Çok acilll düşük olabilir mi

Busraa977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
257
51
98
28
Kızlar ben yumurtlama günümü takip ederek o günleri değerlendirdim aradan bir hafta sonra leke geldi peçeteye sonra kesildi bu haftada 14. Gün yani dün leke gelmeye başladı soluk pembe kahverengi arası test yaptım hemen çok soluk Bi çizgi çıktı dikkatli bakınca gözüken ve bugün kanama var afedersiniz ama sabah pıhtı şeklinde geldi ve kanamam çok yoğun değil kırmızı sizce düşmüş olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim geç döllenme veya yerleşme kanaması olabilir mi

Hemen acile gidin bence 1 2 damla ya da madeni paradan büyük kanamalar risk taşır. Acil de en azından düşük önleyici iğne falan vururlar

hiç olmamış yada oluşmakta olan çocuğu zorla iğneyle ilaçla tutmak ne kadar sağlıklı kendi haline bırakın?

hiç olmamış yada oluşmakta olan çocuğu zorla iğneyle ilaçla tutmak ne kadar sağlıklı kendi haline bırakın?
O nasıl bir bakış açısı pardon? Doktorlar ilaçlar ne için var. Eee o zaman hastalar kansere yakalananlar da kendi haline bıraksın olur mu? Olduğunu olmadığını nerden biliyorsunuz? Annelik tam da burda başlıyor maalesef idrak etmeniz güç olacak ama daha en başından çabalamakla başlıyor...

Kimyasal gebeliği yakalamis olabilirsiniz doktorlara gore bir cok kadin farkinda olmadan cok defa bu tur gebelikler yaşıyormuş adet zamani veya daha erken yapilan testlerde bunu yakaliyormusuz sonra adetimiz basliyomus ve düşük yapiyoruz zannediyormusuz. İnşallah gönlünüzden gecen olur

Bu kadar erken haftalarda yaşanan düşüklerde sağlıklı bir gebelik oluşmadığı için düşük ihtimali yaşanır, kastedilen bu. Hakkında hayırlısı olsun inşallah konu sahibinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…