İnsallah insallah tutar bu kezOlsun bak embriyon olmuş olsunda sağlıkla bitanesi tutsun pişman olma bazen çok iyi embriyoların olur çok sayıda olur gene tutmaz. O yüzden pişman olma umudunu yitirme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah insallah tutar bu kezOlsun bak embriyon olmuş olsunda sağlıkla bitanesi tutsun pişman olma bazen çok iyi embriyoların olur çok sayıda olur gene tutmaz. O yüzden pişman olma umudunu yitirme![]()
Kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun lütfen Rabbim pozitif sonuçlar göstersinSelam,kabul ettik 1i boş cıktı.1 tanesı döllenmemiş.1 tane 4.gün embrıyosu 2.kalite birazdan transfer olacak. Böyle olacagını bilsem iptal ederdim ama![]()
Ameliyattan sonra test verdinizmi düzelme oldumu.Sperm değerleri birazda olsa yükseltip bence öyle deneyin paranıza emeğinize yazik olmasın.Adam akıllı urologa danışın ilaç tedavisiyle artar insAllah.Bunun haricinde nohut sabahlari ac karina kuru incir ceviz muz tüketin Allah yardımcınız olsunMerhaba,esımde varıkosel var amelıyat oldu fakat nüksetti.ürologa gıttı tüp deneyin olurr dedıler hep,baska bı tedavi önermediler
Test verdık bir ara yükseldi sayıları ama geri düştü,tekrar gittiğinde nüksettiğini ögrendi.o dönem cok fazla takviye kullanmıstı belkı o sebepten değerler yüksek cıkmıstır.ürologada gittik birsey demıyorlar tüp deneyin diyorlar.deneyince negatif cıkınca deneme sayınız artabılır sperm faktörü ve yumurta faktörü var diyorlar.bende anlamıyorum artık yorucu.suanda da kullandıgı takviyeler var yaklaşık 3 aydırAmeliyattan sonra test verdinizmi düzelme oldumu.Sperm değerleri birazda olsa yükseltip bence öyle deneyin paranıza emeğinize yazik olmasın.Adam akıllı urologa danışın ilaç tedavisiyle artar insAllah.Bunun haricinde nohut sabahlari ac karina kuru incir ceviz muz tüketin Allah yardımcınız olsun
Merhaba siz Kocaeli'nde kime gidiyorsunuz acaba?araştırır mısın aret kamar, bende kocaelide aret hocanın yetiştirdiği profa gidiyorum.
Ben konak şeyma fenercioğluna. çok tatlı bir hoca. eğer giderseniz begüm hanıma benim adımı verin kendinisi oranın yöneticisi yardımcı olurMerhaba siz Kocaeli'nde kime gidiyorsunuz acaba?
Biraz bilgi alabilir miyim? Ben sakaryada yaşıyorum ilk denememi Bahçelievler medikal parkta yaptım ama gidiş geliş çok sorun oldu . Öğretmenim her gidişimde tam gün izin almak zorunda kaldım eşim İzmit olsun istiyor. Pozitif sonuç aldınız mı ? Hastane, embriyologlar nasıl ?Ben konak şeyma fenercioğluna. çok tatlı bir hoca. eğer giderseniz begüm hanıma benim adımı verin kendinisi oranın yöneticisi yardımcı olur
Henüz almadım pozitif sonuç ama Şeyma hanım çok ilgileniyor ve yanında çalıştığı hemşirelerde öyle. Embriyolog tek var Emrah bey oda yumurta toplandıktan sonra her gün aradı döllendi , vs vs diye her gün arıyorlar. YouTube’dan araştır istersen Konak hastanesi Şeyma fenercioğlu, bir de intagraöına falan bak istersenBiraz bilgi alabilir miyim? Ben sakaryada yaşıyorum ilk denememi Bahçelievler medikal parkta yaptım ama gidiş geliş çok sorun oldu . Öğretmenim her gidişimde tam gün izin almak zorunda kaldım eşim İzmit olsun istiyor. Pozitif sonuç aldınız mı ? Hastane, embriyologlar nasıl ?
