Cok acil yardim lutfennnn!!Mersin de normal dogum yaptiran bunun yanlısı doktor ariyorum 32.haftamdayim lutfen yardim.

psikoanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
52
49
3
34
Merhabalar mersinde normal dogum yanlısı doktor tanıdığınız var mı bu 3.dogumum sezeryan istemiyorum.Bide memur olduğumdan rapor açısından iyi olsun diye özel hastahanede çalışan doktor istiyorum çok az zamanım kaldı.Lutfen yardım edin

Merhabalar mersinde normal dogum yanlısı doktor tanıdığınız var mı bu 3.dogumum sezeryan istemiyorum.Bide memur olduğumdan rapor açısından iyi olsun diye özel hastahanede çalışan doktor istiyorum çok az zamanım kaldı.Lutfen yardım edin
Yani inanın fikrinize saygı duyuyorum ama benim de oldu ikitane ben de normal doğum çok istedim ama ikisinde makat çıkışlı olduğu için olmadı şimdi vücudunuz müsait değilse hiçbir doktor sezeryan yaptırmaz.Sizin ve bebeğinizin sağlığı daha önemli hangisi sağlıklı ise onu tercih edin derim

Dr. Ahmet Yıldızbakan. Mersin Medical Park

Bu riskli olabilir, doktorlar zaten çok zorunlu olmadıkça sezeryana yanaşmıyor.

Yani inanın fikrinize saygı duyuyorum ama benim de oldu ikitane ben de normal doğum çok istedim ama ikisinde makat çıkışlı olduğu için olmadı şimdi vücudunuz müsait değilse hiçbir doktor sezeryan yaptırmaz.Sizin ve bebeğinizin sağlığı daha önemli hangisi sağlıklı ise onu tercih edin derim
Bu benim 3.dogumum yani vajinam genisken normal dogum da mümkünse istiyroum tabiki bebegin sağlığı çok önemli ama hani bazı doktorlar tam zamanında almayı seviyorlar.Mesala benim doktorum sürekli izine çıkıyor isterseniz sezaryan yapalım dedi

Back
X