• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
41
0
86
İstanbul
teyze kızımın bir derdi var konu hakkında bilgisi olan yardım ettinsin
iki tane çocugu var başka çocuk istemiyor hapla korunuyordu ama yaşı geregi bıraktırdı doktor şimdi test yaptı pozitif doktora gitti testte göre hamilesin ama rahimde bebek yok 10 gün bekle demiş sogan suyu içiyim adet olurum diyo sizce ne yapsın başına gelen varmı beni kızdırıyo

Son düzenleme:
Canim yanliz sogan suyu tam aksine cocuk olsun diye iciliyor... Eger bir gebelik varsa dogurmaktan veya aldirmaktan baska bir sansi yok. Birtakim ilaclarla veya methodlarla sonlandirma sansi yok maalesef ki.

Ama iliskiye girdikten birkac gün sonra alinabilinen haplar var hamilelik olusmamasi icin ama tabii ki birkac hafta olduysa oda ise yaramaz.

Öncelikle sakin öyle sunu bunu iciyim deyip kendi kafasina göre birseyler yapmasin...:olmaz:

Eger hamileyse Allah korusun bebegine zarar verebilir.

Lakin hamile ama rahimde bebek yok konusunu pek anlamadim, Neyse.CADIARZU

Doktor 10 gün bekle demis, doktorun dedigni yapsin. :kahve:

bence testin hata payı için 10 gün daha vermiş.
bencede hiç bişey içmesin gerek yok bebeğine de zarar verir hamileyse tabi.
beklesin yada bi kez daha test yapsın

En dogru yolu doktorunu dinlemesi tabiki de, olmussa zaten yapcak bi sey yok, beklesin gorsun .

büyük ihtimal cok kücük doktor keseyi görememis
bisey falanda icmesin zararli olabilir her ne kadar tasvip etmesemde madem bakamayacak aldirsin o zaman

Kese oluşmamıştır aynı şey benimde başıma geldi hamileydim ama ultrasonda görünmemişti 1 hafta beklememi söylemişti doktor zaten 2 gün sonrada kanamam oldu bebek oluşmadan düşük yaptım

biraz daha beklesin eğer çocuk varsa da aldırır iyi bi doktor bulsun yalnız böyle şeyler tehlikeli

Hayir sogan suyu tehlikeli degil aksine saglik icin cok yararli ama dedigim gibi cocuk olmasin diye degil tam tersi cocuk olsun diye icilen birseydir. Hamile olsada olmasada Sogan suyunun bir zarari olmayacaktir.

Yanliz benim anlamadigim birsey var, doktor bebek var mi diye ultrasonda mi bakti?? Bebek kendini bukadar erken ultrasonda göstermez ki neden Ultrasona bakmis anlamis degilim.

ultrasonda bebek görünmemesinin sebepleri; gebelik çok erken olması, dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir.

soğan suyu içmek istemesinin sebebi nedir? gebeliğin ultrasonda görünmesi için mi anlamadım valla.
hem madem hapı bırakmış başka türlü korunsaymış..
ben nasıl bir çözüm önersi isteniyor onu anlamadım zaten.. CADIARZU

bazen kan testinde gebelik olabilir
hatta kesede olusabilir
ancak icinde bebek olmaz bos gebelik deniyor
kese varsa bebek yoksa kürtajla alınıyor
8 hafta civarı bebek görünmesi lazım

Back
X