- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Bence hemen doktora gidinKızlar 6 aylık hamileyim.Böbreklerimde hamilelikten dolayı genişleme var.Bu yüzden dr riskli bir gebelik olduğunu söyledi.
Biraz önce afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kağıda açık renkli pembemsi kan geldi.iki damla bisey. Ağrım vb yok.Ama.yine de korktum.Esime söylemedim hemen panikler diye.Sizce hemen doktora gidelim mi yoksa hamilelikte olur mu ?Bir de büyük tuvaletimi yaparken çok zorlandim acaba ondan olmuş olabilir mi?
Daha önce hemeroid gbi Bi sıkıntınız var mıydı?Kızlar 6 aylık hamileyim.Böbreklerimde hamilelikten dolayı genişleme var.Bu yüzden dr riskli bir gebelik olduğunu söyledi.
Biraz önce afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken kağıda açık renkli pembemsi kan geldi.iki damla bisey. Ağrım vb yok.Ama.yine de korktum.Esime söylemedim hemen panikler diye.Sizce hemen doktora gidelim mi yoksa hamilelikte olur mu ?Bir de büyük tuvaletimi yaparken çok zorlandim acaba ondan olmuş olabilir mi?
kan böbreklerden yani idrardan geldiyse kanlı idrarsa takipmet çok tehlikeli hemen doktorunuza bişgi verin ama idrar değil gaitedansa gebelikte kabızlıktan dolayı olabilir ,sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıtsınız inşallah geçmiş olsun.Kızlar 6 aylık hamileyim.Böbreklerimde hamilelikten dolayı genişleme var.Bu yüzden dr riskli bir gebelik olduğunu söyledi.
Incir ve bol bol su tuketin ben cok faydasinu gördüm kuru incir kuru kayisi kuru erik ama incir onemli...Evet kızlar çok zorlandim
Büyük ihtmal hemoroid başlamış, ki o da hamilelikte çok normal.Kızlar 6 aylık hamileyim.Böbreklerimde hamilelikten dolayı genişleme var.Bu yüzden dr riskli bir gebelik olduğunu söyledi.
silerkende peçeteyle çizmiş olabilirmisin ? çok bastırarak silincede kanama oluyor ama sen dr git yinede bi dahiliyeye görün bendede tahlilde kum çıktı enfeksiyonda çıktı dra ağrım sızım bi şikayetim yok ama nasıl böyle çıktı dedim dr böyle çok hastalar var ağrı sızı olmadan bi bakıyorki böbrekler çürümüş iflas etmiş o yüzden tahlil sonuçlarını ciddiye almak lazım dedi yani sende bi drla görüş napman gerektiğini..Kızlar 6 aylık hamileyim.Böbreklerimde hamilelikten dolayı genişleme var.Bu yüzden dr riskli bir gebelik olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?