Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani inanın fikrinize saygı duyuyorum ama benim de oldu ikitane ben de normal doğum çok istedim ama ikisinde makat çıkışlı olduğu için olmadı şimdi vücudunuz müsait değilse hiçbir doktor sezeryan yaptırmaz.Sizin ve bebeğinizin sağlığı daha önemli hangisi sağlıklı ise onu tercih edin derimMerhabalar mersinde normal dogum yanlısı doktor tanıdığınız var mı bu 3.dogumum sezeryan istemiyorum.Bide memur olduğumdan rapor açısından iyi olsun diye özel hastahanede çalışan doktor istiyorum çok az zamanım kaldı.Lutfen yardım edin
Dr. Ahmet Yıldızbakan. Mersin Medical ParkMerhabalar mersinde normal dogum yanlısı doktor tanıdığınız var mı bu 3.dogumum sezeryan istemiyorum.Bide memur olduğumdan rapor açısından iyi olsun diye özel hastahanede çalışan doktor istiyorum çok az zamanım kaldı.Lutfen yardım edin
Bu benim 3.dogumum yani vajinam genisken normal dogum da mümkünse istiyroum tabiki bebegin sağlığı çok önemli ama hani bazı doktorlar tam zamanında almayı seviyorlar.Mesala benim doktorum sürekli izine çıkıyor isterseniz sezaryan yapalım dediYani inanın fikrinize saygı duyuyorum ama benim de oldu ikitane ben de normal doğum çok istedim ama ikisinde makat çıkışlı olduğu için olmadı şimdi vücudunuz müsait değilse hiçbir doktor sezeryan yaptırmaz.Sizin ve bebeğinizin sağlığı daha önemli hangisi sağlıklı ise onu tercih edin derim
Medikalparkim dogum ücretini ne kadar bilginiz va rmi acaba?Muayene için gitmiştim 1200 du doğuma korktum acikcasiDr. Ahmet Yıldızbakan. Mersin Medical Park
Yok canim ya sezeryan isteyenler zamanı belli olsun isteyenler olabiliyorBu riskli olabilir, doktorlar zaten çok zorunlu olmadıkça sezeryana yanaşmıyor.