- 5 Eylül 2016
- 385
- 286
- 103
Iyi geceler cok acil bi sorum olucak. Bu sabahtan beri apartmanin bahçesinde surekli miyavlayan bi kedi var. Annesi gitmistir geri gelir onu ariyodur diye önemsememistim yemekle su vermistim yememisti. Ama hala bu saat oldu miyavlıyor hic ara vermeden. Bahçe zifiri karanlik yakalamaya çalıştım yapamadim. Yavru ama hala az büyümüş yani yeni memeden kesilmis gibi bi yavru kedi cok küçükte degil büyükte degil. Sizce neyi vardir? Sabah yakalayip veterinere goturmeyi planliyorm
Guncelleme:
Hepinize cok tesekkur ederim olay çözüldü. Daha once karşı apartmandakikomşu yavru kedi sahiplenmisti balkona ciktiginda görüyorduk. Ya kaçmış evden yada adam sokaga birakti sonra kiyamadi geri aldi ikisinden biri. Bu sabsh kediyi karşı apartmanin balkonunda gorduk adam geri almış kediyi.Problem çözüldü hepinize tesekkur ederim
Guncelleme:
Hepinize cok tesekkur ederim olay çözüldü. Daha once karşı apartmandakikomşu yavru kedi sahiplenmisti balkona ciktiginda görüyorduk. Ya kaçmış evden yada adam sokaga birakti sonra kiyamadi geri aldi ikisinden biri. Bu sabsh kediyi karşı apartmanin balkonunda gorduk adam geri almış kediyi.Problem çözüldü hepinize tesekkur ederim
Son düzenleme: