• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil yardım

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
adetimin 2. günü fakat adet kanamam çok çok az hatta lekelenme şeklinde 3. günü hormon tahlili bu az kanamadan dolayı farklı çıkarmı 4. günü mü gitsem bilemiyorum lütfen yardım edin

canım hiç farketmez sen git 4.günü hormon tahlili yapılmaz 2.yada 3.günü gitmelisin...buarada sabah en geç 10a kadar kan ver en iyi sonuc o saatlerde verilen kanda cıkıyormus doktorum demiştir aylardır öyle baktırıyorum..geçmiş olsunn

hepmi böyle oluyordu canım

evet canım ilk bir iki gün lekelenme gibi başlıyor 3. gün biraz daha oluyor ve çoğalıp 7. gün bitiyor fsh proklatin ve tsh hormonlarım normal ben diğer hormonlarımada baktırmak istiyorum çünkü 3 ayda bir adet oluyorum canım

evet canım ilk bir iki gün lekelenme gibi başlıyor 3. gün biraz daha oluyor ve çoğalıp 7. gün bitiyor fsh proklatin ve tsh hormonlarım normal ben diğer hormonlarımada baktırmak istiyorum çünkü 3 ayda bir adet oluyorum canım

hiçbir sorun olmaz cnm rahat olyerimseniben ama 4.günü verirsen olmaz işte 2 veya 3arası vermelisin

Canım benim çok çaresiz kalmıştım sabah gideceğim rabbim seni çaresiz bırakmısın yardımın için çok teşekkürler k.i.b

canım benm hayır caresz deilsin inan bana sonuclar aynı cıkıcak cnm....inşallh güzel sonuclar alırsın amin bitanem HİÇBİRİMİZ CARESİZ KALMAYALIM İNŞALLAH:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Back
X