ÇOk ACiL yARDIm KOCaM ELden GiDİO :( :(

1 senedir evliyim mutlu bir ewliliğimiz var 3 aylık bir kızım var.kocamı seviyorum. ama kocamın eski nişanlısı aramızı bozmaya çalışıyor. sürekli saçpa sapan şeyler uydurup ortak arkadaşlarımıza sölüyor onlarda bna anlatıyor sinir oluyorum kocama bişey belli etmiyorum o kızın adını bile anmıyorum oda aynı öle ama içim içimi yiyor. zamanında çok sevmiş eşim onu ama o onu aldatmış askerdeyken eşim bitirmiş tamamen 3 yıl sonra ben çıktıım karşısına mutlu bir yuva kurduk. ama çok korkuyorum beni bırakıp ona giderse. ben kocamı çok seviyorum. kıza faceden msj atayım dedim ama sonra vazgeçtim anasıda kızda çok cazgır, bir bahane blduk diye daha çok aramıza grerler napcamı şaşırdık. lütfen yardım edinn

:(

canım boş bir vesvese içindesin kocanı çok sevmenden kaynaklanıyor kocana birşey belli etme ve başını dik tut hatta kıskanılan ulaşılamayan olmanın tadını çıkar, kocan bu kadınla konuşabilir eğer kadın bunu çok isterse kocanın konuşması da normal ki ne de olsa bir gurur acısı var geçmişten kalan ama anlattığın gibi bir kadınsa eğer eşin seni ve meleğinizi bu kadın için üzmeyecektir bir kaç gurur kırıcı laf söyleyip ( o da belki ) hesabı kapatmak isteyebilir sen sakinliğinden asaletinden taviz verme eşini bunaltma onu ve yuvanızı ne kadar çok sevdiğini bu zamanlarda daha çok belli et. korkacak birşey yok...

Çok üzgünüm konunuzla ilgili bişey diyemicem ama baslık cok dikkatimi cekti "ÇOk ACiL yARDIm KOCaM ELden GiDİO :( :(" büyüklü küçüklü felan bu buyuk kucuk yazma olayı 5 6 sene öncesinde felan cok modaydı hala devam ediyormus demekki :12:

evet bir ara modaydı ama ben seviyorum :) endişeli endişeli yazayım dedim kafam çok dalgındı dün :1: :)

kocama her konuda çok güveniyorum. ama o kıza güvenmiyorum çok sinsi ve çok iyi bilir insan kullanmasını bnim korkum yuvamın yıkılması yuvamı yıkacak bir karakterde istediğide bizi birbirimize düşürmek.. ama ona fırsat vermicm

ya ALLAH ALLAH o güçlü de sinsi de sen iyilik meleğimisin neden sana kötülük edene iyilik edecekmişsin düşürme omuzlarını dik dur ki o senden korksun ve unutma güç sende ;)

canım öncelikle allah yardımcın olsun.... cok zor...kızın derdi belliki eşin değil tamamen sensin... seni perişan etmeye calısıyo kendi kendini tatmin ediyo anlasılan...sakın arayıp yada mesaj cekerek bu muhabbeti acma derim...gerisini allah a bırak bolca dua et ve eşine biraz daha ilgi göster....

canım öncelikle allah yardımcın olsun.... cok zor...kızın derdi belliki eşin değil tamamen sensin... seni perişan etmeye calısıyo kendi kendini tatmin ediyo anlasılan...sakın arayıp yada mesaj cekerek bu muhabbeti acma derim...gerisini allah a bırak bolca dua et ve eşine biraz daha ilgi göster....

teşekkür ederim cnm saqol güzel görüşlerin için . yılmayacaqımm ne yaparsa yapsın kaale almayacgım. allah büyük.

ya ALLAH ALLAH o güçlü de sinsi de sen iyilik meleğimisin neden sana kötülük edene iyilik edecekmişsin düşürme omuzlarını dik dur ki o senden korksun ve unutma güç sende ;)

çok haklısın insan bir noktadan sonra çıgrından çıkıyor. bende sabrederim sabrederim artık sabrım tükendiyse önümde kim olursa olsun tanımam..

kızın annesi kocasının arkadaşıyla kaçmış onlara herşey normal aile çok daqınık endişem zaten o yüzden daha çok ne yapar ne eder hallederler diye. bu aralar pskolojim zaten bozuk dogumdan sonraki halim iyice psikolojimi bozdu paronayaklaştım heralde bu yüzden

Canım yanlış anlama ama bu esk nişanlı olayından ziyade senin güven problemin,kıskançlık duygusunu yoğun yaşaman ya da eşinle problemlerin olabilir mi? Yani 4 yıl öncesinde kalmış insanların sinsiler,şöyle böyleler,ne yapar eder hallederler demen,düğün bile olsa kocanla ve kendinle karşı karşıya getirmekten korkman,bu konunun başlığına kocam elden gidiyor yazman,bence bu olayın sadece eski nişanlıyla sınırlı olmadığını düşündürüyor.şimdi her sinsi,her uyanık senin kocanı elinden alacak kadar pamuk ipliğindemi ilişkiniz.

