Cok acil yardim lutfennnn

Canparcam055

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
210
87
18
37
Kızlar 6 aylık hamileyim.Böbreklerimde hamilelikten dolayı genişleme var.Bu yüzden dr riskli bir gebelik olduğunu söyledi.
Biraz önce afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kağıda açık renkli pembemsi kan geldi.iki damla bisey. Ağrım vb yok.Ama.yine de korktum.Esime söylemedim hemen panikler diye.Sizce hemen doktora gidelim mi yoksa hamilelikte olur mu ?Bir de büyük tuvaletimi yaparken çok zorlandim acaba ondan olmuş olabilir mi?

Kızlar 6 aylık hamileyim.Böbreklerimde hamilelikten dolayı genişleme var.Bu yüzden dr riskli bir gebelik olduğunu söyledi.
Biraz önce afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kağıda açık renkli pembemsi kan geldi.iki damla bisey. Ağrım vb yok.Ama.yine de korktum.Esime söylemedim hemen panikler diye.Sizce hemen doktora gidelim mi yoksa hamilelikte olur mu ?Bir de büyük tuvaletimi yaparken çok zorlandim acaba ondan olmuş olabilir mi?
Bence hemen doktora gidin

Daha önce hemeroid gbi Bi sıkıntınız var mıydı?

Zorlandığınız için olablir belki ama doktorunuz riskli demiş bence gidin doktora

Evet gebelikde bende kanama yasamisdim kabizlikdan dolayi bence doktorunuzu telefondaarayin onun yonlendirmesine gore hareket edin

Demir ilaçları ağır kabız yapıyor. Ben ağladığımı biliyorum tuvalette. Ben zorlanmaya bağlı olduğunu düşünüyorum ama siz ihmal etmeyin mutlaka gidin doktora.

Zorlandınız diye olmuştur, içinizi ferah tutun, doktorunuzun numarası varsa mesaj falan atıp teyit edin yine de, geçmiş olsun🌸

Öncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin♥️ Bendede bu durum oluyor şuan Ferrum (Demir ilacı) ve D3 kullanıyorum. Gerçekten bu tür ilaçlar kabızlık yapıyor ve dışkı rengine varana kadar değiştiriyor.. Zorlandığım zaman benden de kanama geliyor. İdrar yollarından sabıkalı bir insanım. Tekrarlayan idrar y. enfeksiyonundan dolayı vezikoüretal reflü ( böbrek reflüsü) şüphesi oluştu, tanı koyulmadı henüz. 3 yıldır enfeksiyonum var. Böbreklerde oluşan sıkıntılar genellikle idrarda çok daha fazla hissedilir. Tabiri caizse idrarda kan görmek, yanma, sızlama, damla damla yapma gibi. Ama gebeliklerde çok sık rastlanılanilecek bir durum bu. Şahsen endişe duymanıza gerek yok siz stresten kaçının🥰 Bebişinizle paylaşıyorsunuz organlarınızı, illaki birtakım anormallikler olması normal. Çok ciddi bir durum olsaydı doktorunuz size bunu belirtirdi, doktorlar her zaman en kötüye hazırlar. Şimdi sakin olun, zorlandığınız için (bizdede olduğu gibi) . İçiniz rahat etmezse irtibat haline geçin. ❣️

kan böbreklerden yani idrardan geldiyse kanlı idrarsa takipmet çok tehlikeli hemen doktorunuza bişgi verin ama idrar değil gaitedansa gebelikte kabızlıktan dolayı olabilir ,sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıtsınız inşallah geçmiş olsun.

Büyük ihtmal hemoroid başlamış, ki o da hamilelikte çok normal.
Dışkınız da biraz katıysa korkulacak bir şey yoktur muhtelemen.
Ama içim rahatbolsun diyorsanız bir uzmana görünün.

silerkende peçeteyle çizmiş olabilirmisin ? çok bastırarak silincede kanama oluyor ama sen dr git yinede bi dahiliyeye görün bendede tahlilde kum çıktı enfeksiyonda çıktı dra ağrım sızım bi şikayetim yok ama nasıl böyle çıktı dedim dr böyle çok hastalar var ağrı sızı olmadan bi bakıyorki böbrekler çürümüş iflas etmiş o yüzden tahlil sonuçlarını ciddiye almak lazım dedi yani sende bi drla görüş napman gerektiğini..

Tuvaletinizi yaparken zorlandiginizdandir diye dusunuyorum. Hamilelikte hemeroid olabiliyor.

Hamilelikte ne yazk ki oluyor bende aynı sorunu yaşadm.. zorlandığnz için yırtık olmuştur.. Zorlanmayacak yiyecekler yemeye çalışın çünkü her zorlanmanzda aynı sorinla karşılaşablrsnz artk.. Ben o durumda korkarak gidiyordum lavaboya.. Böbrekten olsaydı kan mesaneden gelmesi gerekirdi makatla ilgili olduğunu düşünmüyorum o bağırsağa bağlı canm

Back
X