Çok Acil Yardım Lütfen!

nasilolacak

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
21
2
18
Merhabalar, Ben 20 yaşındayım ve erkek arkadaşımla sık sık sürtünme yolu ile ilişki yaşıyoruz. Fakat prostat sıvısının hamilelik ihtimalini bilmiyordum. Son ilişkimiz de yine öncekiler gibi geri kaçma yolu ile sonlandı fakat sanırım ben tam kaçamadım ilk anda, nedendir bilmiyorum endişelerim arttı. Bu arada adetim düzensiz ve son adet başlangıcım 20 ocak idi yine gecikti belirttiğim gibi düzensizlik ezelden beri vardı. Doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum, adet durumumdan hamileliğimi anlayabileceğimi sanmıyorum lütfen yapıcı yorumlar yazın şimdiden çok teşekkürler.

merhaba canım konun dikkatimi çekti. evet dediğin gibi sürtünme esnasında üzerine boşalması bile hamilelik için çok çok küçük bi ihtimal ama gerçek. hatta üniversitedeyken arkadasımın basına geldi ailesinden gizli aldırmak zorunda kaldı ve yıllarca cıktıgı ınsandan yıllar sonra ayrıldı baskasıyla evlendı sımdı konusuyoruz keske yasamasaydım onları diyor o kişiyle atta kızlıgı cocugu aldırırken bozulmus bı kadın ıcın ki küçük yasta cok agır seyler bence kendıne dıkkat et

ilginiz için teşekkürler ama benim erkek arkadaşım açısından bir korkum veya endişem yok. sadece adetimin düzensiz olması sebebiyle gebe kalsamda nasıl anlayabilirim yani doğum kontrol hapına başlasam bunu önler mi aslında almak istediğim cevaplar bunlar.

Back
X