Çok acil yardım edin

Meryem altingoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
4
0
1
22
5 haftalık gebeyim 8 günüm geçiyor beta HCG 38 çıktı bugün sabahtan kahverengi akıntım olmaya başladı şimdide pembeye dönüştü acaba yerleşme kanaması mi yoksa düşük mü yapıyorum 2 kerede kimyasal gebelik geçirdim tekrar mi geçiriyorum yoksa.😑😑

5 haftalık gebeyim 8 günüm geçiyor beta HCG 38 çıktı bugün sabahtan kahverengi akıntım olmaya başladı şimdide pembeye dönüştü acaba yerleşme kanaması mi yoksa düşük mü yapıyorum 2 kerede kimyasal gebelik geçirdim tekrar mi geçiriyorum yoksa.😑😑
5 haftalık hamile misiniz 8 gün mü geciktiniz anlamadım. Hamileyseniz yerleşen yerleşmiştir zaten. 5 haftalık hamilelik kendi çıkarımınızsa bir doktora gözükmelisiniz

Embryo implantasyon, yerleşme adet kanama gününüzden bir kaç gün önce olur. 5 haftalık gebe olmazsınız o vakit, 4. haftada yerleşme olur.(Adet günü 28 gün olanlar için) Hiç burada oyalanmayın doktorunuza müracaat edin.

Kızlar regl günüm altı gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221202_144508.webp
    IMG_20221202_144508.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 39
Back
X