ÇOk ACiL yARDIm KOCaM ELden GiDİO :( :(

muzderif

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
44
0
16
Bursa
1 senedir evliyim mutlu bir ewliliğimiz var 3 aylık bir kızım var.kocamı seviyorum. ama kocamın eski nişanlısı aramızı bozmaya çalışıyor. sürekli saçpa sapan şeyler uydurup ortak arkadaşlarımıza sölüyor onlarda bna anlatıyor sinir oluyorum kocama bişey belli etmiyorum o kızın adını bile anmıyorum oda aynı öle ama içim içimi yiyor. zamanında çok sevmiş eşim onu ama o onu aldatmış askerdeyken eşim bitirmiş tamamen 3 yıl sonra ben çıktıım karşısına mutlu bir yuva kurduk. ama çok korkuyorum beni bırakıp ona giderse. ben kocamı çok seviyorum. kıza faceden msj atayım dedim ama sonra vazgeçtim anasıda kızda çok cazgır, bir bahane blduk diye daha çok aramıza grerler napcamı şaşırdık. lütfen yardım edinn

:(

İlk önce karşında ki senin sevgilin değil çocuğunun babası senin de kocan .
Boş ver o kadın çekemesin .
Eşine de hiçbir şey belli etme .

ortak arkadaşlarınızla konuş.sana kızın söylediği kesinlikle hiçbişeyi anlatmasınlar.hatta o arkadaşlara da söyle kıza gidip gayet mutlu olduğunuzu söylesinler.ve özellikle eşine de bu konuda hiçbişey anlatmamaları gerektiği konusunda uyar.

eminim arada bir ikiyüzlü vardır ordan oraya laf taşımayı seven.onlar iyi halt olsalar sana böyle bi insanın lafını taşımazlar zaten onlarla da ilişkilerine dikkat et.

Sakın o kıza ulaşma bu her şeyi daha kötü yapar ... Bunu yapmakla kıza hayatınıza daha çok dahil etmiş olursunuz ... Kocanız zaten kendisini aldatan bir kadına geçmişte ne kadar çok severse sevsin bir şans daha vermez ki zaten evlenmiş mutlu bir yuva kurmuş bir adamdan bahsediyorsak bu ihtimal kesinlikle ortadan kalkar ... İçinizi ferah tutun ... Benim eşime de daha düğün gecemizde eski sevgilililerinden dön çağrısı geldi ama biz bu konuyla ilgili hiç bir sorun yaşamadık .. Bırak kendi kendine çırpınsın bir süre sonra vazgeçer zaten ... Unutma sen bu konuyu eşine her açtığında bir şekilde aklına o kızı getireceksin o yüzden bunu yapma :34:

Canım bence bu kadar telaşlanmana gerek yok gibi görünüyor yani eşin de o kadının lafını etmiyormuş sende etmemekle iyi yapıyorsun yani eşinden öyle birşey seY Seziyorsan o kişiye karşı hala birşey hissettiğine dair onu bilemem

bence aranızı eski nişanlı değil,onun anlattıklarını sana taşıyanlar bozuyor.Sen de eski nişanlı kızla face ten veya dolaylı muhatap olarak amacına ulaşmasını sağlayacaksın.Sana laf getirenlerin ağzını kapa,ona da sakın laf yollayıp prim verme derim.Eşin çocuğun yanında.Bak eski diyorsun eskimiş bitmiş gitmiş.Sen gözünde büyütürek eskiyen şeyi yeniliyorsun.

oratk tanidiklariniz kizin soylediklerini kocanizin onundemi soyluyor onu dedi bunu dedi diye eger oyleyse uyarin arkadaslarinizi ne munasebet sizin onunuzde bunlari konusuyorlar ne demisse demis.. yok sadece sizi uyarma maksatli soyluyorlarsa aldirmayin bu yuzdende tartismayin kocanizla siz bebeginize odaklanin

öyle kolay koca elden gitmez de şu ortak arkadaşlarla görüşmeye devam ederseniz iyi şeyler olmayacağı kesin.önce o arkadaşlarla görüşmeyi kesin belli ki art niyetliler.kocanıza hiçbir şey anlatmayın derim.eşeğin kafasına karpuz sokmayın durduk yere..keyfinize bakın kıskananlara fırsat yaratmayın,aman dikkat derim...:50::50::50:

kesinlikle eşine anlatmalısın o ortak arkadaşınızlada görüşmeyi kesin iyi niyetli bir arkadaş sizin canınızı sıkacak şeylerden bahsetmez hemde karşıdaki insana sen evli insanla neden uğraşıyosun der sen o cazgırdan neden çekiniyorsun senn annen kardeşin kocan vs yokmu yalnızmısın cazgırlık yapacklarına dilini tutsunlar kızın babası varsa senn ailenden biri babasıyla konuşsun durumu anlatsın ayrıca sen eşine güvenmiyormusun ki kaybetmekten korkuyorsun o senn kocannn seni sevip sevmediğini bilmiyormusunnn eşin seni sewiyorsa hiçbişey olmaz sevmiyosada okızolmaz başkası olur öyle adamdanda hayır gelmezzz canımmm

