Çok acil!!!

candylady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
385
286
103
Iyi geceler cok acil bi sorum olucak. Bu sabahtan beri apartmanin bahçesinde surekli miyavlayan bi kedi var. Annesi gitmistir geri gelir onu ariyodur diye önemsememistim yemekle su vermistim yememisti. Ama hala bu saat oldu miyavlıyor hic ara vermeden. Bahçe zifiri karanlik yakalamaya çalıştım yapamadim. Yavru ama hala az büyümüş yani yeni memeden kesilmis gibi bi yavru kedi cok küçükte degil büyükte degil. Sizce neyi vardir? Sabah yakalayip veterinere goturmeyi planliyorm

Guncelleme:
Hepinize cok tesekkur ederim olay çözüldü. Daha once karşı apartmandakikomşu yavru kedi sahiplenmisti balkona ciktiginda görüyorduk. Ya kaçmış evden yada adam sokaga birakti sonra kiyamadi geri aldi ikisinden biri. Bu sabsh kediyi karşı apartmanin balkonunda gorduk adam geri almış kediyi.Problem çözüldü hepinize tesekkur ederim

Son düzenleme:
Üşüyor olabilir henüz yavruymus hava çok soğuk istersen eline varsa biraz salam sosis gibi kokusu olan birşey al gelir zaten

Bugun gunduz sucuk verdim malesef yemedi kokladigi gibi kaçtı gitti sürekli geziyor miyavlarak hızlı hızlı bahçede. Bide ben bahçeye kısa kolluyla indigim halde üşümedim soguk yok o kadar

Iyi geceler cok acil bi sorum olucak. Bu sabahtan beri apartmanin bahçesinde surekli miyavlayan bi kedi var. Annesi gitmistir geri gelir onu ariyodur diye önemsememistim yemekle su vermistim yememisti. Ama hala bu saat oldu miyavlıyor hic ara vermeden. Bahçe zifiri karanlik yakalamaya çalıştım yapamadim. Yavru ama hala az büyümüş yani yeni memeden kesilmis gibi bi yavru kedi cok küçükte degil büyükte degil. Sizce neyi vardir? Seve al

Iyi geceler cok acil bi sorum olucak. Bu sabahtan beri apartmanin bahçesinde surekli miyavlayan bi kedi var. Annesi gitmistir geri gelir onu ariyodur diye önemsememistim yemekle su vermistim yememisti. Ama hala bu saat oldu miyavlıyor hic ara vermeden. Bahçe zifiri karanlik yakalamaya çalıştım yapamadim. Yavru ama hala az büyümüş yani yeni memeden kesilmis gibi bi yavru kedi cok küçükte degil büyükte degil. Sizce neyi vardir? Sabah yakalayip veterinere goturmeyi planliyorm
Usuyor...

Tek başına olduğu için korkuyor bence :KK43: ben de geçtiğimiz Mart ayında bulmuştum öyle bi kedi, arabanın lastiğinden ses geliyordu oraya girmiş ısınmak için ne yaptım ettim çıkardım oradan ama nasl güzel bir kedi anlatamam full gri is renginde, gözler mavi minicik. Bizim sitenin bahçesine soktum aralıksız miyavliyor. Evden ılık süt sosis falan getirdim bi damla sütten aldı bıraktı. Eve almak istedim köpeğimiz var annem olmaz dedi, bi kutu buldum bahçede bıraktım belki biri sahiplenmek ister diye, koca sitede bir iki çocuk dışında kimse de yüzüne bakmadı ya.. Sonra noldu bilmiyorum.

Sen de bi kutunun ön kısmını kes iceri girip cikabilecegi şekilde, içine bi havlu gibi bir şey ser biraz da suyla karıştirilmis ılık süt bırak, insallah annesi gelip alır

Annesini arıyordur, annesi de gelmediğine göre araba vs çarpıp ölmüş olması yüksek ihtimal. Bu havada dışarda bırakmayın, dayanamaz. Üzerine eski bir battaniye havlu vs atarak yakalayabilirsiniz. Kapaşı garaj kömürlük vs. Gibi bir yer varsa, evinize alamasanız bile sabaha kadar donmaz. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama facebookta bir çok sahiplendirme grupları var, hemencik yuva bulabilirsiniz.

