çok acill yardım boşanma konusunda:(:(:(

sweetangel89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
1
0
36
Antalya
İyi Günler;

Şu an boşanmanın eşiğindeyim ve durum gerçekten çok karışık.İçimde fazlasıyla kin var ve elimden geleni yapmak istorum.daha önceden bu konularla ilgili hiçbir bilgim yok.Ve inanın bu evlilik sürecinde de boşanma sürecinde de mağdur taraf benim, ayrıca bunu her türlü şekilde kanıtlayabilirim şahit de dahil bu duruma.Benim en büyük sorunum şu an 4,5 yaşındaki oğlum ve onun için yapmayacağım hibirşey yok.Gerçekten çok iyi bir avukat bulmak istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.boşanma işlemleri karşı taraftan başlatılmış ama elime henüz celbi gelmedi.Bu konuda iyice donanmak ve herşeye hazırlıklı olmak istiyorum.Elimden alınan hayatımın kimsenin yanına kar kalmasını istemiyorum.Sizden en kısa sürede yanıt bekleyeceğim.

Şimdiden teşekkür ediyorum...

Öncelikle geçmiş olsun
her boşanma üzücü ve sancılı bir süreçtir
ancak her ilişki kendine özel olduğundan davalar konusunda genelleme yapmak doğru değildir
bir evlilik hiçbir talep olmadan anlaşarak tek celsede de bitebilir başka bir evlilik ise taleplerde anlaşılamaması nedeniyle aylar boyu sonuçlanamayabilir
bunda tarafların çocuk sahibi olup olmaması, malvarlıkları,gelirleri etki eder
ancak en çok etki eden de boşanma sürecindeki tutumlarıdır
maalesef bazı durumlarda boşanma davası taraflar arası bir savaşa dönebiliyor, birbirlerine ne kadar zarar verebileceklerini düşünmek yerine yeni hayatlarına bir an önce başlamayı tercih etmek her zaman en doğrusudur

Back
X