arkadaşlar bu hafta içinde aşılamam olacak kısmetse
pazartesi günü gelişmekte olan bir yumurta vardı takipte
bugün adetimn 14.günü yarına randevum vardı 1 saat önce falan ıslaklık hissettim yumurtlama akıntısı geldi şeffaf renk yapışkan akıntı az önce yine geldi yani şimdi yumurtam çatladımı
çatladıysa yarın mı aşılamam olacak ozamn
ilşkiyede girmiyorum yarın aşılama olursa diye 3 günlük cinsel perhiz vermişti doktor aşılamadan önce bugünü değerlendirmelimiyim yoksa akıntı geldiyse aşılama yarın kesin olurmu
akıntı gelince yumurta çatalamış demek mi lütfen acil bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun sıkıntıdn yatamıyorum
Canim benim öncelikle Rabbim sana şu mübarek günlerde o güzel duyguyu tattirsin inşallah ama.bisi diyim biliyorum cok zor düşünmemeye çalış aklindan çıkar ve hep bişeylerle meşgul ol emin ol işe yariyor ve bu benim fkrim bilmiyorum ama gün aşırı falan diyorlar ben hamile kaldığım ay yumurtlama zamanlari hergün ilişki oldu öyle ara vermedim ama yine bilmiyorum sanirim yumurtan catliyor inşallah bebisine kavusursun dualrim seninle :)
amin canım allah razı olsun allah evladını bağışlasın canım ne içten dua etmişsin inş duaların kabul olur canım benim canım bizde bende pcos
eşimde sperm hareketi sorunu var ondan korkuyorum yani yarın aşılama olursa boşa gitmesinsonuçta sperm kalitesi önemli bugün çatladıysa riske atmakta istemiyorm kafam çok kaırştı napsamki
Sağol canm amin cumlemize seni çok iyi anlıyorum beklemek zor
Ama Rabbim istedimi olmayacak şey yok banada pko demişlerdi ertesi ay hamile kaldım soğan kurunu tavsye ederim gerçekten faydasi oluyor.
Boşa gtmez çünkü bildim kadariyla bi yumurta üç gün canli kaliyo catladimi spermde 2 gün diye biliyorum bu arada ilskiden sonra 15 20 dk ayaklarni havay dik yat mtlaka
arkadaşlar bu hafta içinde aşılamam olacak kısmetse
pazartesi günü gelişmekte olan bir yumurta vardı takipte
bugün adetimn 14.günü yarına randevum vardı 1 saat önce falan ıslaklık hissettim yumurtlama akıntısı geldi şeffaf renk yapışkan akıntı az önce yine geldi yani şimdi yumurtam çatladımı
çatladıysa yarın mı aşılamam olacak ozamn
ilşkiyede girmiyorum yarın aşılama olursa diye 3 günlük cinsel perhiz vermişti doktor aşılamadan önce bugünü değerlendirmelimiyim yoksa akıntı geldiyse aşılama yarın kesin olurmu
akıntı gelince yumurta çatalamış demek mi lütfen acil bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun sıkıntıdn yatamıyorum
ben eniyisi yarın gideyim doktora bugün ilişki olmasın neolur neolmaz yarın öğleden sonraydı randevum sabah erken gideyim bari bu akıntı gelince yumurtlama oluyormu yoksa yumurtlama yakınmı oluyor bunu bir bilsem içim rahatlayacak
canım bir dur panik yok benimde 5 yıldır bebeğim olmuyor 3 negatif aşılamam var rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah....akıntının olması güzel bu yumurtan çatlıyor anlamına gelmiyor panik yapma östrojen hormonun yükseliyor yani yumurtan büyüyor ve çatlamaya hazır hale geliyordoktorun sana gereki bilgiyi verir ilişkiye filan girmeyin....inşallah aşılaman tutar
canım cevap yazdım sana panik yapma lütfen akışına bırak....ben aşılama yaptırdığım zamanlarda ıslaklıktan altıma kaçırdım sanıyordum ama olumlu birşey stres yapma bol bol dua et tabiki bana da
ederim canım allhım hepimize versin hayırlısndan sanada inş en kısa zamnda bekletmesin kucağımızı boş koymasın gözlerimizi imrenerek baktırmasın rabbim
amin canım amin rabbim mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versinsakın stres yapma kafana takma bak ben cok stres yaptım tutmadı tabiki hayırlısı böyleymiş bizde sorun yok görünürde ama rahmim darmış canım ramazandan sonra tüp bebek yaptıracağız inşallah gerek kalmaz ama bakalım hayırlısı rabbim evlatsızlıkla imtihan etmesın bizleri inşallah....
ben eniyisi yarın gideyim doktora bugün ilişki olmasın neolur neolmaz yarın öğleden sonraydı randevum sabah erken gideyim bari bu akıntı gelince yumurtlama oluyormu yoksa yumurtlama yakınmı oluyor bunu bir bilsem içim rahatlayacak
Doktor en iyisini söyler canim haklısın inşallah bebisin tutunur sana :) Rabbim yardimcin olsun güzel haberler al inşallah :)
canım sen ilişkiye girme bekle. yumurtlayınca akıntı oluyor. burayı takibi bırakıyorsun hemen bu konuyu düşünmüyor. kendini rahatlatacak birşeyler buluyorsun. yarına kadar stress yapmamaya çalış konuyu kafandan çıkar. döllenmenin tutması için psikolojik faktörler çok önemli. hadi şimdi kapat bu konuyu dışarı çık biraz alışveriş falan yapinş. güzel olacak herşey
Selam kizlar.. 2 basarisiz asilama sonucu tup bebekle hamile kaldim. 6 haftalik olmak uzere haftaya kalbini duycaz hayirlisiyla. Oncelikle tatlim yumurtan hazir hale geliyor demek o sivi. Panik yapma sevin ☺️ asilama hic zor bi islem degil. Vajinal muayenr kadar yani.. Hic endiselenme... Isteyen herkese allah nasip etsin saglikla bebislerini... Dualarim sizlerle.. Iyi sanslar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım bugün gittim doktora yumurtan büyüdüğünden östorojen artmasından kaynaklı o akıntı dedi doktor 17 mlm olmuş yumurtam 2 gün daha iğne olucam cumartesi çatlatma iğnesi olucam pazartesi aşılamam varrrrr
sağol cvp için canım evet doktorda yumurtan gelişiyor dedi çatlamamış yani pazaretsi inş aşılamam inşllh tutar ilkseferde
sende evladını hayırlıısyla sağlıklıkla alırsın inş kucağına amin canm güzel dualarınaa allh gönlüne göre versin
sizde sorn neydi neden tutmadı aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?