1 senedir evliyim mutlu bir ewliliğimiz var 3 aylık bir kızım var.kocamı seviyorum. ama kocamın eski nişanlısı aramızı bozmaya çalışıyor. sürekli saçpa sapan şeyler uydurup ortak arkadaşlarımıza sölüyor onlarda bna anlatıyor sinir oluyorum kocama bişey belli etmiyorum o kızın adını bile anmıyorum oda aynı öle ama içim içimi yiyor. zamanında çok sevmiş eşim onu ama o onu aldatmış askerdeyken eşim bitirmiş tamamen 3 yıl sonra ben çıktıım karşısına mutlu bir yuva kurduk. ama çok korkuyorum beni bırakıp ona giderse. ben kocamı çok seviyorum. kıza faceden msj atayım dedim ama sonra vazgeçtim anasıda kızda çok cazgır, bir bahane blduk diye daha çok aramıza grerler napcamı şaşırdık. lütfen yardım edinn
![]()
canım boş bir vesvese içindesin kocanı çok sevmenden kaynaklanıyor kocana birşey belli etme ve başını dik tut hatta kıskanılan ulaşılamayan olmanın tadını çıkar, kocan bu kadınla konuşabilir eğer kadın bunu çok isterse kocanın konuşması da normal ki ne de olsa bir gurur acısı var geçmişten kalan ama anlattığın gibi bir kadınsa eğer eşin seni ve meleğinizi bu kadın için üzmeyecektir bir kaç gurur kırıcı laf söyleyip ( o da belki ) hesabı kapatmak isteyebilir sen sakinliğinden asaletinden taviz verme eşini bunaltma onu ve yuvanızı ne kadar çok sevdiğini bu zamanlarda daha çok belli et. korkacak birşey yok...