çok acil

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba
özellikle otelde çalışan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
bizim şirketten bir müdür eğitim için istanbula gelmesi gerekti bir kaç ay boyunca her cuma otel rezervasyonunu yaptırdım. ödemesini yaptım fakat müdür otelde kalmadı bende rezervasyonu erteledim. bana o hafta kalmayacağını söylemediği için bende herhangi bir işlem yapmadım. oteldende benim burda olmadığım birgün mail gelmiş no show faturası kesiyoruz diye.. atlamışım o mailide...
şimdi ne yapmam gerekiyor ne olur yardımcı olun bana...

kızlar ne olur hiç fikri olan yokmu işimden bile olabilirm

konuşmadım aslında daha ne demeliyim aradığımda bilemedim

konuşmadım aslında daha ne demeliyim aradığımda bilemedim
bence arayın resepsiyonla görüşün direk ya da otelin organizasyon sorumlusuyla. Bende otel muhasebesinde çalışıyorum organizasyonlardan sorumlu arkadaşlara danıştım cevap bekliyorum.

bence arayın resepsiyonla görüşün direk ya da otelin organizasyon sorumlusuyla. Bende otel muhasebesinde çalışıyorum organizasyonlardan sorumlu arkadaşlara danıştım cevap bekliyorum.
çok teşekkür ederim. çünkü herhangi bir konaklama olmadı ücretide öden di ücreti geri istemiyoruz. sadece belki bu hafta belki haftaya kalacak. rezervasyon ve ödediğimiz ücret yanmasın istiyoruz o kadar.

oteli arayın aynen burada anlattığınız gibi anlatın ve sorun, ödendi ama konaklama olmadı, açık bıraksınlar nasıl olsa tekrar o otelle çalışacaksınız, ödemeyi o zamana kaydırsınlar. onlar sizi yönlendirir.

çok teşekkür ederim. çünkü herhangi bir konaklama olmadı ücretide öden di ücreti geri istemiyoruz. sadece belki bu hafta belki haftaya kalacak. rezervasyon ve ödediğimiz ücret yanmasın istiyoruz o kadar.
Üzgünüm no show kesildiği takdirde iade veya rezervasyon ertelemesi yapılamıyormuş. Çünkü no show anlaşması olduğundan otele gitmeseniz bile red etmediğiniz için otel orada konaklamış gibi fatura kesme hakkına sahip oluyormuş. En iyisi otel ile anlaşmanıza bi bakın isterseniz yine de otelle görüşün sürekli müşterileri iseniz belki yardımcı olurlar

No Show olduğunda oteldeki odanız Boşta olsa doluda olsa parası kesilir fatura edilir demek. Çünkü siz rezerve ettiğinizde o da satılmadı ve siz iptal ettirdiğinizde boş kaldı.

Arayıp sorun ama değişim olacağını sanmıyorum

rezervasyonu ıptal etmedıgınız ıcın o tarıhte gırıs yapmasada odayı kıraladınızdan dolayı odeme yapmanız gerek

en başta söylemitim ben siz rezervasyonu yapın kalacağı zaman ben bilgi vereceğim diye.. allahım ya her işim bu gğnlerde ters gidiyor.. nefret ediyorum ya

no show kesildikten sonra yapabileceğiniz birşey yok..siz o odayı rezerve ettiğiniz için başka müüşteri almıyorlar..kalsa da kalmasa da haber verilmediği için o oda boş kalmış oluyor ve otel zarar ediyor ..
bu sebeple önceden haber verseydiniz eğer o odayı başkasına verbilrlerdi.
o sebeple ödediğiniz para yandı üzgünüm..
eğer sıklıkla çalıştıüınız bir otelse belki vip müştrei hatrına yaparlar bişeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…