çok acil yardım edermisiniz

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
arkadaşlar hep buraya soruyorum ama çevremde kimsenin olmayışından yanlızım bugün biriyle tanışmak için bulışacğız onu tanımak için ne gibi sorular sormnalıyım bu konuda cahilliğim hat safhada söz attığım için şansımda az hata yapamamda bu yüzden siz nasıl tanıdınız eşinizi neyine güvendini<< hangi sorulala karar vereyim bgün lütfen hemen cevaplarmısınız

ilk tanışmayla güven kazanılmaz ki.
sorularla cevaplarla da olmaz. aferin doğru cevap tamam sana güveniyorum olmaz yani.

birlikte vakit geçirdikçe hal ve hareketlerine davranışlarına karşı oluşur o güven.
çevrenizde yaşadığınız olaylara verilen tepkiler yapılan yorumlarla tanırsın.
ama hemen ilk buluşmada ne sorayım da güveneyim şeklinde olmaz :20:

sorularla değil davranışları ile tanımaya çalış. Daha garanti sonuç verir :)

bırak o düşünsün hem zaten ilk dakikalar geçtikten sonra konu konuyu açar illaki kendini şartlandırma ...

davranışlarını izlersin,hoşuna gitmeyen huylarını görürsen hiç uzatmadan noktala ilişkini mesela;çok kıskanç,cimri,kavgacı,takıntılı veya pis olması gibi...

çok zor asıl ben takıntılı biriyim... umarım bugün aşaım akşamda neye vardıysam yazarım saat 2 de buluşucaz

mümkün olduğunca onun konuşmasına, onun kendini ifade etmesine müsaade et.
O anlatırken izle, mimiklerini, tavırlarını, bakışlarını..
Hem izle hem dinle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru sorarak tanıyamazsın ki hemde ilk buluşmada
Bazı şeyler zamanla olur
İlk aşamada sessiz kal ve gözlemle
Önce o fikirlerini belirtsin, sen belirtirsen uyum sağlamak adına da aynı görüşteymiş gibi de davranabilir

Esra erolamı katılıyosun ayol ne sorusu :) öle havadan sudan fln muhabbet olur normal bu arada benden sana bi tavsiye çocugu çok begenip eski ilişkisini sorma sanada sorarsa oldu bitti de kapat anlatma hiç bişey gizemli olmak her zaman iyidir :)))

bi kere hoşlandığını çok belli etme ...
az yecean iyidir ama çok heyecanlanma ...
ağır görün .... ama bu demek değil kii somurtur dur ...
özel sorular asla sorma eski sevgilin vs .. sende anlatma eski sevgilini ... yani çok özele girme ...
ilk buluşmada zaten fiziksel bir beğeni var mı yok mu bu öğrenilir ...
sonraki davranşlarına göre belirlersin durumu ....

arkadaşlar görüştüm çoçuk reprezant çok yakışıklı ama bende o kadar güzel biri değilim tamam iyiyim ama onun kadar değil çoçuk ben herşeye doydum artık sabit ilişki istiyorum dedim oda beni evlenecek gibi görmüş beğendim oda beğendi ama iş yerinde herkes ona bakarmış o derece iyi çok merhametliymiş çok iyiyöiş kendine güven fazlasıyla var ama ben napıcam bilemedim anneside cadı bişey baktımda beraber oturalım dedi babsı yok çoçukta düşkünmüş anneye hemde gün içinde seni fazla arayamam işim yoğun dedi ama müsait olunca ararım dedi.çevremde çk fazla doktor bayan mmebessil kmız var dedi bana güven kıskanma dedi napacam bilemedim

Back
X