Cok acil uygun fiyata burun estetigi yapan cerrah ariyorum !!!

BurnumVeBen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
17
0
1
50
Uygun bir fiyata ama isini yine de cok iyi yapan bir burun estetik cerrah ariyorum. Istanbulda ameliyat olmayi tercih ederim, fakat benim icin en önemlisi isini cok iyi yapan ve bunu uygun bir fiyata yapan bir doktor olmasi. Yani illaki Istanbulda bulunmasi sart degil. Uygun fiyat derken 10.000 TL ye kadar verecek param var. Bunun üzerindekiler benim icin malesef cok ucuk kacik fiyatlar.

Yogun cevaplarinizi umuyorum :)

ben de uygun fiyat deyince noluyo dedim :) 10000 yeterli bir meblağ sanki. İstanbul da iyi doktorlar var. çoğunun ınstagram sayfası var zaten, ordan takip edebilirsin hatta hastaları ile iletişime bile geçebilirsin.
ben abdulkadir goksel, emre ilhan, muhammet dilber in yaptığı burunları beğeniyorum mesela.

10.000 lira butcen var ve istanbulda kalabileceksen 12.000 de verebilirim diyorsan gözü kapali baris cakir a git derim.ama yok o kadar yapamam diyorsan mhammet dilber olabilir.ben de uygun fiyat deyince 5.000 fln zannettim.10.000 veriyorsan işin kolay canim

Uygun bir fiyata ama isini yine de cok iyi yapan bir burun estetik cerrah ariyorum. Istanbulda ameliyat olmayi tercih ederim, fakat benim icin en önemlisi isini cok iyi yapan ve bunu uygun bir fiyata yapan bir doktor olmasi. Yani illaki Istanbulda bulunmasi sart degil. Uygun fiyat derken 10.000 TL ye kadar verecek param var. Bunun üzerindekiler benim icin malesef cok ucuk kacik fiyatlar.

Yogun cevaplarinizi umuyorum :)
Canim ben levent estethicada Aykut Ozpure ameliyat olacagim yakin zamanda sanada bir bak derim instagram ve facebook sayfasi mecvut.

facebook sayfasini inceledim begeendim gibi yakin zamanda gorusmeye gidice fiyati neymis ogrendiniz mi acaba?

Bir sene sonra ameliyat ol Yusuf Can'a ol. Riske atmanı tavsiye etmem

Back
X