Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetimin 2. günü fakat adet kanamam çok çok az hatta lekelenme şeklinde 3. günü hormon tahlili bu az kanamadan dolayı farklı çıkarmı 4. günü mü gitsem bilemiyorum lütfen yardım edin
canım hiç farketmez sen git 4.günü hormon tahlili yapılmaz 2.yada 3.günü gitmelisin...buarada sabah en geç 10a kadar kan ver en iyi sonuc o saatlerde verilen kanda cıkıyormus doktorum demiştir aylardır öyle baktırıyorum..geçmiş olsunn
evet canım ilk bir iki gün lekelenme gibi başlıyor 3. gün biraz daha oluyor ve çoğalıp 7. gün bitiyor fsh proklatin ve tsh hormonlarım normal ben diğer hormonlarımada baktırmak istiyorum çünkü 3 ayda bir adet oluyorum canım
evet canım ilk bir iki gün lekelenme gibi başlıyor 3. gün biraz daha oluyor ve çoğalıp 7. gün bitiyor fsh proklatin ve tsh hormonlarım normal ben diğer hormonlarımada baktırmak istiyorum çünkü 3 ayda bir adet oluyorum canım