- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.107
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Evet tamam çok teşekkür ederim şimdi arayayım hemen. Bir sorun olsa da anlatamaz anlatamıyor o yüzden panik oldum.Zehir danışmayı arayın onlar sizi yönlendirir ama pek birşey olacağını düşünmüyorum
Bugün buyukbabami ziyarete gelen bı kadın meyva suyu getirmiş. Buyukbabamda çok sever açtım bir bardak verdim buyuk su bardagiyla içti hepsini o esnada bulaşık falan yıkadım. Bir bardakta kendime alayım dedim leş gibi küf kokuyor son kullanma tarihi geçmemiş. Ama bariz bozulmuş tadından kokusundan belli. Keşke vermeseydim hiç farkedemedim. Çok üzgünüm Alzheimer hastası büyükbabam ne verirsen yer içer. Neresi ağırdigini tam söyleyemiyor anlamıyor. Miden bulanıyor mu basın ağrıyor mu diye soruyorum ama cevap vermiyor. Napsam ki çok korktum. Evde sağlığa kayıtlı arayıp bilgilendirsem mi gelirler mi ?
Cappy de olmuştu.
Ben hazır meyve suyu almıyorum zaten ama bazen arkadaşlarında görüp istiyorlar . Aklımda olsun gerçi ben mümkün olduğunca dimes alıyorum alırsam eğer .Cappy de olmuştu.
Şikayetvar sitesinden yazabilirsiniz ve benzer şikayetleri okuyabilirsiniz. Çok geçmiş olsun sağlığımızla oynuyorlar
Ben hazır meyve suyu almıyorum zaten ama bazen arkadaşlarında görüp istiyorlar . Aklımda olsun gerçi ben mümkün olduğunca dimes alıyorum alırsam eğer .
Ben hazır meyve suyu almıyorum zaten ama bazen arkadaşlarında görüp istiyorlar . Aklımda olsun gerçi ben mümkün olduğunca dimes alıyorum alırsam eğer .
Almayin bence , hatta kutulu hicbirsey almayin , cam sisede alin meyve suyu alacaksaniz
Benim bi arkadasim soylediginiz markada kuf olayini yasadi ve sikayet etti firmaya , baya bi ortaligi yikmisti arkadasim sosyal medyadan ordan biliyorum
Ben de almıyorum, katı metve sıkacağı aldım bir kaç meyve sıkıp su ya da soda ile sulandırıyorum
Sırf şeker zaten hazır meyvesuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?