çok acil yardımm

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.571
3.949
333
30
yasmini 2 aydır kullanıyorum.2.kutu bitti 3 gün geçti fakat hala kanamam olmadı bu aralar bel ağrılarım oluyor sizce hamile olabilirmiyim

yasminle hamile kalanı hiç duymadım ama.

eğer atladıysanız, almayı unuttuysanız olabilir belki?

bir test yapıverin.

Şimdi biz olabilirsin ya da olamazsın desek şüphelerden kurtulacak mısın? İdrar testi yap ya da kan testi kesin çözüm.

yasmini 2 aydır kullanıyorum.2.kutu bitti 3 gün geçti fakat hala kanamam olmadı bu aralar bel ağrılarım oluyor sizce hamile olabilirmiyim

hap biter bitmez illa ertesi gün adet göreceksiniz diye bir şey yok.arada unuttuğunuz oldu mu? bir iki gün daha bekleyin.baktınız halen bir kanama olmuyor dr a görünün.

Acil dedin geldim, ama benlik bişi yokmuş ben kaçar

Prospektüsünde (şunu da doğru mu yazıyorum bilmiyorum) kanama devam ederken de yeni kutuya başlayın dediğine göre 7 günün son 2 günün de bile olma ihtimalin var. Yani son ilacı içersin, 5 gün sonra gelir. Ben de adet düzeni için kullanıyorum son hapı cumartesi içtim hala adet olmadım. Tabi illaki değilsin de diyemeyiz burada, haftaya bir idrar testi yaparsın 5-10 liraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…