- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
Bugün buyukbabami ziyarete gelen bı kadın meyva suyu getirmiş. Buyukbabamda çok sever açtım bir bardak verdim buyuk su bardagiyla içti hepsini o esnada bulaşık falan yıkadım. Bir bardakta kendime alayım dedim leş gibi küf kokuyor son kullanma tarihi geçmemiş. Ama bariz bozulmuş tadından kokusundan belli. Keşke vermeseydim hiç farkedemedim. Çok üzgünüm Alzheimer hastası büyükbabam ne verirsen yer içer. Neresi ağırdigini tam söyleyemiyor anlamıyor. Miden bulanıyor mu basın ağrıyor mu diye soruyorum ama cevap vermiyor. Napsam ki çok korktum. Evde sağlığa kayıtlı arayıp bilgilendirsem mi gelirler mi ?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim zehir danışma hattını aradım. Şu aşamada hastaneye götürmeye gerek yok. Ama 3 gün boyunca gozlemleyin, bir takım belirtiler söylediler iste ishal ağızda kuruma mide bulantısı vs durumlarında vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna götürün dediler. Konuşurken sanırım dinledi. Bulgur yedim zehirlendim ben diyor kendi kendine. Bulgur yemedik bugün hiç ama oyle kurguladı sanırim aklında. Neyse buda ders oldu bir daha asla kontrol etmeden bu tarz şeyleri yemem içmem. Aslında dediğiniz gibi hiç eve sokmamak lazım
Arkadaşlar çok teşekkür ederim zehir danışma hattını aradım. Şu aşamada hastaneye götürmeye gerek yok. Ama 3 gün boyunca gozlemleyin, bir takım belirtiler söylediler iste ishal ağızda kuruma mide bulantısı vs durumlarında vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna götürün dediler. Konuşurken sanırım dinledi. Bulgur yedim zehirlendim ben diyor kendi kendine. Bulgur yemedik bugün hiç ama oyle kurguladı sanırim aklında. Neyse buda ders oldu bir daha asla kontrol etmeden bu tarz şeyleri yemem içmem. Aslında dediğiniz gibi hiç eve sokmamak lazım

Son düzenleme: