çok acil yardım lütfen

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
arkadaşlar ohss diye bişey okuyorum sürekli ama aldırış etmemiştim bende yok diye ...
internetten araştırdım karında şişkinlik,ishal falan diyo...
benim karnım şiş üstelik transferin ikinci gününden beri ishalim...bazen nefes darlığı çekiyorum ..karnım çok gergin ve şiş ben bunu tedavide olması gereken bişey diye aldırış etmemiştim ...ve ohss olan arkadaşların çoğu negatif sonuç almış ..
8. gününde olup benim gibi karnı şiş olan oldumu ..
çook korkuyorum yaaaa elim ayağım titriyooooo...
allah rızası için birileri yardım etsin ohss muyum.

canım ben de ohss olmuştum.bunun dereceleri var.Çok geçmiş olsun.bol bol su içmelisin...
ohss olanlar gebe olmaz diye bişiy yok.Aklıma gelen ilk örnek zevkalade diye bir arkadaş var.o da oldu hem de çok ileri seviyede yaşadı.hastanede yattı, karnından su bile aldılar ama gebe Allahın izniyle....
sana tavsiyem bir an önce dr una git.bugün transferin kaçıncı günü?
kandan bazı değerlere bakılmalı eğer yüksek çıkarsa protein içerikli serum takılmalı bana öyle yapmışlardı.serumdan birkaç gün sonra şişliğim inmeye başladı.ha bir de balık tüketmemi söylemişti dr um...
kendini üzme.bebişin karnındaysa yazık ona annesi üzme bebeğini.sakin ol....

tekrar geçmiş olsun...a.s.

canım sakin olmak ne kelime dünya başıma yıkıldı ...bende diyorum karnım benim neden şiş ama ilk denemem ne bileyim aldırış etmemiştim..
8. günüm üzüntüden kusmak üzereyim çok korktum çokkkkk..
böyle olanların negatif olduğunu duyunca kendime kızdım neden hiç aldırış etmemdim ben şu vakte kadar diye ishali yediğim bişeyden oldu sanıyordum......
saol canım..

canım dur hemen panik yapma ishal zaten genelde fitil verdikleri için transferden önce bi 10 gün falan sürüyo bende çok ishal olmuştum karın şişliğine gelincede burada önemli bi çoğunluğumuz gaz sıkıntısından dolayı bu sorunları fazlası ile yaşadık en temizi druna git en güzel teşhisi o koyacaktır zaten ama ohss olan bi çok arkadaşımız daha ilk günlerde hastanelik oluyorlar bi an önce drunu ara yada git sıkıntı yapma bebişinide etkileme inşallah sorunsuz hamile olduğunu öğreneceksin allah yardımcın olsun

hayır panik yok.....lmaz:

canım karın şiliğinden ziyade nefes alamaman bana ohss oldğunu düşündürdü.Ama hala net değil test yaptırmalısın...

bir de ohss olanlar da gebe kalmış olabilir......:lepi:

tekrar söylüyorum mutlaka dr una sor.10. gün de kandan baktırabilirsin bebişe....

Allah emeklerini boşa vermesin.. .

hatta eşim sana noluyo böyle diye soruyordu durduk yere nefes alamıyordum ona ilaçlardan sanırım diyordum şimdi daha yeni yeni ohss tan şüphelenmeye başladım
allah razı olsun canım aminnnnnnnn

şişliğinin boyutunu bilmiyorum.ben resmen 6 aylık hamile gibiydim....
ilaçlar ve yumurtaların toplanması karını şişiriyor biraz.ayrıca transferden sonra kullanılan progesteron takviyelerinin de yan etkisi oluyor şilik ve gaz....yani evet şişlik olup da ohss olmayanla da var...zaten tüp bebek tedavisi olupda tedavi sürecini göbeksiz geçiren kimseyi görmedim.....

evet 6 aylık mıyım bilmiyorum ama kesin 4 aylık hamile gibiyim ...ben dedim ya ilaçlardan sandım o yüzden pek aldırış etmedim hatta karnımın şiş olması hoşuma bile gitmişti ama ohss u hiççççççççç düşünememiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…