Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arielin beyazlar için leke çıkarıcısı var. Onları topluca makineye tekrar at çamaşırların üstüne bir kapak dök, normal beyazlar için olan deterjanınıda deterjanbgözüne koy. Bariz görünen lekelerin üstüne biraz döküp çitile, sonra makinaya at. Benim önereceğim bu. Umarım geçer.
canım bir kere annemle çamaşır alışverişi yapmıştık eve geldik çamaşırları makinaya attık yeni aldığımız çamaşırların birisinin üzerinde pembe bir kurdale vardı çamaşırlar bir çıktı ki hepsi pembe onlarında atletlerin askıları pembe biz geçirememiştik o zaman bence uğraşma biz öyle kullandık yikana yıkana kendi geçmişti:)