Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var Kızlar?

henry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
145
0
116
37
İstanbul
pazar günü dayımın nişanı var siyah elbise giycem elbisenin boyu ayak bileklerimde ayakkabı konusunda karasız kaldım topuklu ayakkabıo giyemiyorum siyah ayyakkabım çok ama hepsi topuklu beyaz ayakkabım var giycebilceğim şekilde topuğu çoğu güzel olur dedi sorduklarımın sizce nasıl olur siyah elbisenin altına beyaz ayyakkabı bide dekolte kısmı çok açık onun içinde bişey giymem lazım bende diom beyaz straplez giysem beyaz ayyabı giysem nasıl olurrr????yorumlarınızı bekliorum..........

Siyah elbisenin altına beyaz ayakkabı çok sırıtır bence de . Nişanda bembeyaz çıkmanız da pek hoş bir görünüm olmaz . Siyah beyaz bir elbisenin altına beyaz ayakkabıların daha uygun olabileceğini düşünüyorum .

tşk edrim arkadaşlar yalnız bu detayı atlamışım elbise siyah ama simli simleride gece ışığında beyazımsı parlıor :(

olsun simle ne ilgisi var ..siyaha siyah giy canım..beyaz kro kaçar..
ayrıca bu açtıgın konunu bu bölümle ilgisi yok..:sm_confused:

Konunuz içerik sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır. Bilgilerinize...

nacizane fikrimi belirtmem gerekirse ;
siyah elbise ve beyaz ayakkabı kulağa hiç hoş gelmediği gibi gözü de yoran bir tercih oluryerimseniben

tşk ederim kızlar zaten bana da saçma gelmişti ama olur diye çok fazla yorum aldım çevremden ama gerek kalmadı aldım siyah ayyakkabı amaaaa kısa topuklu:)

Back
X