Doğum yapmışsın,hem fiziksel hem ruhsal toparlanman zaman alabilir.Ama geçici bir durum.Bunun için kendin de biraz emek sarfetmen lazım.Sen insanları niye takıyorsun.Düğüne gidersem onu diycekler,bakışlar filan.Ya sen evlenmişsin.Yanında ki nikahlı kocan,çocuğunun babası.Ahlaksızlık mı yaptın,arkadaşının düğününe gidiyorsunuz.Düğüne niye gitmeyesiniz.Dünya küçük insan insanla her yerde karşılaşır.İsterse karşındaki manken olsun.Sen yanındaki kim ona bak.Kocan kimin yanında,kime soyadını vermiş,çocuk yapmış,aile olmuş.Bu kadar kolay mı,çocuğun elinden oyuncak mı kapıp alıyorlar.

İnsanlar yakın akrabalarıyla nişanlanıp ayrılıyorlar.Napıcaklar sülaleyi mi silecekler.İnsanlar evleniyor çocuk sahibi olup boşanıp tekrar evleniyorlar.Çocuk için eski karısıyla görüşmek zorunda kalan yeni eşler de var.

Lütfen kendine yazık edip gereksiz saplantılar yaşama.Yuvana sımsıkı sarıl,çocuğunu geleceğe güzel bir şekilde hazırla,iyi ve kötü günde eşinle omuz omuza durmaya gayret göster.Gereksiz teferruatlarla zamanını harcama

Oncelikle o senin eşin çocuğunun babası hayat arkadaşın bu şekilde düşünürseniz yanlış olur ortak arkadaşlarınızda sizin kötülüğünüzü istiyormuşçasına size bunları anlatması çok yanlış ve saçma en sağlıklısı onlarla görüşnmeyin görüşsenizde kulağınızı onlara karşı tıkayın yoksa sorunları kendiniz yartmış olursunuz boşu boşuna ..

Canım yanlış anlama ama bu esk nişanlı olayından ziyade senin güven problemin,kıskançlık duygusunu yoğun yaşaman ya da eşinle problemlerin olabilir mi? Yani 4 yıl öncesinde kalmış insanların sinsiler,şöyle böyleler,ne yapar eder hallederler demen,düğün bile olsa kocanla ve kendinle karşı karşıya getirmekten korkman,bu konunun başlığına kocam elden gidiyor yazman,bence bu olayın sadece eski nişanlıyla sınırlı olmadığını düşündürüyor.şimdi her sinsi,her uyanık senin kocanı elinden alacak kadar pamuk ipliğindemi ilişkiniz.

Doğum yapmışsın,hem fiziksel hem ruhsal toparlanman zaman alabilir.Ama geçici bir durum.Bunun için kendin de biraz emek sarfetmen lazım.Sen insanları niye takıyorsun.Düğüne gidersem onu diycekler,bakışlar filan.Ya sen evlenmişsin.Yanında ki nikahlı kocan,çocuğunun babası.Ahlaksızlık mı yaptın,arkadaşının düğününe gidiyorsunuz.Düğüne niye gitmeyesiniz.Dünya küçük insan insanla her yerde karşılaşır.İsterse karşındaki manken olsun.Sen yanındaki kim ona bak.Kocan kimin yanında,kime soyadını vermiş,çocuk yapmış,aile olmuş.Bu kadar kolay mı,çocuğun elinden oyuncak mı kapıp alıyorlar.

İnsanlar yakın akrabalarıyla nişanlanıp ayrılıyorlar.Napıcaklar sülaleyi mi silecekler.İnsanlar evleniyor çocuk sahibi olup boşanıp tekrar evleniyorlar.Çocuk için eski karısıyla görüşmek zorunda kalan yeni eşler de var.

Lütfen kendine yazık edip gereksiz saplantılar yaşama.Yuvana sımsıkı sarıl,çocuğunu geleceğe güzel bir şekilde hazırla,iyi ve kötü günde eşinle omuz omuza durmaya gayret göster.Gereksiz teferruatlarla zamanını harcama

çok teşekkür ederim uzun uzun yazıp anlatmışsın. çok doğruda anlatmışsın.

kocama her konuda çok güveniyorum. ama o kıza güvenmiyorum çok sinsi ve çok iyi bilir insan kullanmasını bnim korkum yuvamın yıkılması yuvamı yıkacak bir karakterde istediğide bizi birbirimize düşürmek.. ama ona fırsat vermicm

Ben de diyorum ki madem kocanıza güveniyorsunuz hiç bir şey olmaz o zaman çoğu aldatma hikayesine bakın hep yuva yıkan bir kadının yanında sadakatsiz karaktersiz bir eş vardır yoksa kadın zorla gelip kocanızın hayatına girecek onu kaçırıp tecavüz filan edecek değil herhalde. O size laf taşıyan arkadaşlarınıza da söyleyin size o kadın hakkında laf getirmesinler yine devam ediyorlarsa huzurunuz daha önemli bence kesin ilişkiyi gitsin.

Son düzenleme:
aynen canım hamilelikten sonra loğusa dönemi . sıkıntıdan sıkıntıya şimdi doğumdan önceki halime döneyim sıkıntısı bide üstüne bunlar tuz biber. inşallah beraber atltcaz..

ayy evet birde o eski hale dönme isteği var. ben kendimi çok çirkin görüyordum:43::52:
bu arada kendi kendime tedavi uyguluyorum dedim ya bugün bir ilke imza attım. eşimi kıskandığım halde söylemedim. hangi kadın olduğunu yada neden olduğunu söylemedim. kızada bakış falan atmadım ki kendini birşey sanmasın diye :33:

Back
X