olarak
da gece yatmadan al mışıl mışıl uyursun dedi bakalım bugün denicem inş.etki olmaz :D:D

ben de fitil şeklinde kullanmıştım.çok rahatsızlık verici.yan etkileri listesi de maşallah yani çok uzun.bende yan etkilerinden idrar yolları enfeksiyonu gerçekleşti ve maalesefki arkadaşlar şimdiden uyarayım depresyon panik atak yada anksiyete geçmişiniz varsa yan etkilerinden depresyon ve anksiyeteyi ben ilacı 8 gün kullandıktan sonra yaşadım.artık tesadüfmüdür değil midir bilmiyorum ama sebep buymuş gibi geliyo.Belkide fitil olduğundan psikolojikman zorladım kendimi de.

hem iğne hem hapını kullandım aynı anda..pek bişey olmadı..panık atak hastasıydım.. çok zorlamadı.. tabi bünyeden bunyeye değişir bu durun..

Kızlar, ben adet düzensizliğinden dolayı doktor bana progestan ilacı verdi. İlaç bittikten sonra adeti görecekmişim.
Bugün, ilacı içmeyi unuttum ve adet oldum, ilacı bitene kada içmem lazım mı yoksa bırakayım mı ?

Ben çoğul gebelik yaşadığım için hamileliğim süresince kullanmaya devam ediyorum. İlk üç ayda bende de kanama olmuştu. Progestan sayesinde çok şükür süreci atlattık. Bence drunuz önerdiyse mutlaka kullanın. Çünkü vücut için progeston hormonu çok önemli.

Back
X