Çok acil zehirlendim mi hamileyim lütfen yardım

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
Gece gece böyle bir başlıkla açmak istemezdim ama az önce muz yiyordum muzun orta kısmında kurumuş kahve bir şerit vardı yerken yarısında farkettim yemiş oldum sonra gidip kustum nette aids maids bişeyler yazıyor eşim gece çalışıyor kimsem yok birşey olmuş mudur hamileyim çok korkuyorum

Kkda daha önceden paylaşılmış böyleydi aynı

Eklentiler

• AF3E0B5E-1DB0-4DC9-9944-49E783A07526.webp
    AF3E0B5E-1DB0-4DC9-9944-49E783A07526.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 796
Son düzenleme:
Internete bakarsan hepimiz potansiyel kanseriz :( internetten araştırma yapma ve bulantın vs bir anormallik olursa acile gidebilirsin. Eşin olmasa da acil durumda gidebilmen lazım yani kendi sağlığın için.

Bitkilerde oluşan mantar hastalığı falanda yazıyor hemen kustum ama bebeğime geçer mi

Yok yok merak etmeyin daha oncede boyle şeyler cikmis aciklama vardi ama bulmadım aklımda zararlı değil diye kaldi.

Gece gece böyle bir başlıkla açmak istemezdim ama az önce muz yiyordum muzun orta kısmında kurumuş kahve bir şerit vardı yerken yarısında farkettim yemiş oldum sonra gidip kustum nette aids maids bişeyler yazıyor eşim gece çalışıyor kimsem yok birşey olmuş mudur hamileyim çok korkuyorum
Muzun şoklanmış haljni yemissin. Hiç bir sey olmaz .merak etme. Ortası kahve ya da simsiyah olur. Isı degisiminden kaynaklanir ama zehirlemez

Internete bakarsan hepimiz potansiyel kanseriz :KK43: internetten araştırma yapma ve bulantın vs bir anormallik olursa acile gidebilirsin. Eşin olmasa da acil durumda gidebilmen lazım yani kendi sağlığın için.
Bebek için endişeleniyorum hali hazırda düşük riskiyle uğraşıyorum bide bu oldu acil ilgilenir mi ki

Ne dediginizi anladim bir ara boyle haberler çıkmıştı muza aids virusu enjekte ediliyor diye. Aids virusu bildiğim kadarıyla vucut isisi olmayan ortamda saniyeler icinde kayboluyor. Vesvese yapmissiniz hamile oldugunuz icin. Yediginizi cikarmissiniz zaten bir sorun olmaz insallah, kafanizda kurmayin.

Ne dediginizi anladim bir ara boyle haberler çıkmıştı muza aids virusu enjekte ediliyor diye. Aids virusu bildiğim kadarıyla vucut isisi olmayan ortamda saniyeler icinde kayboluyor. Vesvese yapmissiniz hamile oldugunuz icin. Yediginizi cikarmissiniz zaten bir sorun olmaz insallah, kafanizda kurmayin.
Ya doktor düşük riski var dedi sadece wc yemek için kalk dedi üstüne bide bu olunca sinirlerim çok bozuldu

Bir dönem böyle bir söylenti epey çalkaladı ortalığı ondan etkilendiniz sanırım.
Sizin yediğiniz muza aidsli birinin kanı enjekte edilecek de, o virüs yaşaması için hiç uygun olmayan muz içi gibi bir ortamda sağlam kalacak da, sizin ağzınızın içinde veya sindirim sisteminizde açık bir yara olacak da oradan dokulara geçecek. Zor iş.
Aids olmak o kadar kolay olsaydı sokaktan da kapardık...
Korkmayın bir şey olmaz.

Muzla zehirlenme hiç duymadım bende hep yerim kahverengi olgunlaşmış muzları ve bir şey olmadı. Aids ise kan ve cinsel yolla bulaştığını biliyorum.

Aids ne alaka arkadaşım:KK70:gerçekten güldürdün beni.Zehirlenme belirtilerine bak internetten araştıracaksan da.İshal olursan zehirlenmişsindir.Bozuk birşey yemiş olsan bile 10 dakk sonra etkisini göstermez ki ertesi gün anlarsın.Devam ederse belirtiler git doktora mutlaka.Hamile olduğun için tiksinmiş de olabilirsin o yüzden kusmuşsundur.

Bebek için endişeleniyorum hali hazırda düşük riskiyle uğraşıyorum bide bu oldu acil ilgilenir mi ki

Ben de az miktarda çürüğü olan muz yedim ama aklıma gelmedi bu. Fazla incelersen herşeyden birşey bulursun. Acilde bu şekilde ilgilenmezler bence. Durmadan kusarsan ya da kanaman olursa filan o zaman ilgilenirler.

Muzun ortasında bulunan kahverengilik birmantar çeşididir bitki mantarıdır yemeyin atın ama bebeğinize ve size bir zarat vermez içiniz rahat olsun

İlk defa duydum boyle bir seyi.curumek uzere olan muzlari cope gitmesin diye yedim simdiye kadar hic bir sey olmadi.aklima da gelmezdi zehirler mi diye internette arastirma yapmak.
Bu öylesi değil, arkadaşın bahsettiği resmen odun oluyor, sizin yediğinize hatta sağlıklı deniyor.

Back
X