Edit: son mesajınızı yeni gördüm. Donmasa bile el atabilirseniz sahiplendirilmesine vesile olabilirsiniz.

Üşüyor olabilir henüz yavruymus hava çok soğuk istersen eline varsa biraz salam sosis gibi kokusu olan birşey al gelir zaten

Oyyy kiyamam kizlar hakli üsumustur :KK43:( sicacik bi yere koy sut ve su ver canom ya

Tek başına olduğu için korkuyor bence :KK43: ben de geçtiğimiz Mart ayında bulmuştum öyle bi kedi, arabanın lastiğinden ses geliyordu oraya girmiş ısınmak için ne yaptım ettim çıkardım oradan ama nasl güzel bir kedi anlatamam full gri is renginde, gözler mavi minicik. Bizim sitenin bahçesine soktum aralıksız miyavliyor. Evden ılık süt sosis falan getirdim bi damla sütten aldı bıraktı. Eve almak istedim köpeğimiz var annem olmaz dedi, bi kutu buldum bahçede bıraktım belki biri sahiplenmek ister diye, koca sitede bir iki çocuk dışında kimse de yüzüne bakmadı ya.. Sonra noldu bilmiyorum.

Sen de bi kutunun ön kısmını kes iceri girip cikabilecegi şekilde, içine bi havlu gibi bir şey ser biraz da suyla karıştirilmis ılık süt bırak, insallah annesi gelip alır

Üşüncek bi hava yok suan burada ben kısakolluyla indim bahçeye hava baya ılık ama yinede koyiyim bi tane karton ev. Misafirlikte oldugum icin eve alma şansım yok kendi evimdede 2 tane kedim var :(

Bence usumuyor korkuyor, yalnız kaldığı için ne yapacağını şaşırmış o yüzden sağa sola koşturuyor Ay canım benim ya :( ben böyle durumlarda eğer donma tehlikesi yoksa eve alamıyorum belki annesi gelip alır diye

Annesini arıyordur, annesi de gelmediğine göre araba vs çarpıp ölmüş olması yüksek ihtimal. Bu havada dışarda bırakmayın, dayanamaz. Üzerine eski bir battaniye havlu vs atarak yakalayabilirsiniz. Kapaşı garaj kömürlük vs. Gibi bir yer varsa, evinize alamasanız bile sabaha kadar donmaz. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama facebookta bir çok sahiplendirme grupları var, hemencik yuva bulabilirsiniz.

Edit: son mesajınızı yeni gördüm. Donmasa bile el atabilirseniz sahiplendirilmesine vesile olabilirsiniz.

Üşüncek bi hava yok suan burada ben kısakolluyla indim bahçeye hava baya ılık ama yinede koyiyim bi tane karton ev. Misafirlikte oldugum icin eve alma şansım yok kendi evimdede 2 tane kedim var :KK43: kedisi yakında ölmüş bi arkadasimi ariycam yarin belki sahiplenmek ister

Kisa kollu mu, hangi sehirdesin ki,trnin en sicak bolgesindeyim burabile soguk ;))

Bence usumuyor korkuyor, yalnız kaldığı için ne yapacağını şaşırmış o yüzden sağa sola koşturuyor Ay canım benim ya :KK43: ben böyle durumlarda eğer donma tehlikesi yoksa eve alamıyorum belki annesi gelip alır diye

Korkuyor ozaman hemde cok cunku yanliz ve kucucuk annesini belkide ozledi ;(

Yarın gündüz gözüyle yakalayip veterinere goturucem sonrada bi arkadasimi ariycam kedisi ölmüştü belki sahiplenmek ister

Insallah yabanci bi cisim yutmamistir yada akrep böcek zarar vermemistir. Cunku sucuk verdim yemedi su verdim icmedi. Canı yanıyomuş gibi miyavliyo sanki.

Back
X