Çok acil

Asya Polat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
12
0
1
25
Kızlar kan testi verdim 0.8 dedi ne pozitif diyebiliriz nede negatif diyebiliriz siz bi kadın doğuma görünün dedi doktor ama benim damla şeklinde kanamam devam ediyo bugün 5 gün kafam alakbulak oldu yerleşme kanaması kaç gün sürüyo

Kızlar kan testi verdim 0.8 dedi ne pozitif diyebiliriz nede negatif diyebiliriz siz bi kadın doğuma görünün dedi doktor ama benim damla şeklinde kanamam devam ediyo bugün 5 gün kafam alakbulak oldu yerleşme kanaması kaç gün sürüyo
Kan testi sonucu negatif. Regline kaç gün var ? Yumurtlama tarihini biliyor musun

Sonuç negatif çıkmış 5 in üzerinde değer olması lazım pozitif için

Normal adet kanaması yaşamıyorum ama ben 5 de olmam gerekiyordu 3 de damla şeklinde geldi doktor net birşey demedi ama
0.8 sonuç negatiftir belki geç döllenme olur sonradan yükselir diye bir şey dememiştir. Sonuçta yumurtlamanı bilemez.Elinde gebelik testi varsa yarın tekrarla istersen.

Negatifse doktorunda net bir şekilde negatif demesi gerekmezmiydi
Zaten tuhaf gelende o değer hamilelik değerinin pozitif olması gereken değerin altında olup pozitif demesi. Ben daha önce bi kimyasal gebelik birde sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür bi evladım var şuanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama çok kan değerleri gördüm ama hiç bu değere pozitif diyen doktor görmedim. İnşallah hamilesindir ama bence yine kan vermelisin

Zaten tuhaf gelende o değer hamilelik değerinin pozitif olması gereken değerin altında olup pozitif demesi. Ben daha önce bi kimyasal gebelik birde sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür bi evladım var şuanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama çok kan değerleri gördüm ama hiç bu değere pozitif diyen doktor görmedim. İnşallah hamilesindir ama bence yine kan vermelisin
Bugün verdim zaten benim de tuhafıma gidiyor işte yerleşme kanaması 1-2 sürmesi lazım değilmi

Back
X