kesinlikle eşine anlatmalısın o ortak arkadaşınızlada görüşmeyi kesin iyi niyetli bir arkadaş sizin canınızı sıkacak şeylerden bahsetmez hemde karşıdaki insana sen evli insanla neden uğraşıyosun der sen o cazgırdan neden çekiniyorsun senn annen kardeşin kocan vs yokmu yalnızmısın cazgırlık yapacklarına dilini tutsunlar kızın babası varsa senn ailenden biri babasıyla konuşsun durumu anlatsın ayrıca sen eşine güvenmiyormusun ki kaybetmekten korkuyorsun o senn kocannn seni sevip sevmediğini bilmiyormusunnn eşin seni sewiyorsa hiçbişey olmaz sevmiyosada okızolmaz başkası olur öyle adamdanda hayır gelmezzz canımmm

kızın annesi kocasının arkadaşıyla kaçmış onlara herşey normal aile çok daqınık endişem zaten o yüzden daha çok ne yapar ne eder hallederler diye. bu aralar pskolojim zaten bozuk dogumdan sonraki halim iyice psikolojimi bozdu paronayaklaştım heralde bu yüzden

öyle kolay koca elden gitmez de şu ortak arkadaşlarla görüşmeye devam ederseniz iyi şeyler olmayacağı kesin.önce o arkadaşlarla görüşmeyi kesin belli ki art niyetliler.kocanıza hiçbir şey anlatmayın derim.eşeğin kafasına karpuz sokmayın durduk yere..keyfinize bakın kıskananlara fırsat yaratmayın,aman dikkat derim...:50::50::50:

o ortak arkadaş dediğim kocamın en yakın arkadaşının nişanlısı. kızın komşusu oluo kocamın eski nişanlısıda ve 3 ay sonra diğinleri olacak o kızda gelecek ve bizde muhtemelen gitmek zorundayız. çok snrlerim bozuluo

allh korusunda ben senle aynı durumda olsam eşimi o düğüne göndermzzdm hoş oda gitmezdi enyakın arkadaşımı önmli senmi eşin arkdşına durumu anlatablr ama sen neden gereksz yere gerilesinki düğüne gitmeyynnn eşinede durumu ve endişlrni anlattt o kızın annesi kocasınn qarkadşyla kaçmış belli ucuz insan olduklrı eşinide aldatmş okız o o...s..u yamı bakacak cannı skma eşinle paylaş sıkıntını allh böyle insanları bildigi gibi yapsın yaaa ievli insanlarla uğraşn pislkleriii

allh korusunda ben senle aynı durumda olsam eşimi o düğüne göndermzzdm hoş oda gitmezdi enyakın arkadaşımı önmli senmi eşin arkdşına durumu anlatablr ama sen neden gereksz yere gerilesinki düğüne gitmeyynnn eşinede durumu ve endişlrni anlattt o kızın annesi kocasınn qarkadşyla kaçmış belli ucuz insan olduklrı eşinide aldatmş okız o o...s..u yamı bakacak cannı skma eşinle paylaş sıkıntını allh böyle insanları bildigi gibi yapsın yaaa ievli insanlarla uğraşn pislkleriii

aynen arkadaşım çok snrlerim bzldu gtmek istemiyorum kesnlkle eşimle knşacaqım inş gtmemeyi dşnr

aslında düğüne mutlaka gitmalisiniz.hatta sizin ne kadar mutlu olduğunuzuda görür .
zaten eminim eşin arkadaşının düğününe gitmek ister

ğüne de gidinheryerede elele gözgöze dizdize,herkes mutluluğunuzu görsün bence sen kocana güvendikten sonra kralı gelse havasını alır kocana söyle düğünde öyle davransın

bencede duyune gitmelisin ve orda nekadar mutlu huzurlu cocuklu olmaginizi gostermelisiniz siz esinize gitmeyelim dersez gucsuz taraf olursuz ama giderseniz ve esinizle cok samimi olursaniz guclu siz olursunuz... o kimki o kadin ondan kaciyorsunuz bence gozune gire gire gidin tam karsisinda oturun onun... tirnak arasi birsey soyluyucem(belki o arkadas yalnis haber veriyo size belki o kiz o, niyyete deyildir) diye dusundum bir ara :26:

bu panik niye,kendine güvenli davran düğüne gitmemek korkuyor izlenimi bile verebilir.olaylarla yüzleş bence kaçma.ben kendiime kocama güveniyorum izlenimi bırak giyin süslen kraliçe gibi ortada gezin valla.kocanla danset eğlen.sana laf getiren kişiyide dinleme.gerçi biz kadınlardada a suç yok değil belkide kendini tutamıyorsun kızın ne dediğini öğrenmeye çalışıyorsun..bundan vazgeç
al sana bir eğlence aksiyon fırsatı,laf getiren kişide görsün nemkadar güçlü olduğunu kızdan çok ona bi gösteri yapmalısın bence çünkü bilerek huzurunu bozan o.

Back
X