- 28 Ocak 2024
- 691
- 272
- 23
- 26
- Konu Sahibi laylayloomm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz gayet belli çizgi hayırlı olsunKızlar varmı ben mı hayal görüyorum acil bakın nolur predictor marka
3 gun gecıktı ya gec döllenme muhtemelenKiz gayet belli çizgi hayırlı olsunreglin gectimi kaçıncı günü bugün
Normal bence senin geç döllenme yaklaşık 10gun sonra belli oluyo ama bi kan verin3 gun gecıktı ya gec döllenme muhtemelen
Aksam iş cıkısı kan verırım belkıNormal bence senin geç döllenme yaklaşık 10gun sonra belli oluyo ama bi kan verin
Hayırlı olsun şimdiden3 gun gecıktı ya gec döllenme muhtemelen
Bende bu ay hsg cektırdım yanı yumurtlama gunlerını değerlendirdim sadece onun dışında pek ustune dusmedımHayırlı olsun şimdidenben de bu ay hsg çekildim temiz çok şükür siz bu ayı nasıl değerlendirdiniz ilişki sıklığı nasıldı
![]()
Gün aşırı mı her gün mü değerlendirdiniz acabaBende bu ay hsg cektırdım yanı yumurtlama gunlerını değerlendirdim sadece onun dışında pek ustune dusmedım
Gün aşırı değerlendirdim bakalım şimdi en zor kısım sabretmekGün aşırı mı her gün mü değerlendirdiniz acaba![]()
Evet ama predictor bu tarz çizgi verir mi kafam karıştıDaha cook erken yapmıssın kı regli gununun gelmesini bekle bence
Var evet hayırla sağlıkla gelsinKızlar varmı ben mı hayal görüyorum acil bakın nolur predictor marka
İnaşaşlah teşekkür ederimVar evet hayırla sağlıkla gelsin![]()
Yarın tekrarla istersenEvet ama predictor bu tarz çizgi verir mi kafam karıştı
Çok silik gözüküyor canım hayırlısı olsunKızlar varmı ben mı hayal görüyorum acil bakın nolur predictor marka
Bunda çizgi göremedim canım negatif gözüküyorKızlar bana da bakarmısınız regle 8 gün var daha predictor yaptım