bence arayın resepsiyonla görüşün direk ya da otelin organizasyon sorumlusuyla. Bende otel muhasebesinde çalışıyorum organizasyonlardan sorumlu arkadaşlara danıştım cevap bekliyorum.konuşmadım aslında daha ne demeliyim aradığımda bilemedim
çok teşekkür ederim. çünkü herhangi bir konaklama olmadı ücretide öden di ücreti geri istemiyoruz. sadece belki bu hafta belki haftaya kalacak. rezervasyon ve ödediğimiz ücret yanmasın istiyoruz o kadar.bence arayın resepsiyonla görüşün direk ya da otelin organizasyon sorumlusuyla. Bende otel muhasebesinde çalışıyorum organizasyonlardan sorumlu arkadaşlara danıştım cevap bekliyorum.
Üzgünümçok teşekkür ederim. çünkü herhangi bir konaklama olmadı ücretide öden di ücreti geri istemiyoruz. sadece belki bu hafta belki haftaya kalacak. rezervasyon ve ödediğimiz ücret yanmasın istiyoruz o kadar.
kesinlikle hayır. bende de hata var ondada ama bu iş bana patlarmüdürünüz anlayış göstermez mi?
hamilesiniz de üzmeyin kendinizi bu kadar.kesinlikle hayır. bende de hata var ondada ama bu iş bana patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?