Devam et bence…3 yumurta yanı az değil bak 2 taneden 1 tane transfer olmuş 6 taneden hiç yok sayıya takılma sana 1 tane lazım ve 3. Gün yada 4. Güne geldiğinde transfer yaptır ..sonuçta sağlıklı bir sperm bulup dölleyecekler yani eşinden sperm bulacaklardı sana devamı diye sormuşlar..…5 günü bekleme eskiden 5 gün mü vardı …herkes 2. Yada 3. Gün transfer olurdu 5. Güne gidecekse gider seninle.Selam,ilk tüp bebek tedavimde 2 yumurtam oldu 1 döllendi 3.gün transfer edildi ve olumsuz.
2.tedavimde 6 yumurtam oldu 5 döllendi,5.güne giden olmadı tedavi iptal.
Şimdiki tedavimde 3 yumurtam oldu,sayı az oldugu için tedavıy devam edelımmı bırakalımmı diye bize bıraktı doktor ve hiç bi fikrim yok.
Ne yapalım sizce? Amh düşük bende,eşimdede sperm sorunu var sayı az morfoloji 0.
Devam dersek bugün çatlatma iğnesini olacağım.çok kararsızım fikir verin lütfen
Devam etmiş birtane kalmış biri boş çıkmış biri dollenmemis ,Devam et bence…3 yumurta yanı az değil bak 2 taneden 1 tane transfer olmuş 6 taneden hiç yok sayıya takılma sana 1 tane lazım ve 3. Gün yada 4. Güne geldiğinde transfer yaptır ..sonuçta sağlıklı bir sperm bulup dölleyecekler yani eşinden sperm bulacaklardı sana devamı diye sormuşlar..…5 günü bekleme eskiden 5 gün mü vardı …herkes 2. Yada 3. Gün transfer olurdu 5. Güne gidecekse gider seninle.![]()
Ooo mevzu önceymişDevam etmiş birtane kalmış biri boş çıkmış biri dollenmemis ,şuan transfer oldu sanırım sonuca az kaldı inşallah olumlu olur
Hakkaten önceden hiç 5.gun yoktu hep 2.gun transferi..
Oldum bende tek embriyoyu transfer bugün transfer dahil 5.günü. Bakalım ne sonuc alacagım henüz belirti yokDevam et bence…3 yumurta yanı az değil bak 2 taneden 1 tane transfer olmuş 6 taneden hiç yok sayıya takılma sana 1 tane lazım ve 3. Gün yada 4. Güne geldiğinde transfer yaptır ..sonuçta sağlıklı bir sperm bulup dölleyecekler yani eşinden sperm bulacaklardı sana devamı diye sormuşlar..…5 günü bekleme eskiden 5 gün mü vardı …herkes 2. Yada 3. Gün transfer olurdu 5. Güne gidecekse gider seninle.![]()
Ay hadi insalllah sana sımsıkı tutunmuştur bebişin..Bende pazartesi transfer oldum 4. Gün tek yumurta ve tek embriyo ,yani birsürüyüz emin ol…Ve bu birsürüden de ,yine birsürü anne olan var…Oldum bende tek embriyoyu transfer bugün transfer dahil 5.günü. Bakalım ne sonuc alacagım henüz belirti yok
İnşallah inşallah bu yolda olan herkes en kısa sürede iyi haberi alırAy hadi insalllah sana sımsıkı tutunmuştur bebişin..Bende pazartesi transfer oldum 4. Gün tek yumurta ve tek embriyo ,yani birsürüyüz emin ol…Ve bu birsürüden de ,yine birsürü anne olan var…Belirti bendede yok ,memişler filan normal yani öyle şişme açıma filan yok..Kasıklarda da birsey yok..İnsallah güzel haberler alırsın canım
![]()